ErvaringenSite

  Ervaringen Knuffelbubbel

  Wil je graag weten op welke websites je mondmaskers en bijhorende accessoires kunt kopen? Neem dan gerust eens een kijkje op de website van Knuffelbubbel. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze onderneming? In dat geval zouden we het enorm appreciëren als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een informatieve review over Knuffelbubbel te schrijven. Op die manier kun je andere potentiële klanten van dit bedrijf helpen beslissen of het aanbod van deze onderneming iets voor hen zou kunnen zijn. Het maakt trouwens niet uit of je persoonlijke ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Knuffelbubbel

  Knuffelbubbel is een Belgisch bedrijf dat werd opgezet in Corona-tijden. Deze onderneming is van mening dat het belangrijk is om solidair te zijn en dit te tonen met concrete acties. Volgens Knuffelbubbel kun je jezelf en anderen beschermen door een mondmasker te dragen, afstand te houden en je handen te wassen. Maar ook regelmatig contact met vrienden, buren, (groot)ouders en familie zijn volgens hen belangrijk. De naam Knuffelbubbel verwijst naar de sociale bubbel van nauwe contacten waarmee je in tijden van Corona mee afspreekt op minder dan 1,5 meter afstand. De afgelopen maanden heeft de regelgeving bepaald uit hoeveel personen zulke bubbels mochten bestaan. Om jouw persoonlijke contacten optimaal te beschermen, is het volgens Knuffelbubbel belangrijk om een mondmasker te dragen wanneer je geen 1,5 meter afstand kunt bewaren. Hiervoor biedt deze onderneming verschillende soorten mondmaskers te koop aan.

  cheap clothing stores online *aesthetic*

  Producten en diensten van Knuffelbubbel

  Weet je waarnaar je op zoek bent? Dan kun je linksbovenaan een specifieke zoekterm in het zoekvenster ingeven. Verder is het ook mogelijk om te klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals mondmaskers en accessoires. De categorie mondmaskers is verder opgedeeld in een aantal subcategorieën: wegwerpmaskers, herbruikbare maskers, FFP2 maskers en maskers voor kinderen. Je kunt ook een overzicht van bestsellers bekijken en meer lezen over de manier waarop je jezelf en anderen kunt beschermen. Ook als je meer informatie wenst over de huidige coronamaatregelen, kun je klikken op een link naar een officiële website met meer informatie. Volgens de informatie op de website profiteer je bij Knuffelbubbel van gratis verzending in België vanaf € 25 en worden bestellingen op werkdagen binnen de 24 uur verzonden. Heb je vragen over Knuffelbubbel en de producten die zij aanbieden? Dan kun je via het contactformulier op de website contact opnemen met de klantenservice van dit bedrijf.

  Complimenten, klachten en tips voor Knuffelbubbel

  Heb je al één of meerdere mondmaskers of accessoires via deze website gekocht? Dan zou je ons een enorme dienst bewijzen door op deze pagina een korte review over jouw persoonlijke ervaring te schrijven. Jouw informatie kan namelijk bijzonder waardevol zijn voor andere potentiële klanten van deze webshop. Ben je tevreden over de kwaliteit van de mondmaskers? Klopt het dat je profiteert van gratis verzending vanaf € 25? En is de klantenservice vlot bereikbaar als je vragen of opmerkingen hebt? Wij kijken alvast reikhalzend uit naar een persoonlijk verslag van jouw ervaring! Tot slot kun je hier lezen wat onze bezoekers over hun ervaringen met gelijkaardige bedrijven schrijven.

  Knuffelbubbel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  9.8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9.4
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Mondmaskers kids groen, mondmaskers 50x wit, anti-damp

  Al wel veel uitverkocht
  Leuke maskers, passen goed
  Volgende dag al geleverd
  Anti-bril aandamp stukje werkt echt

  Door: Katja01-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Gekleurde kids mondmaskers

  Super dat er voor kids ook (wegwerp) mondmaskers zijn. Sluiten mooi aan. Mooie kleurtjes / figuurtjes om het wat minder ziekenhuis-achtig te maken . Super snelle levering. Prijs - kwaliteit top.

  Door: Isabelle 31-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  set katoenen mondmaskers voor volwassenen in verschillende kleuren

  Mondmasker die perfect wasbaar zijn, niet je hele gezicht bedekken én perfect op hun plaats blijven zitten door de verstelbare lengte van de oren! Snel geleverd volgens afspraak!

  Door: Nicky31-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Schrijf zelf een review over Knuffelbubbel

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Knuffelbubbel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Knuffelbubbel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Knuffelbubbel actief?

  Knuffelbubbel is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Knuffelbubbel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.