ErvaringenSite

  Ervaringen Lens

  Je zicht is erg belangrijk in het dagelijks leven. Een verminderd gezichtsvermogen kan al onze dagelijkse activiteiten belemmeren. Het is beter om de ogen van jongs af aan gezond te houden door gezond te eten en een zonnebril te dragen om blootstelling aan de zon te voorkomen. Toch is niet alles te voorkomen, sommige oogaandoeningen zijn erfelijk of het gevolg van het ontwikkelen van leeftijdsgebonden oogziekten en aandoeningen. Als je ogen niet meer dezelfde zijn als na je geboorte, kun je deze helpen door visuele hulpmiddelen te gebruiken, zoals contactlenzen. Bovendien hebben de lenzen van vandaag vele variaties van kleur en verschillende patronen. Naast het verbeteren van je gezichtsvermogen, verbeteren ze ook het uiterlijk. Zorg ervoor dat je de beste en meest comfortabele kiest. Weet je niet waar je die lenzen kunt vinden? Lees dan de recensies van verschillende shops om de beste voor jouw behoeften te vinden.

  Over Lens

  Lens.com is een Amerikaanse website die online contactlenzen verkoopt sinds 1995. Ze bieden contactlenzen van talloze merken, meer dan 20 verschillende met veel opties op basis van jouw vereisten. Zelf vermelden ze dat ze de beste prijzen hebben van alle online contactlens verkopers en contactlens winkels. Hun doel is om te investeren en te blijven groeien zodat ze de behoeften van alle klanten kunnen blijven vervullen.

  MYSTERY ONLINE CLOTHES SHOPPING CHALLENGE w/The Norris Nuts

  Producten van Lens.com

  Op de website kun je dus contactlenzen kopen. Dit doe je op basis van een doktersvoorschrift of met je al gekende specificaties. Je hoeft slechts de parameters in te voeren om op maat gemaakt lenzen te bestellen. Het is mogelijk om verschillende sterktes voor elk oog te kiezen. Daarnaast zijn myopie remmende, hyperopische en lenzen met cilinder beschikbaar net als andere opties die je nodig kunt hebben. Let er wel op dat niet elk merk deze keuzes aanbiedt. Wil je graag een andere kleur van iris proberen, ook dat is mogelijk. Bij grotere aankopen maak je het ook mogelijk om een betere aanbieding te krijgen. Het grootste deel van de voorraad ligt klaar in het magazijn om binnen 24 na aankoop verzonden te worden.

  Diensten van Lens

  Lens.com heeft een partner die als derde online oogtesten aanbiedt. Alles wat je hiervoor nodig hebt is een computer of een smartphone, 10 meter ruimte en het laatste voorschrift van de oogarts. Het duurt 10 - 15 minuten om de test te doen en wordt uitgevoerd door een gecertificeerde oogarts. Binnen de 24 uur zal je nieuwe voorschrift klaar zijn om nieuwe lenzen te kunnen bestellen. Via een houdt Lens je op de hoogte van de laatste nieuwe trends en updates in gezondheid en wetenschap

  Complimenten, Klachten en Tips over lens.com

  Onderaan de website kun je je laten begeleiden door de veelgestelde vragen (FAQ’s) en het contactformulier. Ook hebben ze een hotline nummer, sociale media en 24/7 live chat klantenservice om te helpen wanneer je het nodig hebt. Heb je er nood aan om te weten wat andere klanten over hun ervaringen met het bedrijf schreven, dan kun je reviews zoeken online. Zo zul je op de website bijvoorbeeld geen foto’s zien van elke gekleurde contactlens. Wil je hier toch meer over te weten komen, zoek dan een klant die deze gekocht heeft en lees de beoordeling ter referentie. Zelf kun je ook andere mensen helpen door een recensie te schrijven. Dit is even waardevol voor andere bezoekers als dit ook voor jouw was.

  Lens
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Lens

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Lens een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Lens. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Lens actief?

  Lens is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lens gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.