ErvaringenSite

  Ervaringen Kunstgras Direct

  Een fijn, gezond en vooral groen gazon hebben is een onmisbaar kenmerk van een leuke tuin. Als je in de zomer buiten komt, is er niets beter dan uitkijken over je gazon en een zee van groen zien! Maar als je met echt gras moet omgaan, komt er hier heel veel bij kijken. Je moet het water geven en voortdurend verzorgen, frequent maaien, en soms zelfs opgraven en opnieuw planten. Een heel gedoe! Als je dit alles wil vermijden, is een gazon van kunstgras maken een betere optie. Dan heb je geen last van alle problemen die kunnen voorkomen met echt gras. Bij Kunstgras Direct kan je gras van kunststof aankopen. Als je wil weten of dit van goede kwaliteit is, of hoe klanten dit bedrijf beoordelen, moet je zeker alle reviews op ErvaringenSite lezen. Hoe andere mensen over een bepaalde dienst en/of product denken is immers van cruciaal belang voor jou. Zo kan je een goede keuze maken bij het selecteren van een voorziener van kunststof gras die volledig aan jouw noden voldoet!

  Over Kunstgras Direct
  Kunstgras Direct is een Nederlands bedrijf dat allerlei kunstgras producten aanbiedt. Kunstgras Direct is gevestigd in Wolvega, waar ze een winkel hebben. Er is ook een online webshop. Je kan hen bereiken via telefoon of via email. Kunstgras Direct zelf is actief op de markt sinds 2010 en biedt kunstgras aan door heel Nederland en België. Dit bedrijf is onderdeel van Tapijt en Laminaat Direct, een aanbieder met 25 jaar ervaring van vloeren, ondervloeren, vloerkleden, deurmatten, trapmatten, lopers en Intervos behang. Tapijt en Laminaat Direct is aangesloten bij de CBW(Centrale Branchevereniging Wonen), een Nederlandse brancheorganisatie voor winkels en bedrijven die actief zijn in woninginterieur.

  Producten en diensten van Kunstgras Direct
  Bij Kunstgras Direct kan je terecht voor allerlei soorten kunstgras. Dit kan zijn voor je tuin, maar ook voor je terras en balkon. Er is ook de mogelijkheid om sportgras aan te kopen, voor bijvoorbeeld in een fitness centrum of voor een voetbalveldje. De meest prominente kleur in aanbieding is groen, maar je kan bij Kunstgras Direct kunstgras kopen in allerlei kleuren, zoals geel en paars. Via de online webshop kan je dit kunstgras bestellen. Het is ook mogelijk om eerst wat gratis stalen aan te vragen, om je keuze beter te kunnen maken. Kunstgras Direct biedt gras aan van Hamat, Europe Grass, Edel Grass,... Je kan betalen via iDeal, Overboeking, Bancontact, Maestro en PayPal. Verzendingen zijn gratis vanaf €200. Tot slot is er ook een blog op de website en tips over hoe je kunstgras kan leggen en hoe ermee om te gaan.

  Klachten, complimenten en tips voor Kunstgras Direct
  Een mooie tuin hebben is belangrijk voor veel mensen. Hierdoor zijn ze dus ook op zoek naar de beste voorziener van kunstgras. Jij kan anderen helpen bij het maken van hun keuze! Heb je zelf al ervaringen opgedaan met Kunstgras Direct? Dan horen wij graag wat jij hierover denkt. Goede of slechte ervaringen, jouw mening is erg belangrijk voor andere mensen, dus laat horen wat jij van dit bedrijf vindt!

  buying my DREAM wardrobe! online shopping + try on haul

  Kunstgras Direct
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kunstgras Direct

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Kunstgras Direct een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Kunstgras Direct. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kunstgras Direct actief?

  Kunstgras Direct is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kunstgras Direct gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.