ErvaringenSite

  Ervaringen Kidsroom.de

  Ben je zwanger of net bevallen? Dan zijn er zeker nog spulletjes die goed van pas kunnen komen voor je kleine spruit die je nog niet in huis hebt. Gelukkig bestaat daarvoor een leuke webshop; Kidsroom. Je vindt er alle artikelen die je kindje nodig zal hebben in zijn of haar 6 eerste levensjaren.
  Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Kidsroom lees je hier op ErvaringenSite!

  Over Kidsroom.de

  Kidsroom is een online winkel die vooral babyartikelen verkoopt. Kidsroom levert die dan over de hele wereld aan lage verzendingstarieven. Kidsroom heeft meer dan 20 000 artikelen in haar assortiment en is daarmee de grootste online babywinkel voor baby- en kinderartikelen. Het bedrijf werd meer dan 16 jaar geleden opgericht en is sindsdien gespecialiseerd in artikelen voor baby's en jonge kinderen. Ze beiden alles aan dat je kind nodig kan hebben in de eerste 6 jaar van zijn of haar leven. Het welzijn van je kindje hangt niet alleen af van de voeding die je hem of haar geeft maar ook van hoe het bereid wordt. In de online winkel van Kidsroom zal je dan ook heel wat innovatieve huishoudproducten vinden van bekende merken. Je vindt er bijvoorbeeld desinfecterende middelen, verwarmers voor babyflessen en heel wat meer.Je vindt er ook producten zoals bad accessoires, producten voor tandhygiëne, baby schommelstoelen en schommels en educatief speelgoed. Je vindt er dus alles dat je nodig zou kunnen hebben in de eerste levensjaren van je kindje.


  Een van de artikelen van Kidsroom!

  Diensten van Kidsroom.de

  Op de site van Kidsroom vind je alles dat je kind nodig kan hebben in zijn of haar eerste levensjaren. Je kan er terecht voor autozitjes, buggy's, bedjes en andere slaapartikelen, speelgoed, verzorgingsproducten voor je baby en (borst)voeding artikelen.

  Vragen of klachten voor Kidsroom.de

  Heb je vragen of een klacht over Kidsroom.de? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via een online contactformulier, e-mail, fax en de post. Kidsroom.de heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Kidsroom.de? Heb je er leuke producten kunnen kopen tegen een schappelijke prijs? Hebben ze je er goed geholpen? Hoe snel had je de levering in huis? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van Kidsroom.de. Op die manier help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Kidsroom.de? Lees dan zeker enkele van de betrouwbare reviews op ErvaringenSite! Op de site vind je betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om een aankoop te doen bij een bedrijf dat je niet zo goed kent? Of wil je een reis boeken bij een organisatie waar je nog nooit van gehoord hebt? Zoek het dan eerst even ervaringen op, op ErvaringenSite!

  Kidsroom.de
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kidsroom.de

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Kidsroom.de een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Kidsroom.de. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kidsroom.de actief?

  Kidsroom.de is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kidsroom.de gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.