ErvaringenSite

  Ervaringen KM.Store

  Er zijn tegenwoordig nog maar weinig producten die je niet in online shops kunt kopen. Ook haarverzorgende producten worden door diverse online shops in vele soorten en maten aangeboden. Maar omdat je natuurlijk wel het beste wilt voor je haar zul je vooraf wel moeten weten waar je de beste producten krijgt en hoe je als klant behandeld wordt. Lees daarom reviews van andere klanten, dit is vandaag de dag dé manier om te weten te komen hoe een online shop gewaardeerd wordt. Je vindt deze reviews op onze website zodat je direct kunt zien welke webshop de moeite waard is en welke niet. Met de informatie in de reviews kun je makkelijk de beste shop uitkiezen die de producten verkoopt die je nodig hebt.

  Over KM Store

  Dit is een online shop die originele Kevin Murphy producten verkoopt. Dit zijn professionele haarverzorgende artikelen die gemaakt zijn van duurzame ingrediënten, essentiële oliën, natuurlijke antioxidanten en planten extracten. Bovendien zijn de producten parabeen en sulfaatvrij. De artikelen zijn bedacht door Kevin Murphy, een gerenommeerde haarstylist uit Australië die door een internationaal tijdschrift is uitgeroepen als de uitvinder van de beach look en inmiddels al meer dan 20 jaar werkt met celebrity's. Hij had voor zijn werk met zijn cliënten behoefte aan lichtgewicht producten om te voorkomen dat het haar te zwaar zou worden. Deze Belgische online shop wordt beheerd door Elliot Hair & Make-up dat al vanaf de eerste dag de producten van deze beroemde stylist gebruikt. Voor vragen kun je daarom het beste telefonisch of schriftelijk contact opnemen. Dit kan van maandag tot vrijdag tijdens kantooruren.

  Was braucht man für einen Online-Shop? | WERDE DEIN EIGENER CHEF Folge 2

  De producten van KM Store

  Om klanten tevreden te stellen worden de producten door KM Store al de volgende dag geleverd als je ze voor 21.00 uur besteld. Daar komt nog eens bij dat je jouw bestelling gratis krijgt als hij eer waard is dan €39, daaronder betaal je slechts een klein bedrag aan verzendkosten. Je kunt de door jouw gekozen Kevin Murphy artikelen dus razendsnel na het bestellen gebruiken. Je kunt in deze online shop onder andere haarvitamines, shampoo en conditioner bestellen in verschillende uitvoeringen. Zelfs voor professionele kapsalons kun je de producten bestellen in grote 1000 ml. verpakkingen. Met de ingebouwde keuzehulp krijg je eenvoudig suggesties te zien van producten die je het beste kunt gebruiken. De KM Store accepteert betalingen via PayPal, creditcard en bankoverschrijving.

  Reviews over KM Store

  Om klanten een inzicht te geven over de werkwijze van deze online shop hebben we jouw hulp als klant nodig. Ben jij tevreden over de producten die je hier gekocht hebt? Of heb je een slechte ervaring met het shoppen bij deze online winkel? Wij willen graag dat jij jouw ervaring met ons deelt door een review op onze website achter te laten. Door dat te doen zijn wij in staat alle reviews over KM Store te bundelen en te laten zien hoe jullie als klanten deze webshop waarderen. Bovendien geef je andere consumenten met jouw beoordeling meer informatie over wat hen te wachten staat als zij ook besluiten producten bij KM Store te bestellen.

  KM.Store
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over KM.Store

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is KM.Store een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over KM.Store. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is KM.Store actief?

  KM.Store is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van KM.Store gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.