La Minutia

Alle reviews

La Minutia

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
To Be Dressed
13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Christine Le Duc merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Christine Le Duc
9 reviews

Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is...

Manfield merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Manfield
4 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Manfield? U kunt online kleding en schoenen kopen bij Manfield.  Manfield richt zich hierbij voora...

Sarenza merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Sarenza
7 reviews

Benieuwd naar ervaringen van andere klanten van Sarenza? Lees dan gauw verder. Sarenza is een webshop waar je online schoenen kan kopen. Met een u...

La Minutia

Online shops tonen met mooie foto's en leuke omschrijvingen producten die je met een druk op de knop kunt bestellen. Maar om een vervelende ervaring te voorkomen raden we je aan om eerst meer over de online shop van je interesse te weten te komen. Zo kan een site in een land buiten de EU gevestigd zijn en werken volgens lokale voorwaarden. Kun je bijvoorbeeld de klantenservice van een webshop makkelijk contacteren als je een klacht of opmerking hebt? Spreken ze jouw taal? Om duidelijkheid te krijgen bieden wij je op onze website reviews van klanten. In deze reviews gaan deze klanten in op dit soort onderwerpen zodat jij er eenvoudig achter komt hoe zij denken over de door jou gekozen online shop en anderen. Ze geven je met hun commentaren alle informatie om uiteindelijk voor de best gewaardeerde webshop te kiezen.

Over La Minutia
Time to Shine is een bedrijf uit Letland dat de online shop La Minutia gebruikt om diverse soorten producten te verkopen aan klanten in Europa. Omdat het bedrijf in dit Oost-Europese land gevestigd is gelden ook de wetten van dit land op de verkoopvoorwaarden van La Minutia. Voor meer informatie hierover kun je per e-mail contact opnemen met de klantenservice. Daar kun je natuurlijk ook terecht als je vragen hebt over producten en levertijden. Onder normale omstandigheden krijgen klanten in België en Nederland hun bestelde producten binnen 3 tot 5 werkdagen na ontvangst van de betaling bij hen thuisgeleverd. Om producten te bestellen en betalen kun je gebruik maken van je creditcard, Apple Pay of PayPal.

De producten van La Minutia
De online shop van La Minutia verkoopt een breed assortiment aan artikelen. Zo kun je dames en heren er onder andere shoppen voor horloges. Er is verder onder meer speelgoed verkrijgbaar, de site biedt zelfs officiële Playmobil artikelen aan. Verder zijn er pennen van het Duitse merk Lamy te bestellen en er is een complete afdeling met huishoudelijke producten zoals zeepdispensers, spiegels en pedaalemmers op voorraad. Kun je ontvangen producten terugsturen naar La Minutia als je niet tevreden bent? Deze webshop hanteert een termijn van 14 dagen waarin je aan moet geven dat je de door jouw ontvangen goederen terug wilt sturen. Op de website vind je de instructies hoe je dat moet doen.

Reviews over La Minutia
Heb jij als klant ervaring met online shop La Minutia van Time to Shine? Dan nodigen wij je uit om jouw review op onze website te publiceren. Wat je bereikt met het plaatsen van jouw beoordeling over deze webshop? Dat andere klanten die deze site nog niet kennen te weten komen wat hen te wachten staat. Aangezien jij in jouw recensie uitgebreid ingaat op de plus- en minpunten van het winkelen bij La Minutia kun je anderen er op wijzen waar zij op moeten letten als zij hier ook een bestelling willen plaatsen. Bovendien help je ons om een accuraat beeld te laten zien van de manier waarop alle klanten samen de kwaliteit en service van La Minutia waarderen. We hopen daarom van harte dat je een moment van je kostbare tijd wilt besteden aan het schrijven van een review. Het is wel duidelijk dat het belangrijk is én op prijs gesteld wordt.