ErvaringenSite

  Ervaringen La Minutia

  Online shops tonen met mooie foto's en leuke omschrijvingen producten die je met een druk op de knop kunt bestellen. Maar om een vervelende ervaring te voorkomen raden we je aan om eerst meer over de online shop van je interesse te weten te komen. Zo kan een site in een land buiten de EU gevestigd zijn en werken volgens lokale voorwaarden. Kun je bijvoorbeeld de klantenservice van een webshop makkelijk contacteren als je een klacht of opmerking hebt? Spreken ze jouw taal? Om duidelijkheid te krijgen bieden wij je op onze website reviews van klanten. In deze reviews gaan deze klanten in op dit soort onderwerpen zodat jij er eenvoudig achter komt hoe zij denken over de door jou gekozen online shop en anderen. Ze geven je met hun commentaren alle informatie om uiteindelijk voor de best gewaardeerde webshop te kiezen.

  Over La Minutia

  Time to Shine is een bedrijf uit Letland dat de online shop La Minutia gebruikt om diverse soorten producten te verkopen aan klanten in Europa. Omdat het bedrijf in dit Oost-Europese land gevestigd is gelden ook de wetten van dit land op de verkoopvoorwaarden van La Minutia. Voor meer informatie hierover kun je per e-mail contact opnemen met de klantenservice. Daar kun je natuurlijk ook terecht als je vragen hebt over producten en levertijden. Onder normale omstandigheden krijgen klanten in België en Nederland hun bestelde producten binnen 3 tot 5 werkdagen na ontvangst van de betaling bij hen thuisgeleverd. Om producten te bestellen en betalen kun je gebruik maken van je creditcard, Apple Pay of PayPal.

  How To Start Your Own Ecommerce Store & Sell Product Online - Complete Details

  De producten van La Minutia

  De online shop van La Minutia verkoopt een breed assortiment aan artikelen. Zo kun je dames en heren er onder andere shoppen voor horloges. Er is verder onder meer speelgoed verkrijgbaar, de site biedt zelfs officiële Playmobil artikelen aan. Verder zijn er pennen van het Duitse merk Lamy te bestellen en er is een complete afdeling met huishoudelijke producten zoals zeepdispensers, spiegels en pedaalemmers op voorraad. Kun je ontvangen producten terugsturen naar La Minutia als je niet tevreden bent? Deze webshop hanteert een termijn van 14 dagen waarin je aan moet geven dat je de door jouw ontvangen goederen terug wilt sturen. Op de website vind je de instructies hoe je dat moet doen.

  Reviews over La Minutia

  Heb jij als klant ervaring met online shop La Minutia van Time to Shine? Dan nodigen wij je uit om jouw review op onze website te publiceren. Wat je bereikt met het plaatsen van jouw beoordeling over deze webshop? Dat andere klanten die deze site nog niet kennen te weten komen wat hen te wachten staat. Aangezien jij in jouw recensie uitgebreid ingaat op de plus- en minpunten van het winkelen bij La Minutia kun je anderen er op wijzen waar zij op moeten letten als zij hier ook een bestelling willen plaatsen. Bovendien help je ons om een accuraat beeld te laten zien van de manier waarop alle klanten samen de kwaliteit en service van La Minutia waarderen. We hopen daarom van harte dat je een moment van je kostbare tijd wilt besteden aan het schrijven van een review. Het is wel duidelijk dat het belangrijk is én op prijs gesteld wordt.

  La Minutia
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over La Minutia

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is La Minutia een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over La Minutia. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is La Minutia actief?

  La Minutia is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van La Minutia gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.