ErvaringenSite

  Ervaringen Koop Vlees Online

  Iedereen heeft wel eens zin in een lekker stukje vlees en dan wil je ook dat dat van kwaliteit is, maar waar vind je dat? Bij Koop Vlees Online kan je vlees van kwaliteit bestellen maar wat vinden klanten nu echt van Koop Vlees Online? Is het vlees van kwaliteit? Zijn de leveringen naar wens of wordt er te weinig geleverd? Kom het te weten in de reviews op ErvaringenSite, hier vind je reviews van echte klanten over honderden bedrijven!

  Over Koop Vlees Online

  Het bedrijf werd opgericht door Michiel Van de Steen, een slager uit een slagersfamilie. Hij wou terugkeren naar het ambachtelijke werk van de slager waar kwaliteitsvlees eerst twee weken rijpt.

  Bij Koop Vlees Online koop je samen met anderen een deel van een koe en/of varken. Het dier wordt pas geslacht als alle delen verkocht zijn. Je wordt op de hoogte gehouden van wanneer het dier volledig verkocht wordt en wanneer de koerier langskomt om je bestelling te leveren. Een pakket bij Koop Vlees Online weegt ongeveer 10kg en kan je gemakkelijk in een normale schuif van een diepvriezer opbergen.


  Zo gaat het proces er bij Koop Vlees Online ook aan toe! 

  Diensten van Koop Vlees Online

  Bij Koop Vlees Online kan je online vlees bestellen. Dit doe je in pakketten van ongeveer 10kg. Het vlees wordt dan gratis geleverd en kan je in de diepvries bewaren. Koop Vlees Online vindt het belangrijk dat het gaat om kwaliteitsvol vlees. De dieren worden niet preventief antibiotica toegediend zodat de klant een gezond stuk vlees krijg. Je kan het hele verwerkingsproces van je bestelling volgen tot je bestelling geleverd wordt. Om te garanderen dat de dieren goed behandeld worden kan je zelf de boerderij bezoeken waar de dieren gekweekt worden, dit kan je doen na afspraak met Koop Vlees Online. Koop Vlees Online heeft ook een blog waar heel wat tips, kooktechnieken en recepten aanstaan voor een gezonde, lekkere maaltijd met een stukje vlees.

  Klachten of vragen voor Koop Vlees Online

  Heb je vragen of een klacht over Koop Vlees Online? De klantendienst helpt zeker! Je kan ze bereiken door een online invulformulier in te vullen op de website van Koop Vlees Online, daarna nemen ze zo snel mogelijk contact met je op. Koop Vlees online is ook actief op Facebook en Instagram.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Koop Vlees Online? Heb je net je bestelling ontvangen of heb je al eens besteld bij Koop Vlees Online? Laat weten hoe dit is verlopen! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod van Koop Vlees Online en hoe vlot de bestelling en levering verliepen. Schrijf een review op ErvaringenSite! Zo geef je potentiële klanten van Koop Vlees Online een goed beeld van de kwaliteit en de service die ze mogen verwachten.

  Denk je eraan om een bestelling te plaatsen bij Koop Vlees Online? Lees dan zeker enkele van onze betrouwbare reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Koop Vlees Online
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Koop Vlees Online

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Koop Vlees Online een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Koop Vlees Online. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Koop Vlees Online actief?

  Koop Vlees Online is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voedingsadvies

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Koop Vlees Online gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.