ErvaringenSite

  Ervaringen Kidz Rules

  Op zoek naar hippe en trendy kleren voor je oogappel? Kijk eens bij KidzRules, je vindt er heel wat moderne en kleurrijke kledij voor kinderen tot en met 18 jaar. Wat klanten vinden van het aanbod, de kwaliteit en de service van KidzRules lees je hier op ErvaringenSite!

  Over KidzRules

  KidzRules is de webshop van de fysieke winkel KidzRules in Lichtaart, België. In de echte winkel, die in 2015 haar deuren opende, kan je natuurlijk steeds terecht om de kleding te passen, te voelen, ruiken, zien en ervaren. KidzRules biedt meerdere merken aan in haar winkel, zowel online als offline, waarbij ze steeds duurzaamheid, prijs-kwaliteit en het milieu hoog in het vaandel dragen. Bij KidzRules bepalen de kinderen zelf wat ze mooi vinden, waar ze zich goed in voelen en wat ze dus ook graag dragen. KidzRules waakt over de kwaliteit en de ecologische aspecten van de kledij die ze aanbieden.


  Een voorbeeld van de collectie van KidzRules

  Diensten van KidzRules

  Bij KidzRules vindt je heel wat kledij voor kinderen van alle leeftijden. je kan er terecht tot je spruit 18 is! Je vindt er babykleding, kleding voor kids, teens en dames. Ze bieden ook accessoires aan. Als je liever shopt per merk kan je dat ook altijd doen op de website. KidzRules heeft ook een outlet categorie waar je kleding van hoge kwaliteit kan kopen voor een lage prijs. KidzRules verstuurd al haar bestellingen dezelfde dag nog als er voor 16 uur besteld werd. De verzending is binnen België gratis vanaf 50 euro en naar Nederland is dat gratis bij bestellingen vanaf 75 euro.

  Klachten of vragen over KidzRules

  Heb je vragen of een klacht over KidzRules? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon of op sociale media. Ze zijn actief op Facebook, Instagram, Google+ en Pinterest. Je kan natuurlijk ook langsgaan in de winkel in Lichtaart. Op de website vind je ook een FAQ waar je alle veelgestelde vragen vindt, misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met KidzRules? Hebben ze je goed en tijdig geholpen? Laat het weten in de reviews! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van KidzRules. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij KidzRules? Lees dan enkele van de betrouwbare reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Kidz Rules
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kidz Rules

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Kidz Rules een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Kidz Rules. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kidz Rules actief?

  Kidz Rules is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kidz Rules gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.