Kidz Impulz

Alle reviews

Kidz Impulz

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

CoolGift merklogo voor beoordelingen van Kinderen & baby
CoolGift
1 reviews

Lees hier alle beoordelingen over CoolGift en kom erachter hoe het zit met de service en dienstverlening van CoolGift. Als u op zoek bent naar een ...

Flapoorstickers merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Flapoorstickers
1 reviews

Wanneer je oren hebt die een eindje naar buiten staan, flaporen hebt dus, wil je daar graag wat aan doen. Wellicht denk je dat een pijnlijke operat...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
To Be Dressed
13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Kidz Impulz

Kinderen hebben een speciaal plekje in ons hart. Daarom doen ouders en verzorgers er alles aan om hun kinderen gelukkig te zien. Kinderen houden van spelen, zich uitleven en gezelligheid. Het mag allemaal natuurlijk, maar dient veilig te geschieden. Bent u op zoek naar speelkleedjes van goede kwaliteit, kinderartikelen die het veilig thuis spelen toch interessant maken? Hebt u geen idee welke zaak voor u en uw kind het beste is? Op ErvaringenSite kunt u de reviews nagaan en een beeld krijgen van aanbieders in de juiste artikelen waar u naar op zoek bent. De ervaringen die klanten in de reviews hebben geplaatst, stellen u in staat een snelle en verstandige keus te maken in een online shop voor uw aankopen. Eenmaal uw aankopen te hebben gedaan, horen we graag hoe u dat hebt ervaren. Maak gebruik van de reviews op onze site om uw ervaringen te delen.

Over Kidz Impulz
Kidz Impulz is een webshop die is opgericht in 2007 en waar u terecht kunt voor woon- en leef accessoires voor het scheppen van een kindvriendelijke omgeving in uw huis. De ontwerpster van dit idee, Berrique Willmott, geeft te kennen dat ze zelf naar deze producten zocht voor haar kind, maar dat ze deze nergens kon vinden. Kidz Impulz is door de jaren heen gegroeid en levert haar producten in landen als Duitsland, Luxemburg, België, Frankrijk, Groot-Brittannië, Spanje, Italië en Oostenrijk.

Producten en diensten van Kidz Impulz
Bij Kidz Impulz vindt u kinderartikelen voor de speelmomenten, standen en het slapen. Artikelen als de aankleedkussens, de aankleedkussens Xxl, PIPI-aankleedkussens XXL in de kleuren goud en zilver. Verder vindt u speelkleed voor binnen en buiten en speelkleed die u op maat kunt maken. U vindt verder kinderfauteuils in de maat XXL, kinderbankjes en Losse hoezen. Ook bent u terecht voor al uw zit- & ligzakken zoals zitzakken, kidZ-zit, zit ‘& slaap, hoeslaken voor zit ‘en slaap, hoezen voor voedingskussens en navulling zitzakken. Op de spelafdeling vindt u luiertas, boxzakken, tassen, opbergmanden, tipi tenten en boxkleed op maat.

Klachten en betaling bij Kidz Impulz
Voor vragen kunt u de klantenservice bereiken op +035 2055024. De betalingen geschieden via visa, iDEAL, PayPal en MasterCard. U kunt zich laten aanmelden om op de hoogte te blijven van het nieuwsbrief van de webshop.

Complimenten en tips voor Kidz Impulz
Kidz Impulz zegt het belang van klanttevredenheid te erkennen. Daarom staathet bij Kidz Impulz hoog in het vaandel. Wat is uw ervaring? Hebt u artikelen van Kidz Impulz liggen in uw huis? En wat uw kind zelf van de producten? ErvaringenSite en andere consumenten willen graag meer weten over uw bevindingen met Kidz Impulz met betrekking tot zaken als met de kwaliteit van hun producten en de levering. Plaats uw review hier op ervaringesite.be en laat anderen meer weten over het bedrijf.

Heeft u naast Kidz Impulz andere bedrijven waar u graag een bezoekje wilt brengen? Ga daarvoor ook naar de reviews van ErvaringenSite. Eenmaal uw bezoek te hebben gebracht aan de winkel, horen we ook graag de opgedane ervaring.