ErvaringenSite

  Ervaringen Koopjesdrogisterij

  Ervaring Koopjesdrogisterij

  Zodra er wordt gesproken over drogisterijen, denk je meteen aan producten voor persoonlijke verzorging en hygiëne. Vaak kijk je dan ook kritisch naar de kwaliteit van de verzorgingsproducten en wil je eerst goed onderzoek gedaan hebben over de betrouwbaarheid van de winkel. Ben je benieuwd naar de service en de kwaliteit van Koopjesdrogisterij? Kom via deze site meer te weten over ze en lees wat de mensen die jou voor zijn geweest vinden van deze webwinkel. Bekijk zoveel als mogelijk reviews van anderen. Zo weet je op voorhand wat Koopjesdrogisterij.nl voor jou kan betekenen en wat je mag verwachten.

  Over Koopjesdrogisterij

  Bij koopjesdrogisterij.nl kun je niet alleen wezen voor verzorgingsproducten, voeding en verwennerij voor jezelf, maar ook voor je gezin en je huisdier. Je kunt bij Koopjesdrogisterij terecht voor onder andere cosmetica, shampoo, scheerschuim, verzorgingsmiddelen voor je huisdieren en gezonde tussendoortjes van bekende merken zoals NutraSkin, Weight care en dr van der Hoog. Om er zeker van te zijn dat de kwaliteit van de aangeboden producten gewaarborgd blijft, test Koopjesdrogisterij regelmatig producten samen met een testpanel. Hiervan worden de reviews openbaar gemaakt, zodat anderen ook kunnen zien wat de bevindingen zijn van de testpanel. Voor de mensen die willen afvallen is er een ruim assortiment aan speciale voeding, maaltijdvervangers, tussendoortjes en voedingssupplementen. Ook is er genoeg te vinden voor de baby en hun mama.

  Diensten van Koopjesdrogisterij

  Het assortiment van Koopjesdrogisterij bestaat uit ongeveer 70.000 artikelen van bekende merken. Door een account te maken op hun website kun je je producten bestellen en laten leveren. Betaling voor de bestelling kan op verschillende manieren zoals iDEAL, creditcard, achteraf betalen en vooruitbetaling. Bestelling worden geleverd binnen circa drie werkdagen. Is een besteld product stuk bij levering? Dat is vervelend, maar ook dan kun je dit binnen een aanvaardbaar termijn (maximaal twee maanden) melden aan hun klantenservice.

  Klachten over Koopjesdrogisterij, tips en complimenten voor Koopjesdrogisterij
  Het kan voorkomen dat je hulp nodig hebt bij het vinden van het juiste product. De klantenservice is dan te bereiken via diverse contactmogelijkheden zoals chat, e-mail, Facebook, Instagram of telefoon. Geef je mening over de manier hoe je bent geholpen, de producten, de service en de afhandeling van issues. Lees ook anderen hun mening op deze site en bereid toekomstige klanten voor op wat ze kunnen verwachten van deze webwinkel.

  Deel jouw ervaring over Koopjesdrogisterij

  Heb jij ooit al contact gehad met deze webwinkel of ben je een van de vaste klanten? Ben je tevreden of juist ontevreden over de service? Is de kwaliteit wat het wezen moet? Laat anderen ook weten hoe jij Koopjesdrogisterij.nl beoordeelt en waarom. Schrijf jouw review achter op deze site en help anderen bij hun koopbeslissing.

  HOW TO START AN ONLINE STORE + how i started a business at 22

  Koopjesdrogisterij
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Koopjesdrogisterij

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Koopjesdrogisterij een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Koopjesdrogisterij. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Koopjesdrogisterij actief?

  Koopjesdrogisterij is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Koopjesdrogisterij gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.