ErvaringenSite

  Ervaringen KunstSpiegel

  Een leuk kader of een mooie spiegel kan meteen een leuke indruk geven over je huis en interieur. Heb je nog een grote muur en zoek je een leuke blikvanger? Dan heeft KunstSpiegel daar de perfecte kaders en omlijstingen voor! Je kan terecht op hun online winkel waar je hun hele assortiment kan vinden. Wat klanten vinden van KunstSpiegel kan je op deze pagina lezen.

  Heb je zelf al eens een bestelling geplaatst bij KunstSpiegel en ben je tevreden met het resultaat of juist niet? Laat dan weten waarom in een review op ErvaringenSite. Zo help je anderen en weten ze meteen hoe goed de kwaliteit van de producten van KunstSpiegel is.

  Over KunstSpiegel

  Waar vind je een mooi houten kader voor een betaalbare prijs? Dat vroegen de mensen bij KunstSpiegel zich ook af en dat leidde helemaal naar een klein dorpje in Noord-Italië waar de beste lijstenmakers zich bevinden, de kennis wordt er doorgegeven van generatie op generatie. Momenteel komt een groot deel van de lijsten van KunstSpiegel nog steeds uit Noord-Italië. KunstSpiegel verkoopt naast kaders ook spiegels, schilderdoeken, kunst en andere wanddecoratie. Hun doel is om wanddecoratie van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor een groot publiek. De kaders worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit hout uit bossen met actieve herbossingprogramma's.


  De winkel van KunstSpiegel in beeld.

  Diensten KunstSpiegel

  Bij KunstSpiegel kan je terecht voor spiegels en kaders op maat van hoogwaardige kwaliteit en maatwerk en het kiezen van de kleuren is mogelijk. KunstSpiegel heeft een uniek assortiment waar je zeker iets vindt dat past in je interieur. Je vindt er kaders en spiegels op maat, maar ze kunnen ook heel wat zaken voor je inlijsten, denk maar aan een kunstwerk, foto of zelfs je trouwkleed! In hun online winkel vind je heel wat spiegels in verschillende stijlen zoals klassiek, modern en barok. Je vindt er sierspiegels, muurspiegels, tafelspiegels, design spiegels en heel wat meer. Ook bij kaders kan je kiezen uit verschillende stijlen en kan je kiezen uit fotokaders, baklijsten en meer.

  Vragen of klachten over KunstSpiegel

  Wil je iemand bereiken bij KunstSpiegel omdat je een vraag of klacht hebt? Dan kan dat via e-mail en de telefoon van maandag tot vrijdag van 10 uur tot 16 uur. Je kan ze ook altijd bereiken via de chat op de website en op Facebook. Op de website van KunstSpiegel vind je ook veelgestelde vragen zodat je misschien daar al antwoord krijgt op je vraag.

  Schrijf je eigen review!

  Je wil natuurlijk ook graag weten wat andere mensen vinden van een bedrijf voor je er een bestelling plaatst of iets aankoopt? Daarom is het belangrijk dat mensen een review achterlaten op dé ereviewsite van Vlaanderen, ErvaringenSite. Door een reactie achter te laten weten anderen wat ze mogen verwachten van dit bedrijf. Op ErvaringenSite vind je nog honderden andere bedrijven waar mensen een review hebben achtergelaten.

  KunstSpiegel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over KunstSpiegel

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is KunstSpiegel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over KunstSpiegel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is KunstSpiegel actief?

  KunstSpiegel is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van KunstSpiegel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.