ErvaringenSite

  Ervaringen LN-CC

  Wanneer we het over mode hebben, zal de stad Parijs als eerste in ons opkomen. Daarnaast staat ook Londen bekend als de tweede beroemde modestad. Het is tegenwoordig niet moeilijk meer om aan kleding uit modesteden en van beroemde ontwerpers te komen. De ontwikkeling van de technologie en het internet maakt het voor ons gemakkelijker om kleding van beroemde merken over de hele wereld te kopen via de gadgets in onze handen. Je favoriete designer merk is niet meer exclusief op een plaats te koop. Heb je de reviews al bekeken om te weten welk merk de beste kwaliteit levert?

  Over LN-CC

  Van de beroemde Londense modewinkel in 2010, opgericht door 5 mensen, is nu alleen John Skelton nog over. LN-CC (kort voor Late Night Chameleon Café) kwam in 2013 als retailer in de problemen en dreigde failliet te gaan. Daarop kocht The Level Group, een e-commercespecialist uit Milaan, het merk en herlanceerde het. Nu is LN-CC een vooruitstrevend retailconcept, dat een unieke, op kunst gebaseerde winkel in Londen en een online platform combineert. De fysieke winkel omvat een club, bibliotheek en platenzaak. Het aanbod is een combinatie van onafhankelijke merken en luxe ontwerpers, met een gecureerde selectie van runway en unieke collecties van over de hele wereld. LN-CC verkoopt ook een unieke selectie hard-to-find vinyl en zeldzame boeken die via samenwerking met Claire de Rouen worden ingekocht. In een poging om de merken en mensen te steunen die de wereld positief veranderen, heeft het merk ook een aanzienlijk deel van zijn assortiment aan duurzame en ethische producten gewijd. Om dit bewuste retailconcept in goede banen te leiden, heeft LN-CC duurzaamheidsnormen opgesteld om haar inzet voor ethische oplossingen te identificeren. Ze presenteren hun eigen interpretatie van luxe en herdefiniëren de opvatting van de moderne detailhandel op een gecureerde, bewuste en weloverwogen manier.

  MYSTERY ONLINE CLOTHES SHOPPING CHALLENGE w/The Norris Nuts

  Producten van LN-CC

  Op de website vind je een ruime keuze aan kleding, voor dames en heren van wereldberoemde merken. Maak je geen zorgen over het vinden van de maat, want er is een maatwijzer aanwezig. Ze hebben alles wat met mode te maken heeft zoals merkschoenen, tassen, parfums en accessoires. Ze verkopen ook niet-verwante artikelen zoals schoonheidsproducten, zeldzame boeken en muziek gerelateerde artikelen.

  Diensten van LN-CC

  Alle gekochte artikelen op de website van LN-CC kunnen gratis worden geretourneerd - inclusief afgeprijsde artikelen. Het bedrijf vergoedt graag alle aankopen binnen 14 werkdagen na ontvangst. Uitgezonderd ondergoed, parfum en cosmetica, deze kunnen niet worden teruggestuurd. Alle retourzendingen moeten via aangetekende post in hun oorspronkelijke staat worden verzonden. Gratis verzending is van toepassing op alle bestellingen boven een minimumbedrag. Eventuele belastingen, invoerrechten of douanekosten worden nog steeds in rekening gebracht. Let op: promoties voor gratis verzending worden op je bestelling toegepast op de betaalpagina.

  Complimenten, klachten en tips over LN-CC

  Je kunt contact opnemen met het bedrijf via e-mail of via hun social media. Meld je aan voor de LN-CC nieuwsbrief en ontvang exclusieve toegang tot voorverkoop van nieuwe artikelen, het laatste nieuws en promoties. Aangezien er geen recensie- en feedbackpagina op de website van het bedrijf staat, kun je toch je ervaringen delen, een schrijven op een recensiesite. Op deze manier help je anderen die het misschien nodig hebben.

  LN-CC
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over LN-CC

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is LN-CC een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over LN-CC. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is LN-CC actief?

  LN-CC is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van LN-CC gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.