ErvaringenSite

  Ervaringen Kidz Impulz

  Kinderen hebben een speciaal plekje in ons hart. Daarom doen ouders en verzorgers er alles aan om hun kinderen gelukkig te zien. Kinderen houden van spelen, zich uitleven en gezelligheid. Het mag allemaal natuurlijk, maar dient veilig te geschieden. Bent u op zoek naar speelkleedjes van goede kwaliteit, kinderartikelen die het veilig thuis spelen toch interessant maken? Hebt u geen idee welke zaak voor u en uw kind het beste is? Op ErvaringenSite kunt u de reviews nagaan en een beeld krijgen van aanbieders in de juiste artikelen waar u naar op zoek bent. De ervaringen die klanten in de reviews hebben geplaatst, stellen u in staat een snelle en verstandige keus te maken in een online shop voor uw aankopen. Eenmaal uw aankopen te hebben gedaan, horen we graag hoe u dat hebt ervaren. Maak gebruik van de reviews op onze site om uw ervaringen te delen.

  Over Kidz Impulz
  Kidz Impulz is een webshop die is opgericht in 2007 en waar u terecht kunt voor woon- en leef accessoires voor het scheppen van een kindvriendelijke omgeving in uw huis. De ontwerpster van dit idee, Berrique Willmott, geeft te kennen dat ze zelf naar deze producten zocht voor haar kind, maar dat ze deze nergens kon vinden. Kidz Impulz is door de jaren heen gegroeid en levert haar producten in landen als Duitsland, Luxemburg, België, Frankrijk, Groot-Brittannië, Spanje, Italië en Oostenrijk.

  Producten en diensten van Kidz Impulz
  Bij Kidz Impulz vindt u kinderartikelen voor de speelmomenten, standen en het slapen. Artikelen als de aankleedkussens, de aankleedkussens Xxl, PIPI-aankleedkussens XXL in de kleuren goud en zilver. Verder vindt u speelkleed voor binnen en buiten en speelkleed die u op maat kunt maken. U vindt verder kinderfauteuils in de maat XXL, kinderbankjes en Losse hoezen. Ook bent u terecht voor al uw zit- & ligzakken zoals zitzakken, kidZ-zit, zit ‘& slaap, hoeslaken voor zit ‘en slaap, hoezen voor voedingskussens en navulling zitzakken. Op de spelafdeling vindt u luiertas, boxzakken, tassen, opbergmanden, tipi tenten en boxkleed op maat.

  Klachten en betaling bij Kidz Impulz
  Voor vragen kunt u de klantenservice bereiken op +035 2055024. De betalingen geschieden via visa, iDEAL, PayPal en MasterCard. U kunt zich laten aanmelden om op de hoogte te blijven van het nieuwsbrief van de webshop.

  Complimenten en tips voor Kidz Impulz
  Kidz Impulz zegt het belang van klanttevredenheid te erkennen. Daarom staathet bij Kidz Impulz hoog in het vaandel. Wat is uw ervaring? Hebt u artikelen van Kidz Impulz liggen in uw huis? En wat uw kind zelf van de producten? ErvaringenSite en andere consumenten willen graag meer weten over uw bevindingen met Kidz Impulz met betrekking tot zaken als met de kwaliteit van hun producten en de levering. Plaats uw review hier op ervaringesite.be en laat anderen meer weten over het bedrijf.

  Heeft u naast Kidz Impulz andere bedrijven waar u graag een bezoekje wilt brengen? Ga daarvoor ook naar de reviews van ErvaringenSite. Eenmaal uw bezoek te hebben gebracht aan de winkel, horen we ook graag de opgedane ervaring.

  buying my DREAM wardrobe! (online shop with me)

  Kidz Impulz
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kidz Impulz

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Kidz Impulz een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Kidz Impulz. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kidz Impulz actief?

  Kidz Impulz is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kidz Impulz gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.