ErvaringenSite

  Ervaringen Klara.nl

  Kent u sexshop Klara? Als u wilt weten wat anderen vinden, lees dan snel verder. Sexshops zijn nog steeds een beetje taboe in onze maatschappij. Als u een bestelling doet bij een seksshop dan zult u dat niet aan de grote klok hangen en op uw werk aan uw collega’s vertellen dat u gisteren nog een leuk nieuw speeltje voor in de slaapkamer heeft besteld. Maar veel mensen willen wel graag weten of sexshops betrouwbaar zijn en of ze er met een gerust hart iets kunnen kopen of dat ze hun heil beter elders kunnen zoeken. En daarvoor bent u hier op de juiste plaats. Want op deze pagina leest u reviews en meningen over Klara, zowel positief als negatief, zodat u weet bij wat voor winkel u eventueel uw aankoop gaat doen.

  Over Klara

  Klara is een online webwinkel, of zoals ze zelf op hun website zeggen “de leukste sexshop voor al uw sextoys”. De website oogt wat rommelig, maar u kunt er toch vrij gemakkelijk vinden wat u zoekt. U kunt kiezen uit ruim 1000 artikelen die over het algemeen uit voorraad leverbaar zijn. Als u voor 75 euro bestelt is verzending gratis. Bij deze shop kunt u indien gewenst ook telefonisch bestellen, het telefoonnummer staat prominent op de website. Klara vermeldt duidelijk op de website dat klanten zich geen zorgen hoeven te maken over hun privacy. De bestelling wordt geleverd in een neutrale verpakking met een anonieme afzender. U hoeft dus niet bang te zijn dat de pakketbezorger met een schaapachtige grijns uw pakketje overhandigt, hoewel veel bezorgers heel goed weten bij welke organisatie het postbusnummer op het pakje hoort. Want als het pakket onbestelbaar is, moet het kunnen worden geretourneerd, dus een retouradres moet wel op het pakket worden vermeld.


  Waarom seks gezond is

  Alles voor een spannend seksleven

  Bij Klara vindt u alles wat u zoekt om uw seksleven spannend en leuk te maken of te houden. Hippe vibrators en dildo’s, funny sextoys, bandages en spannende lingerie. Daarnaast is er nog een speciale sectie met sextoys voor hem en voor haar. Zo kan iedereen iets vinden om uit te proberen. U zult zien dat het gebruik van deze hulpmiddelen uw seksleven een stuk leuker kunnen maken. Als u niet kunt kiezen kunt u zich ook laten inspireren door de top tien van best verkochte artikelen in een bepaalde categorie. Doordat u bij Klara anoniem kunt bestellen is de drempel erg laag. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw privacy.

  Diensten

  Klara hoort tot bekendere sexshops van België. Het bedrijf mag zich verheugen in een trouwe schare klanten die er graag hun aankopen doen om hun seksleven te veraangenamen. Veel alleenstaanden en stellen vinden het leuk om speeltjes te gebruiken en daarom floreren sexshops over het algemeen goed. Het grote voordeel is immers dat u er anoniem kunt kopen. Niemand weet dat u een bestelling doet, behalve de medewerkers van de webwinkel. En als dat toevallig geen familie of bekenden van u zijn hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw bestelling bekend wordt. Overigens zullen medewerkers van webshops altijd discreet zijn over hun klanten. Zijn ze dat niet, dan zijn ze in de meeste gevallen hun baan kwijt en dat risico lopen de meeste mensen liever niet.

  Klachten

  Wie een klacht heeft over Klara of een bestelling die bij deze sexshop is gedaan kan het contactformulier invullen. Op de website wordt overigens niets vermeld over klachtafhandeling. Er staat ook nergens dat u in geval van een klacht het contactformulier moet invullen, dit moet u zelf bedenken. Er is wel een postadres in Broek op Langedijk op de website vermeld waar u eventueel een (aangetekende) brief naartoe kunt sturen als u een klacht heeft die niet naar tevredenheid is afgehandeld. De website van Klara vermeldt ook niet of de winkel bij een branchevereniging of de Geschillencommissie is aangesloten.

  Heeft u wel eens een bestelling gedaan bij Sexshop Klara en wilt u uw ervaringen delen? Schrijf dan nu een beoordeling over deze webwinkel die wij op onze site kunnen vermelden. Zo kunnen de bezoekers van België Review uw ervaring lezen en mede aan de hand daarvan bepalen of ze een bezoek aan Klara.be de moeite waard vinden. Of u nu een goede of minder goede ervaring heeft, iedere beoordeling is welkom.

  Lees hier de reviews van echte klanten van Klara.be. Hoe snel levert de sexshop? Is het discreet verpakt of kan de hele buurt meegenieten? Kun je retourneren?

  Klara.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  6.6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  5
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  9

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Slechte ervaring

  Na bestelling in eerste instantie een Iphone 5S ontvangen die in een goede staat verkeerde. Binnen zes maanden begon het scherm echter afwijkingen te tonen waarbij deze kleuren en strepen toonde waardoor het scherm niet meer leesbaar was. Contact opgenomen met de klantenservice die meldde dat ik de mobiel kon opsturen omdat ik binnen de 2 jaar garantie viel. In eerste instantie afgewacht omdat dit verschijnsel pas twee keer was voorgekomen. De frequentie van de afwijking nam toe waardoor toch opgestuurd na ongeveer acht maanden. Ik kreeg echter een antwoord waarin werd gemeld dat de contactpersoon van de klantenservice een fout had gemaakt en dat de garantie slechts zes maanden geldig was, kortom mijn garantie was al verlopen. 'Gelukkig' zouden ze deze keer geen kosten in rekening brengen. De mobiel werd dan ook onaangetast terug gestuurd. Tijdens verder contact met de klantenservice bleek ik meer tot last te zijn dan dat er constructief voor een oplossing werd gezocht. Verder werd ik ervan beschuldigd te laat te hebben gehandeld. Mijn reden dat ik wachtte met handelen omdat hun werknemer mij meldde dat ik twee jaar garantie had werd afgeserveerd met: fouten maken is menselijk. Helaas is deze fout ten nadelen van mij. Inmiddels beginnen ook andere functies van de mobiel het te begeven. In de toekomst zal ik uiteraard niet meer in zee gaan met los-toestel.com. Mooi voorbeeld van goedkoop is duurkoop.

  Door: Jochem24-10-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Nieuwe telefoon nodig

  Mijn abonnement bij T-Mobile liep nog door maar ik had mijn telefoon (iphone...) laten vallen en die had dat niet overleefd.

  Op zoek naar een nieuwe telefoon kwam ik bij los-toestel uit.

  Heb een oudere Samsung gekocht hier, een Samsung Galaxy Alpha.
  Prijs veel zeker mee en ik had hem snel in huis.

  Gelukkig maar, want ik zat dus zonder telefoon.

  Wel handig.

  Door: Antje 11-10-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Klara.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Klara.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Klara.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Klara.nl actief?

  Klara.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Seksshops

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Klara.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.