ErvaringenSite

  Krefel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  6 tot 8 weken GEEN keuken

  Anouk28-08-2018
  4,5
  Zou hier weer kopen: NEE

  Bestellen

  8

  Service

  2

  Prijs

  6

  Leveren

  2

  27/08 onze keuken zou geleverd en geplaatst worden (orderbevestiging getekend op 05/06). Dag is geeindigd met onbruikbare keuken .
  - spoelbak = verkeerd model en verkeerd kleur, 6 tot 8 weken wachten voor die dat we willen
  - zijwanden barmeubel verkeerd kleur, 6 tot 8 weken wachten op juiste kleur
  - achterwand barmeubel tekort
  - werkblad thv barmeubel te diep
  - voor aanvang installatie vragen we aan de plaatser of de aansluiting voor de AEG kookplaat voldoet . Hij zegt 'ja'. Hij zaagt gat voor kookplaat . Hij wil kookplaat aansluiten en dan stelt hij vast dat onze AEG kookplaat een trifase is . Noch bij verkoop noch bij opmeting is ons hier iets van uitleg over gegeven. Wij bellen naar onze contactpersoon bij krefel om te vragen of we kunnen verwisselen met een andere kookplaat. Er is maar 1kookplaat op de markt met de juiste minimum afmetingen (want gat is gezaagd) en aansluitbaar op monofase nl SIEMENS. Krefel verkoopt dit model ook . Wij zijn ook bereid om de meerwaarde van dit model te betalen. Maar het antwoord bleef 'neen'. Wij moeten de AEG maar zelf zien te verkopen en de SIEMENS zelf aankopen.
  Eind van het verhaal :
  -doordat barmeubel (dat vasthangt aan keuken) niet kan geplaatst worden, kan het wandpaneel niet geplaatst worden, kunnen de hangkasten met dampkap niet geplaatst worden
  - geen spoelbak
  - geen kookplaat
  En dit nog voor een 6 à 8 weken.


  Bekijk ervaringen van Krefel

  Schrijf zelf een review over Krefel

  Uw beoordeling