ErvaringenSite

  Ervaringen La Chambre

  U spendeert bijna een derde van uw leven in bed. Dan is het hebben van een fijn matras, kussen, dekbed en beddengoed natuurlijk erg belangrijk. Zoals met veel dingen in de wereld, hoe meer je betaalt, hoe beter de kwaliteit. Gelukkig zijn er ook een hoop bedrijven die deze regel doorbreken en er voor zorg dragen dat consumenten een hoge kwaliteit kunnen krijgen voor relatief minder geld, door bijvoorbeeld slimme manieren van zaken doen. Als het gaat om beddengoed dan biedt het bedrijf La Chambre, aldus haar zelf hoogwaardig beddengoed tegen een lage prijs. Maar alvorens u uw portomonee gaat trekken zou het wel zo fijn zijn als u weet wat voor een bedrijf La Chambre is en met name of ze te vertrouwen zijn in hetgeen ze op hun website beweren. Hier op Ervaringensite.be bent u op het juiste adres om dat te controleren. Hier leest u reviews van mensen die ervaringen hebben opgedaan met het bedrijf en daarover hun mening geven. U leest zowel de positieve als eventueel de negatieve ervaringen. Wat het ook is wat men over dit bedrijf kwijt wil, we delen dit met u.

  Over La Chambre
  Het bedrijf La Chambre is opgericht door Alison en Ian. Toen ze voor zichzelf kwalitatief hoogstaand en luxe beddengoed aan het zoeken waren in Frankrijk kwamen ze er achter dat ze alleen met het betalen van de hoofdprijs dit konden verkrijgen. Vanaf dat moment bepaalden ze dat ze dit zelf wilde gaan aanbieden. Door rechtstreeks met een producten te werken en in principe alle tussen schakels eruit te halen zijn ze naar eigen zeggen in staat om een hoge kwaliteit beddengoed te leveren voor een relatief lage prijs. Deze producent bevindt zich in Portugal en produceert volledig ecologisch verantwoord. La Chambre bezorgt in Frankrijk kosteloos en over de grenzen met een korting. Ze geeft haar klanten eveneens de mogelijkheid om haar producten 90 dagen te gebruiken en mocht er een reden zijn om het te willen retourneren, dan kan dat kosteloos. Ze doen niet aan uitverkopen, ze zijn van mening dat de prijsstelling het hele jaar eerlijk is voor iedereen.

  Producten en Diensten La Chambre

  La Chambre levert luxe beddengoed en maakt gebruik van drie verschillende materialen, te weten; Percale Katoen, French Washed Linnen en Satijn. Kijkend naar het aanbod op hun website dan kunt u de producten onderverdelen in Beddengoedsets, Dekbedhoezen, Matrashoezen, Lakens en Kussenhoezen. In iedere categorie kan men niet alleen kiezen voor een van de drie materiaalsoorten, maar ook kleur en afmeting kan men gemakkelijk aangeven bij de zoekfunctie om uw gewenste product te kunnen vinden. Onder de noemer La Petite Chambre hebben ze vier verschillende beddensets speciaal voor de kinderkamer ontworpen.

  Wereldvisie La Chambre

  Ecologisch verantwoord ondernemen staat hoog op de agenda van La Chambre. Ze zien er op toe dat de leverancier er alles aan doet om zo milieuvriendelijk te produceren en dat zowel de producten als de verpakkingen van La Chambre zo duurzaam mogelijk aangeboden worden. Verder zorgt iedere aankoop voor 10 mangrove bomen die geplant worden via Eden Reforestation Project. Zo als ze zelf zeggen om de wereld beetje bij beetje beter te maken.

  Ervaringen, mening, review, tips, klachten La Chambre

  Heeft u misschien beddengoed van La Chambre in huis? Heeft u enkel en alleen maar de producten van La Chambre op uw bedden liggen? We zijn erg benieuwd naar uw ervaringen. Misschien heeft u ooit iets op proef gehad, maar besloten om het terug te sturen? Ook dan horen we het graag. We willen u vragen om een review hier op onze site achter te laten en daar met de rest van het internet te delen wat u belangrijk vindt dat anderen moeten weten over het bedrijf La Chambre. U informatie helpt anderen een beeld van het bedrijf te krijgen zonder daar eerst geld aan te spenderen. Onze dank daarvoor is groot.

  La Chambre
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over La Chambre

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is La Chambre een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over La Chambre. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is La Chambre actief?

  La Chambre is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van La Chambre gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.