ErvaringenSite

  Koffiediscounter.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Koffiediscounter is goedkoop

  H. Hendriks09-03-2016
  6,5
  Zou hier weer kopen: JA

  Bestellen

  6

  Service

  4

  Prijs

  10

  Leveren

  6

  Voor mijn bedrijfje onlangs koffie bestelt bij Koffiediscounter.be. Mijn medewerkers zijn zeer tevreden en vinden het niet erg om af en toe eens andere koffie te drinken.

  Anne10-02-2016

  Hahaha wat een goede om dan een mailtje te sturen met een zogenaamde nieuwe bestelling! En dat ze dan wel reageren! Is het inmiddels al gelukt? Wat een verhaal, zeg! Goed dat je het ff deelde :)! Groetjes, Anne

  mike de jong07-04-2016

  Nee, tot de dag van vandaag nog geen geld terug ontvangen, als ik om mijn geld vraag via de mail krijg ik geen reactie, krijg wel mailtjes met de verzoek mijn slechte recensie vsn internet af te halen. Ik heb nog nooit zulke oplichters meegemaakt. Boeven zijn het.

  René Nootenboom12-05-2016

  Ik heb een paar dagen geleden het kastje ontvangen na weken wachten en het werkt helaas niet en nu probeer ik het retour te zenden en dat lukt met geen mogelijkheid en daar ben ik al een paar dagen meebezig en ik krijg steeds hetzelfde antwoordt dat ik een retourformulier moet invullen en dat werkt juist niet. Dus omruilen of je geld terugkrijgen lukt niet en het is dus de reinste oplichting en zodra ik tijd heb rij ik even een keerje langs aan de Hanze 1 in Roermond om het op te lossen en ldus verkopen en je geld incasseren gaat prima, maar de rest is gewoon oplichting.


  Bekijk ervaringen van Koffiediscounter.nl

  Schrijf zelf een review over Koffiediscounter.nl

  Uw beoordeling