ErvaringenSite

  Ervaringen La Vie Jolie

  Recensies

  , meningen en de ervaringen van de consumenten voor jou, kunnen doorslaggevend zijn in jouw keuze of je wel of niet met een bedrijf in zee gaat. Je wilt toch weten waar je aan begint als je de andere partij nog niet kent. En na afloop kun je dan zelf een review met een beoordeling schrijven, zodat de klanten na jou deze kunnen lezen. Zo helpen we elkaar een beetje. Goed voor je karma!

  Harmonie begint bij Feng Shui en kan ook hip, trendy en stylish worden toegepast

  Finishing Touch

  Woonaccessoires zijn zo ongeveer de puntjes op de ‘i’ van de inrichting van een huis. Het zijn die kleine accenten die inzicht geven in het hart en de geest van degene die er woont. Zie het als een reflectie. Benieuwd waar iemand zijn of haar interesse ligt? Bekijk het interieur en let dan vooral op de details. Is die persoon bijvoorbeeld lekker gek en heeft ie een grote knoop als houten broodplank? Excentrieke of kunstzinnige lampen boven de eettafel? Geometrische vaas? Magneetbord in een vorm waarvan je in de lach schiet? Felgekleurde designstoel met bijzondere bijzettafel midden in de woonkamer? Hier woont een vrije geest, waarschijnlijk een kunstliefhebber, wellicht zelf artistiek aangelegd en interessante gesprekken gegarandeerd. Stuurt diegene je ook nog aparte en ecologisch verantwoorde wenskaarten bij speciale gelegenheden? Dan heb je een bijzondere en niet saaie vriend gevonden!

  Ook gewoon mooi

  Een ruimte die van boven tot onder met zorg is ingericht, is ook visueel gewoon geweldig om te zien. Het oogt af, persoonlijk, er heerst harmonie en rust. Van de salontafel en werktafel in de studeerkamer, tot de picknickbank in de serre en die gewaagde schommelende kast, het bureau in de kinderkamer met het krukje ernaast die zo prachtig staan bij die systeemkast, het feit dat de poef en het loungekussen met het hondenkussen matchen, dat subtiele vloerkleed, en dan hebben we het nog niet eens over die aparte bank met al die kussens gehad! Of die kandelaar, die grappige decoratie voor over de vaas, de wanddecoratie in de gang en al die accessoires in de keuken?! Je waant je bijna in een museum. En dat speelkleed op de vloer voor de baby is gewoon geweldig!  Jezelf decoreren

  Meestal als je veel werk maakt van je huis, sla je jezelf niet over. Kettingen, armbanden, gave tas, bijzondere toilettas, sjaaltjes en wat nog meer. De kans dat jij dat zo hebt liggen, is groot. Net als die hoed en zonnebril! Een eigen stijl noemen we dat! Lekker jezelf zijn! Authentiek. Top!

  La Vie Jolie

  Dit is een van de webshops waar je terecht kunt voor woonaccessoires en accessoires voor jezelf. Hun assortiment is doorgaans wel iets excentrieker en eigenwijzer dan de designs in de collecties van meeste van hun collega’s. Het kan zijn dat je deze naam al bekend voor kwam, want ze staan regelmatig in features in allerlei tijdschriften en magazines.

  Stijlvolle recensies: van consumenten voor consumenten met klasse

  Heb jij ervaring met La Vie Jolie en wil je graag jouw mening verwerken in een review? Voel je vrij er een te schrijven! Maar je bent net zo welkom als je hier terecht bent gekomen, omdat je graag recensies en beoordelingen van eerdere consumenten wilt lezen. En kom gerust na je aankopen bij dit bedrijf nog eens terug.

  La Vie Jolie
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over La Vie Jolie

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is La Vie Jolie een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over La Vie Jolie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is La Vie Jolie actief?

  La Vie Jolie is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van La Vie Jolie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.