ErvaringenSite

  Ervaringen La Boite Rose

  Je bent waarschijnlijk een aanstaande moeder of vader die op zoek is naar artikelen voor je nieuweling. Het kan gaan om bekende of soms wel onbekende artikelen die je zal moeten aanschaffen. De juiste artikelen vinden, hoeft niet altijd moeilijk te gaan. Daarom hebben wij op onze website Ervaringensite.bereviews die anderen op de website hebben geplaatst. Gratis kun je gebruik maken van deze informatie om jouw baby artikelen bij de juiste aanbieder te halen.

  Over La Boite Rose

  Het ondersteunen van jonge ouders doet La Boite Rose al sinds 1952. Het bedrijf ondersteunt door middel van geschenken, educatieve gidsen, nuttige adviezen voor de verzorging van je kleintje, hygiëne en hiernaast het ontwaken van de baby. De winkel heeft zijn vestiging in Brussel, waar de Family Service (SNPME) zijn diensten aanbiedt.

  Top 10 INEXPENSIVE Places to Shop Online pt. 2

  Producten en diensten van van La Boite Rose

  La Boite Rose zorgt naast geschenkdozen ervoor dat je ook in aanmerking komt voor andere voordelen. Deze voorraad is uitgestrekt en beidt jou de mogelijkheid tot veel keuze. Zo kun je kiezen uit de roze doos mijn zwangerschap, baby Geboorte Roze Doos, de roze doos mijn eerste maanden, de roze eerste verjaardag doos en begin van de la Boite Rose school. La Boite Rose heeft ervoor gezorgd dat elk doos een belangrijke fase van je baby meeneemt. Er worden zelfs geschenkdozen aangeboden met coupons van topmerken, freebies, nuttige informatie en gepersonaliseerde aanbiedingen. Op alle belangrijke momenten worden deze dozen aan jou geboden. Er wordt zelfs gedacht aan momenten zoals tijdens je zwangerschap, bij de geboorte van je kindje, wanneer je kindje ongeveer 4 maanden oud is, wanneer je kindje op het punt staat zijn of haar eerste jaar te vieren en zeker bij de start van het kleuterschooljaar.

  Voor elke product die La Boite Rose biedt kun je informatie vinden op de website. Mocht je vragen hebben over de verschillende producten die worden aangeboden, dan mag je contact opnemen met het bedrijf op 02 476 13 19. Ook kun je gerust een email sturen op info@familyservices.be. Ook stelt La Boite Rose jouw in de gelegenheid een contactformulier in te vullen op de website, waar je jouw vraag kunt deponeren.

  Complimenten, klachten en tips over La Boite Rose

  Ben je al ver in je zwangerschap en heb je de website al bezocht? Heb je de juiste aanbieding gevonden die bij je pas? Heb je al gebruik gemaakt van de verschillende geschenkdozen en andere voordelen die La Boite Rose biedt? Wij willen graag weten wat jou ervaring is. Aanstaande ouders hebben zeker iets aan jouw beoordeling of ervaring met La Boite Rose. Schrijf gerust jouw complimenten, klachten of tips die je hebt over het bedrijf. Op zo een manier kunnen andere ouders jouw verhaal gebruiken om in de toekomst een goede keuze te maken. Je geeft ze zo inzicht en wijsheid over hoe te kiezen voor de juiste winkel en producten voor hun nieuwkomertje. Ook de verschillende pakketten, artikelen en service die er geboden wordt is interessant om te weten. Laat daarom jouw review achter op onze website Ervaringensite.be, waar er dagelijks tal van personen langskomen om een review te lezen.

  La Boite Rose
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over La Boite Rose

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is La Boite Rose een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over La Boite Rose. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is La Boite Rose actief?

  La Boite Rose is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van La Boite Rose gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.