ErvaringenSite

  Ervaringen LEGO

  LEGO is een bekende Deense speelgoedfabrikant in gekleurde kunststofblokjes en -figuurtjes. Ga jij vanaf nu je speelgoed alleen nog maar bij LEGO kopen? Wat vinden andere mensen eigenlijk van LEGO? Via ErvaringenSite blijf je op de hoogte.

  Wat is LEGO

  De LEGO groep, bij de meesten bekend als LEGO, is een speelgoedfabrikant van gekleurde kunststofblokjes en -figuurtjes. LEGO is een groot familiebedrijf, na Matten en Hasbro de derde van de wereld.

  Je kunt LEGO in verschillende thema's kopen zoals Architecture, BOOST, BrickHeadz, City, Classic, Creator 3-in-1, Creator Expert, DC Super Heroes, Disney™, DUPLO®, Elves, Fantastic Beasts™, Friends, Frozen IINieuw, Harry Potter™, Hidden Side™Nieuw, Ideas, Juniors, Jurassic World™, LEGO® Batman, LEGO® OriginalsNieuw, LEGO® Spider-Man, LEGO® Marvel MINDSTORMS®, Minecraft™, Minifiguren, NEXO KNIGHTS™, NINJAGO®, Overwatch®, Power Functions, Powered UPNieuw, Powerpuff Girls™, SERIOUS PLAY®, Speed Champions, Star Wars™, Stranger Things, Technic™, THE LEGO® BATMAN MOVIE, THE LEGO® MOVIE 2™, THE LEGO® NINJAGO® MOVIE™, Toy Story 4, Unikitty!™ en Xtra. De klantenservice is te bereiken via de telefoon en de e-mail. Het bedrijf stelt mails en telefoontjes zo snel mogelijk te beantwoorden.

  Via de website van LEGO kun je bouwinstructies downloaden. Deze staan online omdat men dan zo snel mogelijk kan beginnen met bouwen. Er zijn duizenden bouwinstructies beschikbaar. Je kunt zoeken op thema of jaar. Er zijn zowel instructies voor nieuwe en oude sets beschikbaar. Op het moment dat je gedownload hebt, kun je gelijk aan de slag. Er zijn tevens interactieve LEGO instructies voor bepaalde sets digitaal beschikbaar.

  Mochten er ontbrekende of kapotte steentjes zijn dan kun je dat via de optie ‘Brick & Pieces’ aan LEGO laten weten. Je kunt daar vervangende onderdelen en/of nieuwe steentjes kopen.

  LEGO City Burger Truck STOP MOTION LEGO Burger Truck Brick Build | LEGO City | Billy Bricks

  Bestellen, bezorging en retournering

  Als je spullen wilt bestellen in de online LEGO winkel dan kun je producten selecteren. Hierna doe je de gekochte artikelen in de virtuele boodschappentas.

  Er zijn speciale regels met betrekking tot bezorging en retournering. Op een aantal Europese bestemmingen wordt niet bezorgd. De reden is onbekend. Het gaat om de volgende bestemmingen: Ålandeilanden, Andorra, Azoren, Canarische Eilanden, Ceuta, Faeröer, Franse overzeese gebieden, Gibraltar, Groenland, Helgoland, Kanaaleilanden (inclusief Jersey en Guernsey), Madeira, Melilla, Monaco en San Marino.

  LEGO stelt van mening te zijn dat het speelgoed en de andere producten die er worden verkocht, aan de hoogste verwachtingen moeten voldoen. Hetzelfde geldt voor de service. Er wordt aangegeven dat het doel is dat je volledig tevreden bent met de bestelling.

  Op de website van LEGO staat een overzicht van de bezorgkosten per land. Je ziet daar ook de internationale bezorgtijden en andere relevante informatie.

  Betaalmethoden

  Er kan op verschillende manieren betaald worden. Dit kan via creditcard, automatische afschrijving en/of op rekening. Er kunnen tevens cadeaubonnen of VIP-Punten worden ingewisseld. LEGO accepteert Visa en MasterCard. Er wordt medegedeeld dat er veilig betaald kan worden via een sterk beveiligde SSL-versleuteling. Er worden PayPal betaling geaccepteerd. Let er wel op dat je dan een account bij PayPal moet hebben. Voor alle betaalmethoden en procedures kun je het beste op de betaalpagina van LEGO kijken.

  Wat vinden klanten van LEGO?

  Ben jij al klant bij LEGO? Wat vind jij van de producten die LEGO verkoopt? Ben je tevreden over de prijzen? Hoe is het proces van bestellen tot afleveren verlopen? Was je daar tevreden over? Jouw mening is goud waard. Deel je visie met de bezoekers van deze pagina. Onafhankelijke reviews lees je via ErvaringenSite.

  LEGO
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over LEGO

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is LEGO een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over LEGO. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is LEGO actief?

  LEGO is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van LEGO gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.