Koopjesdrogisterij

Alle reviews

Koopjesdrogisterij

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Vision Direct merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Vision Direct

1 reviews

Ongekend, wat anderen over dit bedrijf zeggen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. ...

Durexshop.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Durexshop.nl

2 reviews

Wilt u een condoom, glijmiddel of iets anders kopen maar durft u het niet om het zelf te kopen bij een lokale winkel? Dan is de website www.durexsh...

Flapoorstickers merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Flapoorstickers

1 reviews

Wanneer je oren hebt die een eindje naar buiten staan, flaporen hebt dus, wil je daar graag wat aan doen. Wellicht denk je dat een pijnlijke operat...

Arganwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Arganwinkel

4 reviews

Het is goed om dit te lezen! Ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf. Arganwinkel.be is een online shop met producten voor persoonlijke verzorgi...

Koopjesdrogisterij

Ervaring Koopjesdrogisterij
Zodra er wordt gesproken over drogisterijen, denk je meteen aan producten voor persoonlijke verzorging en hygiëne. Vaak kijk je dan ook kritisch naar de kwaliteit van de verzorgingsproducten en wil je eerst goed onderzoek gedaan hebben over de betrouwbaarheid van de winkel. Ben je benieuwd naar de service en de kwaliteit van Koopjesdrogisterij? Kom via deze site meer te weten over ze en lees wat de mensen die jou voor zijn geweest vinden van deze webwinkel. Bekijk zoveel als mogelijk reviews van anderen. Zo weet je op voorhand wat Koopjesdrogisterij.nl voor jou kan betekenen en wat je mag verwachten.

Over Koopjesdrogisterij
Bij koopjesdrogisterij.nl kun je niet alleen wezen voor verzorgingsproducten, voeding en verwennerij voor jezelf, maar ook voor je gezin en je huisdier. Je kunt bij Koopjesdrogisterij terecht voor onder andere cosmetica, shampoo, scheerschuim, verzorgingsmiddelen voor je huisdieren en gezonde tussendoortjes van bekende merken zoals NutraSkin, Weight care en dr van der Hoog. Om er zeker van te zijn dat de kwaliteit van de aangeboden producten gewaarborgd blijft, test Koopjesdrogisterij regelmatig producten samen met een testpanel. Hiervan worden de reviews openbaar gemaakt, zodat anderen ook kunnen zien wat de bevindingen zijn van de testpanel. Voor de mensen die willen afvallen is er een ruim assortiment aan speciale voeding, maaltijdvervangers, tussendoortjes en voedingssupplementen. Ook is er genoeg te vinden voor de baby en hun mama.

Diensten van Koopjesdrogisterij
Het assortiment van Koopjesdrogisterij bestaat uit ongeveer 70.000 artikelen van bekende merken. Door een account te maken op hun website kun je je producten bestellen en laten leveren. Betaling voor de bestelling kan op verschillende manieren zoals iDEAL, creditcard, achteraf betalen en vooruitbetaling. Bestelling worden geleverd binnen circa drie werkdagen. Is een besteld product stuk bij levering? Dat is vervelend, maar ook dan kun je dit binnen een aanvaardbaar termijn (maximaal twee maanden) melden aan hun klantenservice.

Klachten over Koopjesdrogisterij, tips en complimenten voor Koopjesdrogisterij
Het kan voorkomen dat je hulp nodig hebt bij het vinden van het juiste product. De klantenservice is dan te bereiken via diverse contactmogelijkheden zoals chat, e-mail, Facebook, Instagram of telefoon. Geef je mening over de manier hoe je bent geholpen, de producten, de service en de afhandeling van issues. Lees ook anderen hun mening op deze site en bereid toekomstige klanten voor op wat ze kunnen verwachten van deze webwinkel.

Deel jouw ervaring over Koopjesdrogisterij
Heb jij ooit al contact gehad met deze webwinkel of ben je een van de vaste klanten? Ben je tevreden of juist ontevreden over de service? Is de kwaliteit wat het wezen moet? Laat anderen ook weten hoe jij Koopjesdrogisterij.nl beoordeelt en waarom. Schrijf jouw review achter op deze site en help anderen bij hun koopbeslissing.