ErvaringenSite

  Ervaringen Knack

  Wat zijn de ervaringen van lezers van Knack? Kan iedereen zich vinden in het nieuwstijdschrift of richt Knack zich eerder op één bepaalde doelgroep? Biedt Knack genoeg informatie of laat het haar lezers op hun honger zitten? Lees het in de reviews op ErvaringenSite!

  Over Knack

  Knack is een populair nieuwstijdschrift, het wordt uitgegeven door NV RMG Roularta Media Group die onder andere Trends, Nest, Steps en Le Vif uitgeeft. Het eerste nummer van Knack werd gepubliceerd in 1971 als de Belgische tegenhanger van TIME Magazine en Newsweek. Het blad werd opgericht door Willy De Nolf, later stapte zijn zoon Rik De Nolf ook in de zaak. De populariteit van het blad groeide gestaag en daardoor zijn ze begonnen met het uitgeven van andere bladen zoals Trends en Voetbalmagazine. Knack heeft een oplage van zo'n 115 000 exemplaren waarvan 94 500 abonnees. De hoofdredacteur van knack is Bert Bultinck. De hoofdredacteur van de website van Knack, knack.be, is Jago Kosolosky.

  Knack is het hoofdtijdschrift maar ze hebben ook nog Knack Weekend, Knack Focus, Knack Bodytalk, Knack Extra en abonnees krijgen ook nog eens OM* om de drie maanden. MO* is een magazine die duiding brengt over wereldnieuws, globalisering, de klimaatcrisis en het besteed ook extra aandacht aan ontwikkelingslanden en ontwikkelingssamenwerking. Iedere maand wordt Knack Extra gepubliceerd, zes edities zijn Knack Bodytalk, het gezondheidsmagazine van Knack, en de andere zes edities gaan over politieke, maatschappelijke, historische of cultureel belangrijke thema's.


  Een reportage van Knack Focus over de film Rundskop! 

  Diensten van Knack

  Knack biedt abonnementen aan. Bij een abonnement krijg je wekelijks het nieuwstijdschrift Knack, Knack Weekend en Knack Focus. Iedere maand krijgt de abonnee een Knack Extra waarvan zes edities Knack Bodytalk zijn en de andere zes uitgaven gaan over belangrijke thema's. Iedere drie maand krijgt hij ook een MO*-uitgave. Bij een abonnement hoort ook een Knack-Club-Lidmaatschap. Met dit lidmaatschap krijgt de abonnee verschillende voordelen. Knack biedt haar abonnees verschillende extra producten zoals boeken, cd's en dvd's. De abonnee kan kiezen om Knack online te lezen, in de Knack App of gewoon op papier.

  Klachten of vragen over Knack

  Heb je een klacht of vraag voor Knack? Neem dan contact op met de redactie! Je kan ze bereiken via telefoon en e-mail. Ook op Facebook en Twitter is Knack actief. Heb je vragen over je abonnement of wil je een abonnement afsluiten? Dan kan je contact opnemen met de abonnementendienst. Je abonnement aanpassen kan gewoon online!

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Knack? Laat dan zeker een review achter op ErvaringenSite! Hierdoor geef je (potentiële) lezers een goede indruk van wat ze mogen verwachten van Knack. Biedt het een goed inzicht over ruime thema's? Laat het weten!

  Ben je een potentiële lezer van Knack? Lees dan zeker de reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Knack
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  5.6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  wifi repeater Premier Homeline bij Kanck shop

  snelle levering en opvolging
  onwaardig product: toestel werkte niet, website voor costumer support werkte niet en geen mogelijkheid om antwoord te vinden in de FAQ
  de kosten voor terugzending bij herroeping slorpen (althans in dit geval) nagenoeg de korting op.

  Door: Jo Baret27-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Knack

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Knack een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Knack. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Knack actief?

  Knack is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Knack gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.