ErvaringenSite

  Ervaringen KiJoo

  Wil je jezelf of je gezin trakteren op een nieuwe televisie? Wie weet heeft KiJoo wel iets wat aansluit op je wensen en behoeften. Of heb je in een recent of ver verleden al een artikel bij deze webshop gekocht? Zou je in dat geval bereid zijn om een bondige review over KiJoo te schrijven? De door jou verstrekte informatie kan namelijk bijzonder nuttig zijn voor andere potentiële klanten. Op basis van jouw review kunnen zij voor zichzelf uitmaken of ze al dan niet een bestelling bij deze online winkel willen plaatsen. Het maakt overigens niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze website worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over KiJoo

  KiJoo is een Nederlands bedrijf dat is gevestigd in Uden in de provincie Noord-Brabant. Deze onderneming verkoopt televisies, geluidsapparatuur en een breed scala aan bijhorende accessoires. KiJoo zegt zich ervan bewust te zijn dat de televisiemarkt zich in een recordtempo ontwikkelt, en dat het voor consumenten niet altijd makkelijk is om de talrijke functies, technieken en mogelijkheden te begrijpen. Volgens KiJoo onderscheiden ze zich van de concurrentie door jou als klant te helpen een televisie te kiezen die perfect bij je past. Hiervoor zouden ze je voorzien van de nodige informatie, zoals duidelijke video's, reviews en hulpvaardige medewerkers die je kunnen bijstaan met gespecialiseerde informatie.

  Online Shop စလုပ်တော့မယ်ဆို သိထားသင့်တဲ့အချက် (၅)ချက်

  Producten en diensten van KiJoo

  Op de website van KiJoo kun je in het zoekvenster bovenaan een bepaalde zoekterm ingeven, of klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Qled TV, 4K Ultra HD-TV, O-led TV, Geluid, Accessoires, Beamers of Huishoudelijk. Verder kun je ook een bepaalde actie en uitgelichte artikelen bekijken, en ontdekken welke items net zijn binnengekomen. Volgens de informatie op de website van KiJoo worden alle artikels sowieso gratis verzekerd verzonden, kun je een beroep doen op een installatieservice, krijg je 14 dagen bedenktijd en profiteer je van 2 jaar garantie. Heb je specifieke vragen of opmerkingen voor het team van KiJoo, en vind je de gewenste informatie niet onmiddellijk terug op de website? Dan kun je de klantenservice van deze onderneming telefonisch of per e-mail bereiken. Tot slot beschikt deze webshop ook over het keurmerk Qshops.

  Complimenten, klachten en tips voor KiJoo

  Heb je ooit al een of meerdere televisies via deze online winkel gekocht? Dan zouden wij het enorm op prijs stellen als je enkele minuten van je kostbare tijd zou willen opofferen om een korte, informatieve review over KiJoo te schrijven. Op die manier kun je andere mensen helpen een geïnformeerde beslissing te maken om al dan niet een televisie of accessoire bij deze webshop te kopen. Zo kun je onze klanten bijvoorbeeld laten weten of het inderdaad klopt dat verzendingen gratis verzekerd worden verzonden, of je bij vragen kunt rekenen op een correcte, vriendelijke dienstverlening van de klantenservice en of je probleemloos een beroep kunt doen op de bijhorende garantie indien nodig. Wij kijken alvast uit naar een verslag van jouw persoonlijke ervaring! Ben je de markt nog aan het verkennen en wil je graag weten wat onze bezoekers schrijven over andere bedrijven? Aarzel dan niet om een kijkje te nemen op deze site en het allemaal te ontdekken!

  KiJoo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over KiJoo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is KiJoo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over KiJoo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is KiJoo actief?

  KiJoo is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van KiJoo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.