ErvaringenSite

  Ervaringen LEDsky

  Op zoek naar LED verlichting? Dan zit je zeker goed bij LEDsky! Wat klanten vinden van LEDsky lees je hier op ErvaringenSite. Heb je ervaring met LEDskymet dan zeker een reactie achter op deze pagina, zo weten potentiële klanten wat ze mogen verwachten van LEDsky.

  Over LEDsky

  LEDsky is een Belgische webshop voor alle soorten LED verlichting. Iedereen kan er terecht; particulieren, bedrijven en installateurs. Ze bieden een breed gamma scherp geprijsde LED verlichting aan. Je kan er LED lampen, LED spots, LED strips en armaturen kopen. LEDsky heeft een huismerk maar biedt ook bekende merken aan zoals Philips, Samsung, Megaman, Kanlux, Fatboy en Baiyiled. Ze bieden standaard 2 jaar garantie.


  De evolutie vqn het licht8

  Diensten van LEDsky

  Bij LEDsky kan je terecht voor alle LED verlichting. LED verlichting is tot 90% zuiniger dan halogeen, je kan er dus flink door besparen op je elektriciteitsfactuur. LED is ook veel duurzamer en milieuvriendelijker dan traditionele verlichting. Op de besparingscalculator van LEDsky kan je berekenen hoeveel je bespaart als je overstapt op LED. LEDsky heet ook een blog waar ze wekelijks interessante artikels op posten zoals nieuwtjes, informatie over LED, lichttips, foto's van projecten en meer. Bij LEDsky vind je spots, lampen, LEDstrips, armaturen, verlichting voor in de tuin, vele promoties, verlichting voor feestjes en advies. Onder advies vind je gebruikstips, het verbruik en de voordelen van LED, advies over dimmers en strips, instructievideo's, handleidingen, inspiratie en nog veel meer.

  Klachten of vragen voor LEDsky

  Heb je vragen of een klacht over LEDsky? Neem dan zeker contact op met de klantendienst ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken per telefoon, e-mail of via een online chat op hun website. Ze zijn ook actief op heel wat sociale media. LEDsky heeft ook een zeer uitgebreide FAQ met heel wat veelgestelde vragen. Misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met LEDsky? Heb je net het perfecte product gevonden? Hoe verliep de service? Laat het weten in de reviews! Mogelijke gebruikers zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van LEDsky. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij LEDsky? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite.be! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  LEDsky
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  4
  33% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7,4
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  4,6
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  ledtransfo

  foutieve levering en dan radiostilte

  Door: philippe bacquaert 21-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5
  rating

  Geld weg - geen ontvangst van bestelling - geen reactie


  4 weken geleden een bestelling geplaatst. Geld van de rekening maar tot op heden niets ontvangen.
  Zelfs geen bevestiging van de bestelling ontvangen via mail.
  Vragen via mail blijven onbeantwoord en telefonisch zijn ze onbereikbaar. Koop hier zeker niet!

  UPDATE: na 5 mails, 20 telefoons (die niet beantwoord werden) nog steeds geen reactie... Geld is dus wel van de rekening, maar het blijft stil aan de LEDSKY-kant.

  Door: Mathieu de Rijcke 11-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Wat is er aan de hand.

  Bestelling leslampen van 5 maart na veel moeite verkeerd geleverd.
  Er wordt op geen enkele e*mail gereageerd.
  Het telefoonnummer 033440865 niet in gebruik
  EN sedert vrijdag ook geen contact op het nummer 023981850
  Erg teleurgesteld in jullie daar U zoveel belang stelt in tevreden klanten.  Mvg
  FAC. nr 100011849

  Door: dupont freddy 01-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  5,5
  rating

  Schrijf zelf een review over LEDsky

  Uw beoordeling