ErvaringenSite

  Ervaringen LightBrands

  Vind je het in de winter vervelend dat het zo vroeg donker wordt en heb je daarom het liefst zoveel mogelijk lichtjes om je heen? Of hou je gewoon van de sfeer die verlichting creëert? Dan kan het nooit kwaad om het assortiment van LightBrands te bekijken. Heb je al een nieuwe tafellamp of wandlamp gevonden? Lees dan hier de onafhankelijke reviews van andere klanten. Ze vertellen je alles over hun ervaringen met de verlichting en de winkel. Door hun beoordelingen te lezen, ontdek je meteen of de verlichting van de hoogste kwaliteit is en of je lang op je bestelling moet wachten. Met de reviews op ErvaringenSite komt je nooit meer voor verrassingen te staan.

  Over LightBrands

  Verlichting, lampen en alles wat licht geeft, is bij LightBrands te vinden. Het assortiment met designlampen en verlichting is zowel online beschikbaar in de webshop, maar kan ook bezocht worden in de showroom in Hillegom. Door alle grote merken op het gebied van verlichting samen te brengen in één winkel, hoopt LightBrands dat klanten altijd de lamp kunnen vinden die het beste bij hun wensen past. De gerenommeerde merken die verkocht worden in de winkel, garanderen ook kwaliteit en expertise. Je kunt alle merken die te koop zijn bij LightBrands in de webshop vinden, maar ze verkopen onder andere Artemide, Luceplan, Foscarini en Bloom Holland.


  Licht en muziek, de perfecte combinatie!

  Wat kun je kopen bij LightBrands?

  De kwaliteit en de ruime keuze staan bij LightBrands altijd centraal. De lange lijst met merken die te koop zijn en de verschillende categorieën verlichting in de webshop maken dit meer dan duidelijk. LightBrands verkoopt namelijk binnenverlichting en buitenverlichting. Je kunt er terecht voor tafellampen, vloerlampen, hanglampen, wandlampen en plafondlampen. Ze hebben echter ook verschillende woonaccessoires en zelfs meubelen van Zack, Flux en Radius aan het assortiment toegevoegd.

  Diensten LightBrands

  Bestellen gaat in de webshop eenvoudig en snel. Je kunt je winkelwagentje helemaal volgooien en daarna direct bestellen. De betalingen gaan veilig met iDeal, Bancontact, MisterCash, PayPal, Visa, MasterCard, overboeking of sofort banking. Je krijgt alle bestellingen 14 dagen op zicht en de verzending is vanaf 50,- gratis.

  Vragen en klachten

  In de webshop is voor klanten met vragen en klachten een LiveChat te vinden. Het kan echter zijn dat de chat offline is, dan kun je alle contactgegevens van LightBrands vinden op de contactpagina. Je vindt hier een contactformulier dat je kunt invullen, maar ook het e-mailadres, telefoonnummer en adres van de showroom en het magazijn staan hier vermeld. Voor alle klanten die langs willen gaan bij de showroom, staan ook alle openingstijden vermeld.

  Jouw ervaringen met LightBrands

  Was je op zoek naar buitenverlichting en had LightBrands alles wat je zocht? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met de winkel en de verlichting. Laat andere klanten weten wat zij kunnen verwachten van de kwaliteit en de levering. Is de verlichting duur en word je door de klantenservice vriendelijk geholpen? Andere klanten willen het allemaal weten!

  Hebben ze kwalitatieve verlichting? Is de levering betrouwbaar? En wat is de ervaring van klanten met de prijs? Lees hier reviews over LightBrands.

  LightBrands
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  2.6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Nooit gekregen Tom Dixon lamp

  Echte bedriegers: Ik had 4 april een bestelling gedaan omdat dit op hun website als voorradig stond aangevinkt. En dit bleek dus helemaal niet te kloppen,....Na de bestelling zijn er veel mailtjes verstuurd. In het begin kreeg ik de ene smoes na de andere. Na een tijdje kreeg ik geen antwoord meer.Via sociale media dan te weten gekomen wie de echte eigenaar is, nl.: Willem jan Zwemer van
  Maas & Hagoort
  Ik had telefonisch contact met deze persoon. Hij vroeg me een volledig dossier op te sturen. Dit heb ik dan ook gedaan. Na de beloofde 14 dagen weer geen reactie. Ik mailde Mr Zwemer opnieuw en hij schreef dat er bericht naar mij onderweg was. En inderdaad de dag nadien een brief in de bus met daarop de mededeling dat ze niets meer konden doen voor mijn dossier.
  Het strafste van alles vind ik dat ze tot de laatste dag dat de website offline werd gehaald, je nog steeds volop dingen kon bestellen en betalen. En dat ze bleven volhouden dat de zaken nog steeds beschikbaar waren.
  We hebben ook een mail verstuurd naar de thuiswinkelwaarborg, waarbij ze aangesloten waren. Via hen kregen we te horen dat ze hun activiteiten hadden gestopt en het enige dat we konden doen is een faillissement aanvragen.

  Door: Wim Tellier 09-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  2 x Artemide Tolomeo Lettura

  Op 1/12 bestelden we 2 Artemide Tolomeo Lettura leeslampen die op dat ogenblik de status 'In voorraad" hadden. Toen het order 2 dagen later nog steeds niet verwerkt was kreeg ik de smoes te horen dat het zeer druk was wegens Black Friday. Enkele dagen later en na aandringen werd ik verder aan het lijntje gehouden met de leugen dat het de week nadien zou geleverd worden. Toen de week nadien niks veranderd was aan de status van mijn order en na een boze telefoon en mail kreeg ik mail met de uitvlucht dat ze bij Artemide niet op stock waren en het plots een "verwachte" (zonder garantie) leveringstermijn voor 2de helft januari zou worden.
  En toch blijft die firma LightBrands op de site de Artemide Tolomeo Lettura ook vandaag nog aanbieden met een bedrieglijke leveringstermijn van 2 tot 5 werkdagen...waar ze pertinent weten dat het ten vroegste 2de helft januari kan zijn...en ze zelfs dat niet kunnen garanderen. Dit doet mij besluiten dat LightBrands een niet professionele webwinkel is zonder enige stock die zich eruit praat met loze beloftes...en ondertussen nog andere mensen op dezelfde manier bedriegt. Wegblijven bij die handel !

  Door: C Neyt26-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Schrijf zelf een review over LightBrands

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is LightBrands een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over LightBrands. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is LightBrands actief?

  LightBrands is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van LightBrands gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.