ErvaringenSite

    Ervaringen Kwantum

    Kwantum: Ervaringen

    Grote klussen, kleine klussen: voor alles kun je bij de Kwantum terecht. Maar waarom zou je voor de Kwantum kiezen en niet bijvoorbeeld voor de Gamma of de Praxis? Wat heeft Kwantum meer te bieden dan concurrenten? Krijg je die klus in huis en/of tuin gemakkelijker af met de spullen en de knowhow van deze klusgigant, of loop je juist vertraging op doordat de service te wensen overlaat? Lees hier de ervaringen van anderen met de Kwantum en laat je eigen review achter als je al eens eerder kocht bij deze ‘grootste woondiscounter van België en Vlaanderen’.

    Vloeren worden (kennelijk) gratis gelegd. Bekijk in dit filmpje hoe!

    Over Kwantum

    De geschiedenis van Kwantum begint al in 1976 met de opening van voorganger Vinylon op de Jan van Galenstraat in Amsterdam, gevolg door Kwantum Hallen later dat jaar in Woudenberg. Vooral vanaf 1990 neemt de omzet en het rendement toe, vooral door de nette presentaties, het servicebewuste personeel, de zelfbediening en natuurlijk de lage prijzen. Tegenwoordig heeft Kwantum zo’n honderd zelfbedieningswinkels op doorgaans makkelijk bereikbare locaties, zoals woonboulevards, die doorgaans 365 dagen per jaar geopend zijn. Kwantum is marktleider in vele segmenten: vloerbedekking, laminaat, gordijnen, behang en verlichting. Daarnaast zijn ze één van de grootste aanbieders van meubelen, tuinmeubelen, keukendecoratie, woningdecoratie, opbergartikelen, gereedschap en verf. Kwantum gaat met haar tijd mee en handelt met verschillende duurzame en milieubewuste ondernemingen, zoals Care & Fair en FSC Hout.


    Diensten van Kwantum

    In de winkels van Kwantum is het vooral zelfbieding: in de vele gangen met hoge schappen kun je zelf pakken wat je nodig hebt. Maar er loopt ook altijd veel personeel rond om je te helpen met speciale klussen. Zo kunnen gordijnen op maat worden gemaakt, evenals allerlei soorten raamdecoratie en vloerkleden. Ook is er een speciale stoffeerdienst, waarmee je tapijt, tapijttegels, laminaat en vinyl voordelig kunt laten stofferen. Vaak zijn er zelfs aanbiedingen dat tapijt en vinyl gratis gelegd of gordijnen gratis gemaakt wordt. Verder geldt er een 100% Tevredenheidsgarantie en een Prijsgarantie: hetzelfde product elders goedkoper gevonden? Kwantum keert niet alleen het prijsverschil uit, maar ook 10% korting op een volgende aankoop binnen veertien dagen. Veel producten zijn ook via de website kwantum.be te bestellen, die kun je dan thuis laten bezorgen of gratis afhalen in één van de winkels, betaling kan dan via iDeal of credit card (VISA, MasterCard). Bestellingen van gordijnen en raamdecoratie zijn online te volgen. Kwantum is voorzien van de Thuiswinkel Waarborg en wordt erkend door CBW, voor extra veiligheidsgaranties.

    Klachten over Kwantum

    Wanneer er problemen ontstaan met producten of diensten van Kwantum, dan kan er op verschillende manieren contact worden opgenomen. Het is vaak het handigst om naar een van de winkels te komen, daar kan het dan worden opgelost, maar mocht dat niet lukken of onhandig zijn, dan kun je ook via de website een contactformulier invullen of zoeken tussen de meest gestelde vragen. Hier vind je ook de adresgegevens van het hoofdkantoor in Tilburg.

    Kun jij niet zonder Kwantum als je een klus begint? Of shop je er gewoon voor de aanbiedingen in woondecoratie voor huis en tuin? Laat hier je review achter!

    bank, meubelen, vloer of gordijn? Kwaliteit of niet? Goedkoop? Lees ervaringen van consumenten die u voorgingen en u weet het allemaal!

