ErvaringenSite

  Ervaringen Koalabedding

  Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind. Het beste eten, de beste kleertjes maar heb je al eens gedacht aan het beddengoed waar je kind dagelijks in slaapt? Je wil natuurlijk ook dat dit van de beste kwaliteit is zodat je kind kan genieten van de best mogelijke slaaprust. Een bedrijf die garant staat voor kwaliteitsvol beddengoed voor baby's en kinderen is Koalabedding. Lees hier wat je kan verwachten van Koalabedding en lees enkele van de reviews zodat je niet voor verassingen komt te staan en zeker bent van je keuze.

  Over Koalabedding

  Koalabedding is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het online verkopen van beddengoed voor dreumesen, peuters en kinderen. Ze stellen kwaliteit, comfort en betaalbaarheid steeds voorop. De mensen achter Koalabedding selecteren handmatig de producten die je in de webshop kan vinden en ze worden allemaal gecontroleerd op onzorgvuldigheden. Dankzij hun jarenlange ervaring weten ze welke materialen er het best geschikt zijn voor een bepaalde leeftijdscategorie en daardoor kunnen ze hun assortiment dus ook afstemmen op de behoeftes van elke leeftijdsgroep. Koalabedding werd opgericht omdat ze zagen dat hoogwaardig en scherp geprijsd kinderbedtextiel bijna onvindbaar waren. Koalabedding speelt ook sterk in op transparantie. Als ouder wil je natuurlijk alleen maar het beste voor je kind en dan heb je dus ook goede informatie nodig. Je vindt op de webshop bij ieder product een productomschrijving en specificaties. Op de site vind je ook een afzonderlijke pagina met de eigenschappen van verschillende materialen.


  Hoe maak je best een babybedje op?

  Diensten van Koalabedding

  Op Koalabedding kan je terecht voor kinderbedtextiel van hoge kwaliteit voor baby's tot kinderen. De merken die ze aanbieden voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Enkele van deze merken zijn Nappiez, Damai en Cinderella. In hun assortiment vind je dekbedovertrekken, hoeslakens, matrasbeschermers, dekbedden en hoofdkussens. Op de webshop vind je ook een categorie "Opruiming" waar je producten met kortingen kan kopen. De verzendingskosten voor je bestelling zijn 7.95 euro. Je kan ook altijd je bestelling afhalen in Borne, Nederland. Als je je bestelling plaatst voor 16 uur dan wordt die dezelfde dag nog verzonden zodat je die de volgende dag meestal al in huis hebt!

  Vragen of klachten voor Koalabedding

  Wil je graag persoonlijk advies of heb je nog vragen voor Koalabedding? Dan kan je een medewerker van Koalabedding bereiken via de telefoon en e-mail. Ze zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 17 uur. Ook als je een klacht zou hebben kan je hier terecht.

  Schrijf ook een review!
  Vind je het ook belangrijk om ervaringen van andere klanten te weten voor je beslist om iets te kopen op het internet? Dan snap je vast wel hoe belangrijk het is dat huidige klanten een review achterlaten over hun ervaring met een bedrijf. Heb je dus al ervaring met Koalabedding? Laat dan zeker van je horen!

  Koalabedding
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Koalabedding

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Koalabedding een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Koalabedding. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Koalabedding actief?

  Koalabedding is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Koalabedding gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.