La Boite Rose

Alle reviews

La Boite Rose

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Skala

2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

Christine Le Duc merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Christine Le Duc

9 reviews

Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is...

TomTom merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

TomTom

6 reviews

TomTom: Ervaringen ‘Probeer om te keren. Probeer om te keren. Probeer om te keren. Herberekenen. Herberekenen. Herberekenen.’ Gè...

ProbeerNu.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Voordeel & Winnen producten

ProbeerNu.nl

11 reviews

ProbeerNu.be: Ervaringen Voordat je jarenlang vast zit aan een tijdschrift waar je vervolgens maar zelden in bladert, doe je er goed aan om een pr...

La Boite Rose

Je bent waarschijnlijk een aanstaande moeder of vader die op zoek is naar artikelen voor je nieuweling. Het kan gaan om bekende of soms wel onbekende artikelen die je zal moeten aanschaffen. De juiste artikelen vinden, hoeft niet altijd moeilijk te gaan. Daarom hebben wij op onze website ErvaringenSitereviews die anderen op de website hebben geplaatst. Gratis kun je gebruik maken van deze informatie om jouw baby artikelen bij de juiste aanbieder te halen.

Over La Boite Rose
Het ondersteunen van jonge ouders doet La Boite Rose al sinds 1952. Het bedrijf ondersteunt door middel van geschenken, educatieve gidsen, nuttige adviezen voor de verzorging van je kleintje, hygiëne en hiernaast het ontwaken van de baby. De winkel heeft zijn vestiging in Brussel, waar de Family Service (SNPME) zijn diensten aanbiedt.

Producten en diensten van van La Boite Rose
La Boite Rose zorgt naast geschenkdozen ervoor dat je ook in aanmerking komt voor andere voordelen. Deze voorraad is uitgestrekt en beidt jou de mogelijkheid tot veel keuze. Zo kun je kiezen uit de roze doos mijn zwangerschap, baby Geboorte Roze Doos, de roze doos mijn eerste maanden, de roze eerste verjaardag doos en begin van de la Boite Rose school. La Boite Rose heeft ervoor gezorgd dat elk doos een belangrijke fase van je baby meeneemt. Er worden zelfs geschenkdozen aangeboden met coupons van topmerken, freebies, nuttige informatie en gepersonaliseerde aanbiedingen. Op alle belangrijke momenten worden deze dozen aan jou geboden. Er wordt zelfs gedacht aan momenten zoals tijdens je zwangerschap, bij de geboorte van je kindje, wanneer je kindje ongeveer 4 maanden oud is, wanneer je kindje op het punt staat zijn of haar eerste jaar te vieren en zeker bij de start van het kleuterschooljaar.

Voor elke product die La Boite Rose biedt kun je informatie vinden op de website. Mocht je vragen hebben over de verschillende producten die worden aangeboden, dan mag je contact opnemen met het bedrijf op 02 476 13 19. Ook kun je gerust een email sturen op info@familyservices.be. Ook stelt La Boite Rose jouw in de gelegenheid een contactformulier in te vullen op de website, waar je jouw vraag kunt deponeren.

Complimenten, klachten en tips over La Boite Rose
Ben je al ver in je zwangerschap en heb je de website al bezocht? Heb je de juiste aanbieding gevonden die bij je pas? Heb je al gebruik gemaakt van de verschillende geschenkdozen en andere voordelen die La Boite Rose biedt? Wij willen graag weten wat jou ervaring is. Aanstaande ouders hebben zeker iets aan jouw beoordeling of ervaring met La Boite Rose. Schrijf gerust jouw complimenten, klachten of tips die je hebt over het bedrijf. Op zo een manier kunnen andere ouders jouw verhaal gebruiken om in de toekomst een goede keuze te maken. Je geeft ze zo inzicht en wijsheid over hoe te kiezen voor de juiste winkel en producten voor hun nieuwkomertje. Ook de verschillende pakketten, artikelen en service die er geboden wordt is interessant om te weten. Laat daarom jouw review achter op onze website ErvaringenSite, waar er dagelijks tal van personen langskomen om een review te lezen.