    Kwantum
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (22)

    6.2
    55% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6
    Service
    rating
    5.2
    Prijs
    rating
    8
    Leveren
    rating
    5.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    een bestek

    Ben zeer ontevreden over de service.
    Wacht weken op de levering om dan plots een mail te ontvangen dat ze mijn bestelling in retour hebben ontvangen en een rekeningnummer vragen om het bedrag terug te storten. Heb nooit een levering ontvangen, kan hen niet bereiken per telefoon en op mijn mails wordt niet gereageerd. Wens het volledige bedrag inclusief verzendkosten terug te krijgen, maar er gebeurt niets.

    Zeer teleurgesteld in Kwantum.

    Door: karina15-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    4 bloempotten

    2 maanden geleden 4 bloempotten besteld maar nog steeds niets ontvangen wel € 36 betaald.
    Diverse malen klacht per email in gediend maar geen geld terug ontvangen of producten ontvangen Wat te doen,?????
    Vrgr, Mike

    Door: Mike van der Linden18-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Online

    Koop nooit online! Ik zit al 6 weken op mijn bestelling te wachten. Zelfs een coulance is voor kwantum te veel!!

    Door: Sarah geybels18-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Parasol/parasolvoet/schaduwdoeken

    Op 1 april 2020 heb ik een bestelling geplaatst bij Kwantum. Niet veel later - de bestelling was nog niet verzonden - wilde ik deze annuleren. Ik kreeg het antwoord dat dit niet kon.

    Op 18 april 2020 krijg ik voor de tweede maal een mail met de boodschap dat mijn verzending vertraagd is maar ditmaal met de keuze om mijn bestelling te annuleren. Ik koos voor die optie.

    Meermaals nam ik contact op met de klantenservice waar nauwelijks antwoord op kwam

    Uiteindelijk richt ik mij via Facebook tot Kwantum op 30 april 2020. Daar krijg ik op 1 mei 2020 de bevestiging dat het geld as woensdag op mijn rekening zou staan.

    Ik vraag nogmaals de bevestiging of mijn bestelling dus inderdaad werd geannuleerd. Hierop kreeg ik geen antwoord.

    Op 7 mei 2020, de dag NADAT het geld op mijn rekening zou staan krijg ik eindelijk antwoord. Omdat de bestelling (die ik dus GEANNULEERD had) op 2 mei 2020 toch is geleverd moet ik ze maar retour sturen.

    Echt. Nul service. Nul medewerking en duidelijk geen verstand van hun eigen werking!

    Door: Eva De Gieter07-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Tapijttegels

    Nu al meer dan 2 weken aan het wachten op bestelling. Niemand van klantendienst reageert op e-mails en via telefoonnummer niet bereikbaar

    Door: dugardein14-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Slechte service

    We hebben tapijt op maat laten maken. De maten doorgegeven en 2dagen later hadden we opgemerkt dat we ons vergist hadden in afmeting. Dit ook doorgebeld en aan de lijn zei een vrouwelijke medewerker dat het nog niet te laat was en ze kon het nog aanpassen op onze bon. Prijsverschil in afboording zouden we zelfs terugkrijgen. Prijsverschil in tapijt niet, want het was al versneden. De tapijt zou binnen een week klaar zijn. Bijna 4weken later pas konden we onze tapijt afhalen en het ergste was dat afmeting niet was aangepast. Verschrikkelijk. Dan deden ze nog alsof we daar stonden te liegen en moesten ze de tapijt terugsturen en nogmaals zo lang wachten. Zonder compensatie of niks. Verschrikkelijk slechte service en zeer onbeleefd. Dit was in de kwantum van Wommelgem (belgie). Nooit meer iets op maat laten maken bij Kwantum.Nooit.

