ErvaringenSite

  Ervaringen KINQ

  Wat vinden consumenten van Kinq? Omdat er vele online warenhuizen zijn die gadgets en smart devices aanbieden vindt ErvaringenSite het belangrijk u op de hoogte te stellen van ervaringen van andere consumenten met Kinq. Kinq zegt zoveel vertrouwen te hebben in de kwaliteit van hun producten dat ze in plaats van de gangbare twee jaar garantie, drie jaar garantie bieden op alle producten. Maar gebeurt dit ook echt? En is de kwaliteit echt zo goed als zij garanderen? Op ErvaringenSite kunt u beoordelingen over Kinq terugvinden. Deze beoordelingen beperken zich niet alleen tot de kwaliteit van de producten, maar vertellen u ook meer over de service en het omgaan met klachten door Kinq. Is het de moeite waard om een elektronisch snufje bij Kinq te bestellen of kunt u beter verder zoeken naar een andere aanbieder? Op ErvaringenSite kunt u daarachter komen.

  Over Kinq

  Kinq is een online warenhuis voor gadgets en smart devices. ‘Smart makes easy’ is hun motto en zij bieden de nieuwste technologische snufjes aan die op de markt te vinden zijn. Ze beschikken over een ruim aanbod van artikelen. Smart devices (slimme apparaten) zijn bijvoorbeeld smartphones, tablets en smartwatches. Het kenmerk van smart devices is dat dit elektronische apparaten zijn die via onder andere Bluetooth of Wi-Fi draadloos verbonden zijn met een ander apparaat. Zo bieden zij bijvoorbeeld een ‘Smartphone deurbel’ aan. Dit is een camera die u via een Wi-Fi verbinding aan uw smartphone kunt koppelen, zodat u altijd kunt zien wie er aan uw voordeur staat, waar u zelf ook bent.


  Gadgets (hebbedingetjes) zijn vernieuwende en slim ontworpen elektronische apparaten of toepassingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bekende USB-stick. Maar Kinq biedt nog veel meer verfijnde gadgets aan zoals een MiniPresso espressomaker waarbij geen elektriciteit nodig is voor een kopje koffie. Of een Eye TV Micro, waarmee je televisie op je mobiel kunt kijken, zonder extra kosten. Het aanbod van Kinq is groot, je zult er zeer waarschijnlijk vinden wat je zoekt, en meer.

  David Terranova - Kinq

  Diensten

  Kinq zegt dat het de normaalste zaak van de wereld is dat zij in dienst staan van de consument. Dat is op zich natuurlijk niet uniek, want dit zal elk bedrijf moeten doen om klanten binnen te halen en te behouden. Kinq zegt kwaliteit, vertrouwen en service te bieden. Omdat zij alle vertrouwen hebben in de kwaliteit van hun producten leveren zij drie jaar garantie in plaats van de gangbare twee jaar. Dat is natuurlijk een prettig idee. Ze houden zich aan afspraken; als u vandaag voor drie uur iets bestelt dan heeft u het morgen in huis. Ook niet heel verrassend, want wanneer zij zich niet aan de afspraken houden zijn zij natuurlijk niet betrouwbaar. Ze pretenderen dat er voor elk probleem een oplossing is. Hiervoor zijn zij elke dag bereikbaar, 365 dagen per jaar. Dit via e-mail, social media en telefonisch. Maar als je verder kijkt dan blijkt de helpdesk echter wel beperkt beschikbaar te zijn. Namelijk alleen op werkdagen van tien tot twaalf uur en van één tot vier uur, dus de vraag is of uw probleem ook buiten die tijden opgelost kan worden.

  Klachten

  Klachten kunt u telefonisch of via een contactformulier melden. Deze worden binnen veertien dagen na ontvangst beantwoord. Verdere informatie over een klachtenprocedure bij Kinq is helaas niet te vinden op de website.

  Hoe beoordelen echte klanten gadget shop KINQ? Biedt KINQ wel kwalitatieve gadgets of is het meuk? Kun je retourneren? Lees de reviews voor je bestelt!

  KINQ
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over KINQ

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is KINQ een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over KINQ. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is KINQ actief?

  KINQ is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon, TV & Film, Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van KINQ gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.