ErvaringenSite

  Krefel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Reparatie Laptop duurt meer dan 14 weken

  Polina Van Ussel05-10-2017
  3,5
  Zou hier weer kopen: NEE

  Bestellen

  8

  Service

  2

  Prijs

  2

  Leveren

  2

  Drie maanden geleden heb ik een ASUS laptop binnengebracht ter reparatie. Deze was drie maand buiten garantie toen het scherm langs 1 kant begon los te komen. Deze laptop was twee jaar eerder online aangekocht bij Krefel.
  Ik heb deze laptop op 29 juni binnengebracht en uw medewerker zei me dat de reparatietermijn 3 tot 4 weken zou zijn. Ik betaalde ook een voorschot van €16,50. De laptop werd naar ASUS opgestuurd en na vier weken heb ik wekelijks met Krefel gebeld om te informeren. Telkens vond men mijn gegevens maar zeer moeizaam en telkens werd ik afgescheept met de boodschap dat ze een mailtje naar de manager stuurden en dat de laptop de volgende week er zou zijn. Pas na 9 weken kon ik de laptop terug ophalen na het betalen van de rekening die €283,64 bedroeg.

  Helaas bij thuiskomst bleek de Windows niet langer geactiveerd. Na telefonisch contact heb ik opnieuw de laptop moeten binnenbrengen. De IT dienst zou er naar kijken en mogelijk zou deze opnieuw naar ASUS dienen gestuurd te worden. Nu 4 weken en meerdere telefoontjes later blijkt deze laptop nog steeds op de IT dienst van Krefel te liggen en blijkt het probleem nog niet eens bekeken te zijn.

  Ik vind uw dienst na verkoop absoluut een schande! Zulke praktijken heb ik bij geen van uw concurrenten meegemaakt en indien mijn probleem niet ernstig wordt genomen dan zal ik het niet nalaten om mijn gehele vriendenkring te waarschuwen voor uw gebrekkige service. 

  Graag had ik bovendien mijn laptop binnen een redelijke termijn hersteld terug in mijn bezit gehad. Indien mijn klacht niet naar mijn tevredenheid kan opgelost worden dan zal ik mijn ongenoegen doorsturen naar consumentenorganisaties en een klacht formulieren bij de bevoegde instanties.


  Bekijk ervaringen van Krefel

  Schrijf zelf een review over Krefel

  Uw beoordeling