    Door: Nadia17-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    goedkoop maar minder service

    lekker goedkoop maar de service kan vaak beter

    Door: Gerard17-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Halve prijs

    Ik moest naar de praxis in amsterdam en daarnaast zit kwantum dus toch maar even dat filiaal ingelopen. Uiteindelijk 2 krukjes gekocht die voor de helft stonden alswaar praxis ze voor had staan. Blij dat ik dat toch nog even gedaan heb. Bijzonder, 2 winkels zo dicht naast elkaar en dan zo'n prijsverschil. Ik was nog nooit bij kwantum geweest maar nu waarschijnlijk ook niet de laatste keer.

    Door: Tjalk15-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Geen ogen voor de klant.

    Ik kwam afgelopen dinsdag(26-07-2016) bij Kwantum (filiaal: Barendrecht).
    Het personeel had meer oog voor elkaar dan voor de klanten.
    Alleen de medewerker bij de gordijn afdeling was serieus aan het werk.

    Door: Ruben31-07-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Slechte service

    Kwantum heeft een mooie aanbieding voor een loungeset. Besteld in de winkel en zou 3 dagen later gratis thuis bezorgd worden. Helaas kwam er geen loungeset, geen bericht gehad, geen mail, geen belletje, niks! Klantenservice is niet te bereiken, transportbedrijf heeft geen orders gehad zeggen ze. Zeer slecht!!!! Wij hebben al betaald voor ons spul, op zijn minst kun je de klanten op de hoogte houden wanneer de bestelling komt.

    Door: Danielle21-07-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    heer

    Het onderdeel stofferen is bij de Kwantum dramatisch! Er moet vooraf een kontrakt getekend worden, dat bij nader inzien eenzijdig is en waarbij je als klant volledig in de kou staat. Afspraak om laminaat te leggen op éé slaapkamerverdieping: donderdag 23 juni tussen 10 en 14 uur zouden de stoffeerders komen. Het wordt 14.30 uur en als het half gelegd is, vertrekken de heren. .... Er was een kontrakt getekend, dat het zou worden gebracht en gelegd. Geweldig als je dit soort kontrakten naleeft....
    Pas een week later kon er een nieuwe afspraak in de agenda geplaatst worden.....en gedurende een week zitten we dus in een niet leefbare etage. Donderdag 30 juni wordt doorgegeven als datum tussen 12 en 17 uur. Het wordt ook nu weer spannend, want het is 3 uur geweest, en er is nog geen stoffeerder geweest. Kwantum een zaak die begint met een K! De K van.......

    Door: H. de Bruijn30-06-2016
    Wouter31-05-2016

    Je geeft dus een 2, maar je hebt het nog nooit geprobeerd? Dat is bijzonder ;-)

    Nadia17-11-2018

    We hebben tapijt op maat laten maken. De maten doorgegeven en 2dagen later hadden we opgemerkt dat we ons vergist hadden in afmeting. Dit ook doorgebeld en aan de lijn zei een vrouwelijke medewerker dat het nog niet te laat was en ze kon het nog aanpassen op onze bon. Prijsverschil in afboording zouden we zelfs terugkrijgen. Prijsverschil in tapijt niet, want het was al versneden. De tapijt zou binnen een week klaar zijn. Bijna 4weken later pas konden we onze tapijt afhalen en het ergste was dat afmeting niet was aangepast. Verschrikkelijk. Dan deden ze nog alsof we daar stonden te liegen en moesten ze de tapijt terugsturen en nogmaals zo lang wachten. Zonder compensatie of niks. Verschrikkelijk slechte service en zeer onbeleefd. Dit was in de kwantum van Wommelgem (belgie). Nooit meer iets op maat laten maken bij Kwantum.Nooit.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Stoelen

    Zojuist 6 nieuwe eetkamerstoelen.besteld via jullie website. Schrok wel van de 45 euro verzendkosten...op het bedrag dat we moesten afrekenen is dat behoorlijk veel. Nu halen we ze zelf wel op bij de winkel, moeten 2 of 3 x rijden maar is voordeliger dan 45 euro extra te betalen. Mooie stoelen tegen betaalbare prijs maar te hoge verzendkosten! ! !

