LEDLampShopXL

Alle reviews

LEDLampShopXL

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Skala

2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

JBL merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

JBL

2 reviews

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarl...

Megagadgets merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Megagadgets

1 reviews

Megagadgets.be, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontd...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Geeektech.com

5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

LEDLampShopXL

Verlichting bestaat al heel lang en zelfs al sinds de tijd van de grieken. Het begon allemaal bij de olielamp, waar men olijfolie gebruikte om verlichting te krijgen, in de vorm van een flam. Na de olielamp werd de petroleumlamp in 1859 de opvolger. Kort daarna in het begin van de 19e eeuw kwam de booglamp voor het eerst.  

Waar koopt u het liefst verlichting? Het is belangrijk om de juiste verlichting te hebben in u woning. Daarom is het ook belangrijk om reviews te lezen over verschillende winkels die verlichting aanbieden. Zo weet u zeker of u de juiste verlichting aanschaft, voor de juiste prijs.

Sir Humphry Davy was succesvol in het creëren van de booglamp na de uitvinding van een elektrische generator. De Rus Pavel Jablochkoff was zijn opvolger en was succesvol in het creëren van verlichting over de straten van Parijs. De verlichting van een booglamp was te fel voor het verlichten van huizen en werd daarom alleen gebruikt voor grote ruimtes. Pas toen de gloeilamp beschikbaar was, kregen ook huizen verlichting.  
 
Over LEDLampShopXL

LEDLampShopXL biedt verlichting aan en heeft een zeer breed assortiment beschikbaar. Zij zijn een bedrijf dat zich specifiek gespecialiseerd heeft in het aanbieden van verlichting. Dus zij verkopen niet alleen verlichting maar kunnen ook goed advies geven.

Zij hebben een website waarop zij verschillende verlichting aanbieden. Zij maken gebruik van diverse betaalmethoden en u kunt ook zelf u bestellingen ophalen. Kijk ook eens naar soortgelijke producten hier.

LEDLampShopXL doet aankopen in grote aantallen en vandaar kunnen zij snel leveren, zelfs binnen 24 uur. Zij bieden ook speciale offertes aan voor u, als u verschillende projecten heeft of een wederverkoper bent.

Producten en diensten LEDLampShopXL
Bij LEDLampShopXL zijn er tot wel 5 categorieen beschikbaar op de website waar u uit kunt kiezen. Zij hebben ook een Sale afdeling, waar u artikelen tegen een beter prijs kunt krijgen. Als u speciale verzoeken heeft, kunt u contact opnemen voor een offerte.

Zij bieden bijvoorbeeld buitenverlichting, binnenverlichting, sportveldverlichting, aansluitmateriaal en verlichting per ruimte aan. Dat zijn slechts de hoofdcategorieën, zij bieden namelijk heel wat lampen aan zoals LEDbouwlampen, tuinverlichting, feestverlichting, losse lampen en nog veel meer. Zij bieden vooral LEDlampen aan.  

Zij hebben ook een uitstekende dienst waarbij u een offerte kunt laten opmaken. Zo weet u zeker dat u de juiste artikelen koopt. Als u voor 21.00 besteld dan krijgt u het product dezelfde dag nog opgestuurd en arriveert het de volgende dag.

Complimenten, klachten of tips voor LEDLampShopXL
Heeft u toevallig recent verlichting gekocht bij LEDLampShopXL ? dan willen wij dat graag weten. Laat een review achter, want zo helpt u toekomstige klanten met het kopen van verlichting bij LEDLampShopXL .

Laat ook een review achter als u ervaring heeft met de klantenservice van LEDLampShopXL , reageren zij snel op een bericht? of duurt het te lang? Dan willen wij dat graag weten en anderen ook. 

Laat ook bij klachten een review achter, heeft u bijvoorbeeld verlichting gekocht en het was niet naar u verwachting? laat het ons dan weten. Zo creëren we allemaal een beter beeld van het bedrijf en kan iedereen gerust verlichting kopen bij LEDLampShopXL.