ErvaringenSite

  Ervaringen Libelle Lekker Shop

  Ben je op zoek naar leuke keukenspullen of handige accessoires? Kijk eens op Libelle Lekker Shop, je vindt er meer dan 5000 leuke spulletjes. Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Libelle Lekker Shop je hier op ErvaringenSite.
  Heb je zelf ervaring met Libelle Lekker Shop? Laat dan weten hoe die is in een reactie op deze pagina!

  Over Libelle Lekker Shop

  Libelle Lekker Shop is een online webwinkel waar je heel wat keukenaccessoires en andere leuke spullen kan vinden. Je vindt er alles om te koken en voor op tafel, van potten en pannen, glazen en servies tot messen en machines. Op de webshop vind je meer dan 5000 keukenartikelen. Je kan dus rustig van thuis uit rondkijken op de webshop en producten bestellen. Bij bestellingen boven de 50 euro wordt die gratis bezorgd bij je thuis. Libelle Lekker Shop is onderdeel van SB Commerce BV, een bedrijf die producten levert via verschillende webshops. Ze staan garant voor een goede service, snelle levering en betrouwbaarheid.


  Een kleine greep uit het groot assortiment van Libelle Lekker Shop

  Diensten van Libelle Lekker Shop

  Bij Libelle Lekker Shop vind je heel wat leuke spulletjes voor in de keuken, tuin en elders in je huis. Je vindt er spullen om te bakken, keukenapparaten en keukengerei, kruidenaccessoires, pannen, messen en scharen, bestek, glazen, kannen en karaffen, servies, waterflessen, thermosbekers, wijnaccessoires en nog heel veel meer. Je vindt er zelfs producten voor buiten zoals barbecues en bijhorende accessoires en picknicks. Je vindt er ook kruidenpotten voor je moestuin en leuke cadeautjes. Bij bestellingen vanaf 50 euro worden je producten gratis geleverd.

  Klachten of vragen voor Libelle Lekker Shop

  Heb je vragen of een klacht over Libelle Lekker Shop? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken per e-mail, per post of via de telefoon (van maandag tot vrijdag van 9 uur tot 21 uur). Je kan ook altijd het online contactformulier invullen, dan nemen ze zo snel mogelijk contact met je op.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Libelle Lekker Shop? Heb je er leuke spulletjes gevonden voor in en rond je huis? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Libelle Lekker Shop. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Libelle Lekker Shop? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Libelle Lekker Shop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Libelle Lekker Shop

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Libelle Lekker Shop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Libelle Lekker Shop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Libelle Lekker Shop actief?

  Libelle Lekker Shop is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Libelle Lekker Shop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.