Leopolt

Alle reviews

Leopolt

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Sinner

1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Van Dalen

1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Hipinderegen.nl

1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

To Be Dressed

13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Leopolt

Zoals iedereen weet, is onze klederdracht een weerspiegeling van wie we zijn. In de mode-industrie, die een grote ontwikkeling heeft doorgemaakt, zijn veel bedrijven alleen maar bezig met de trends. Producten worden snel geproduceerd en er wordt niet gekeken naar de kwaliteit van de goederen zelf. Niet zelden moeten we bij de aankoop van een artikel echt letten op veel externe ondersteunende factoren. Het bekijken van recensies over ons begeerde artikel er één van. Aan de hand van deze recensies kunnen wij te weten komen hoe onze beoogde artikelen worden ontvangen en hoe de winkelervaring is. Ze helpen enorm bij het nemen van beslissingen!

Over Leopolt
Een fabrikant van modeartikelen die zich bezighoudt met kwaliteit is Leopolt. Deze Duitse fabrikant van modeartikelen heeft als visie en missie om uitsluitend met leveranciers uit Europa te werken en zo met elke individuele partner een heel persoonlijk verhaal op te bouwen. Met een visie en missie als "Made with Knowledge", worden ze aangezet om elk van hun modeartikelen te produceren met professionals in hun vakgebied. Leopolt heeft van hun bedrijf een combinatie gemaakt van precisiewerk met tijdloze minimalistische ontwerpen. Bij de afwerking van sommige van hun producten hebben ze nog steeds de traditionele productie betrokken. Het bedrijf biedt producten online en offline aan.

Producten van Leopolt
Vrouwenmode, mannenmode en accessoires
zul je bij Leopolt kunnen vinden. Overhemden, truien, hoodies, broeken, diverse soorten brillen en accessoires, beanies, sokken, portefeuilles en zelfs koekoeksklokken vallen in deze categorie. Het aanbod aan kleuren en maten voor elk ontwerp dat ze hebben is voldoende voor een gemiddelde consument. Voor elk product gebruiken ze gedetailleerde productfoto's, een korte beschrijving inclusief hoe te onderhouden en het bouwmateriaal. Daarnaast hebben ze kortingscategorieën voor verschillende producten.

Diensten van Leopolt
Omdat ze verschillende sociale media hebben, vind je daar mix-en-match inspiratie en zie je het gebruik van elk product. Ook kom je meer te weten over verschillende evenementen en promoties die worden gehouden. Wat betaling betreft, heeft Leopolt 10 betaalmethodes waaronder kredietkaarten. Wat de verzending betreft, leveren ze gratis. Elk verzonden product zal ook plastic vrij zijn, dankzij hun partner DHL GoGreen. Gratis verzending is ook inbegrepen bij het retourneren van goederen. Omdat het bedrijf klantentevredenheid nastreeft, hebben ze een retourgarantie voor defecte goederen tot één jaar na ontvangst van het artikel. Ter bescherming van onze privacy, worden alle gegevens ten laatste zeven dagen na het einde van ons bezoek aan de website gewist.

Complimenten, Klachten, en Tips over Leopolt
Bij moeilijkheden kunnen we rechtstreeks contact opnemen via e-mail en ook via whatsapp chat gedurende bijna 24 uur. In het contact, kunnen we alles vragen met betrekking tot het selectieproces, betaling, levering, klachten, om goederen terug te sturen. Met verschillende garanties van de productie van goederen naar tevredenheid, Leopolt is misschien wel de juiste keuze als je modeproducten zoekt te kopen die een lange levensduur hebben. Te oordelen naar de verscheidenheid van producten op de website en sociale media, volgen ze ook altijd de ontwikkeling van de bestaande mode. Heb je zelf al ervaring met Leopolt? Deel dan met een review hoe jouw transactie eraan toeging. Zo help je tal van andere bezoekers om hun keuzestress te verminderen.