ErvaringenSite

  Ervaringen Leo et Violette

  Als je op zoek bent naar modeaccessoires zoals tassen voor naar je werk of studie dan zul je merken dat er ontelbaar veel online shops zijn die dit soort artikelen aanbieden. Dus, hoe kies je voor de shop die de beste kwaliteit en service in huis heeft? Je kunt pas echt een weloverwogen keuze maken als je de reviews van andere klanten op onze website hebt gelezen. Zij beschrijven daarin namelijk wat zij hebben meegemaakt, hoe zij behandeld zijn en welke service zij kregen. Op die manier krijg je al binnen een paar minuten een duidelijk overzicht over waar je het beste terecht kunt. Ook kom je erachter of de online shop die je op het oog hebt wel de kwaliteit te bieden heeft die je zoekt. Neem dus even de tijd om de reviews door te lezen zodat je zonder twijfel voor de beste aanbieder kunt kiezen.

  Over Leo et Violette

  Deze online shop is in 2013 opgericht door Leo Dominguez en Violette Pochi, die als geliefden samen in Parijs wonen. Hun idee was om elegante lederen producten direct aan consumenten aan te bieden zonder daarbij gebruik te maken van tussenpersonen en andere bedrijven. De aangeboden producten worden in Frankrijk ontworpen waarna ze in de workshops in Spanje en Italië gefabriceerd worden. Als je vragen over de artikelen of een bestelling hebt dan kun je de veelgestelde vragenrubriek op de website bekijken. Vind je het antwoord dat je zoekt niet? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Leo et Violette. Op werkdagen en zaterdagen staan de medewerkers voor je klaar om je behulpzaam te zijn.

  online shop - доо яаж хүмүүсээ идэвхжүүлэх вэ?

  De producten van Leo et Violette

  Leo et Violette verkoopt lederen tassen voor dames en heren. De diverse modellen die aangeboden worden zijn geschikt voor verschillende aangelegenheden. Zo zijn er voor dames onder meer schoudertassen, rugzakken, handtassen en portefeuilles verkrijgbaar. Voor heren zijn er ook meerdere soorten tassen te bestellen. Bovendien biedt de online shop van dit merk schoenen voor zowel heren als dames. De meest verkochte producten staan duidelijk zichtbaar op de homepagina vermeld. Het bestellen en betalen van producten kun je doen met je creditcard. Tijdens dat bestellen worden de bezorgkosten en verwachte levertijd getoond zodat je weet wanneer je jouw nieuwe tas kunt verwachten. Je hebt bij Leo et Violette overigens 30 dagen de tijd om artikelen terug te sturen als je onverwacht toch niet tevreden bent over een aankoop.

  Reviews over Leo et Violette

  Heb jij als klant een mening of commentaar over de producten van deze online shop? Deel die dan in een review die je op onze website kunt plaatsen. Wij geven je graag die kans omdat we vinden dat iedereen het recht heeft om te weten hoe Leo et Violette echt met klanten omgaat. Worden klachten en retourverzoeken correct en netjes afgehandeld? Worden de verkochte producten goed verpakt thuisbezorgd? Je kunt nieuwe klanten laten weten hoe het zit door in jouw beoordeling gedetailleerd in te gaan op dit soort onderwerpen. Aan de hand van jouw ervaring krijgen consumenten een beter idee over wat ze te wachten staat en kunnen ze dus beter bepalen of deze webshop aan hun wensen en eisen zal voldoen.

  Leo et Violette
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Leo et Violette

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Leo et Violette een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Leo et Violette. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Leo et Violette actief?

  Leo et Violette is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Leo et Violette gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.