    Door: CvdV12-04-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Super service!

    Ontzettend goede service, ik had dezelfde stoel die ik bij kwantum kon kopen in een andere winkel een stuk goedkoper gevonden. De prijs werd meteen aangepast en ik kreeg ook nog eens 10% korting! Top!

    Door: Annabelle Nahon12-03-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Lekker goedkope inrichtingsspulletjes

    Lekker goedkoop, wij halen hier altijd onze inrichtingsspulletjes!
    En omdat het niet zo duur is, kun je af en toe wat afwisselen.
    Ga meestal gewoon naar de winkel, maar het kan dus ook online, dat wil ik ook wel eens proberen. Maar mijn sterretjes baseer ik dus even op de winkels!

    Door: Agnès 19-01-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Goede service

    Ik vind het heel goed dat Kwantum klachten serieus neemt, zoals op deze website, dat ze dan reageren op de klacht of op het compliment. Zo laten ze zien dat ze dat serieus nemen, en dat vind ik heel belangrijk. Daarvan krijg ik meteen zin om even te gaan shoppen op hun website :)

    Door: Eefje26-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Let op!! Speciale lampen in de badkamer

    Wij zijn op zoek naar lampen voor in de badkamer en we werden goed geholpen door een meneer van de Kwantum. Die liet ons zien waar de lampen voor de badkamer hangen, want je kunt dus niet zomaar alles in de badkamer hangen! Er moet een speciaal keurmerk opzitten, anders krijg je brand!! Dus wij zijn goed geholpen in de Kwantum!

    Door: Ans17-10-2015
    Kwantum Klantenservice19-10-2015

    Beste Ans, Wat fijn dat je zo goed geholpen bent! Wij bedanken je voor de goede recensie. Met vriendelijke groet, ^Rita Kwantum Klantenservice.

    Ans19-10-2015

    Beste Kwantum Klantenservice, Jullie bedankt voor het goede advies! Groetjes Ans

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Liever online

    Wat een treurigheid in die winkel in Amsterdam-Noord, zo droevig ingericht en die sfeer ook, met die tl-lichten. Maar ze hebben wel veel keuze in betaalbare spullen. Alleen koop ik dat dan liever online, hoef ik niet naar zo'n winkel. En leveren ze het gewoon thuis af :)

    Door: Sarah16-10-2015
    Kwantum Klantenservice16-10-2015

    Geachte Sarah, Bedankt voor de tip, wij zullen dit intern doorgeven en hopen dat we er iets aan kunnen veranderen in de toekomst. Fijn dat je de service wel goed vindt! Met vriendelijke groet, Kwantum Klantenservice

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Online bezorgservice

    Heeel handig dat ik niet meer een busje hoef te huren om spullen bij de Kwantum op te halen. Die kast die ik had gezien, laat ik nu gewoon thuisbezorgen. Top!

    Door: van tillingen14-10-2015
    Rita Kwantum Klantenservice14-10-2015

    Bedankt voor de goede recensie heer/mevrouw van Tillingen! Met vriendelijke groet, Kwantum Klantenservice.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Keuze genoeg en goedkoop

    Ik hou van die grote winkels van Kwantem en dat je dan alles lekker kan uitproberen enzo. Banken, kasten, lampjes. Ik kom er graag!

    Door: Alem van Oord12-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Zelfservice

    Personeel is niet altijd even vriendelijk hier, nogal ongeïnteresseerd en niet met klanten bezig. Maar meestal heb je ze ook niet echt nodig, ik vind meestal zelf wel wat ik nodig heb. Ze hebben genoeg dus dat komt vaak wel goed.

    Door: Benny06-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Kwantum

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Kwantum een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 22 ervaringen geplaatst over Kwantum. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.2 gekregen, waarbij 55% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Kwantum actief?

    Kwantum is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kwantum gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.