ErvaringenSite

  Ervaringen LOOkX

  Wil je ontdekken wat anderen zeggen over het skincare en make-up merk LOOkX dan ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina vind je ervaringen van klanten van dit merk. En ben je zelf bekend met dit merk en heb je hier wel eens iets aangeschaft. Dan willen we graag horen wat jouw ervaring is. Die ervaring kan anderen namelijk helpen bij het maken van een goede keuze.

  LOOkX is een Nederlands merk dat make-up en verzorgingsproducten maakt en verkoopt. Het gaat hierbij onder andere om concealers, dagcrèmes, foundation, highlighters en blush.

  Vertel ons wat je van dit merk vind zodat je anderen kunt helpen om te bepalen of dit merk past bij hun verwachtingen. We zijn niet alleen benieuwd of de service aan je verwachtingen voldoet, maar ook of de producten doen wat ze beloven. Kun je ons vertellen of de skincare-producten fijn zijn voor je huid en die goed verzorgen?

  Over LOOkX
  Toen Cindy van der Peet 18 jaar oud was werkte ze als beauty-professional en visagist voor Nederlandse tijdschriften en TV. Tijdens haar werk kwam het regelmatig voor dat de producten die er op de markt waren niet voldeden aan de eisen die ze hiervoor had. Ze is toen zonder kantoor, computers en personeel aan haar droom gaan werken. Deze droom werd in 1999 werkelijkheid en sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een bekend imperium.

  Vanaf het begin wist ze precies wat ze wilde. Ze wilde producten ontwikkelen die echt doen wat ze beloven. Daarom is ze op zoek gegaan naar laboratoria waarmee ze samen de formules kon ontwikkelen voor haar producten. Ze werkt hiervoor nu samen met laboratoria uit Zwitserland en Italië.

  Inmiddels heeft het bedrijf fans van over de hele wereld. Niet alleen in Nederland en Europa, maar ook ver daarbuiten, zelfs in Zuid-Amerika en India. De artikelen worden verkocht via e-commerce, maar ook via beautyprofessionals en dermatologen in verschillende landen. De producten van LOOkX zijn onder andere bekend van de tijdschriften Grazia, Margriet en Libelle. Bovendien heb je de artikelen kunnen zien bij Omroep Max en RTL4.

  Producten en diensten van LOOkX
  Op de website van LOOkX kun je make-up en huidverzorging kopen die ze zelf ontwikkeld hebben. Skincare producten van LOOkX hebben een hoog percentage werkzame stoffen met ingrediënten zoals stamcellen van planten. Volgens het bedrijf zijn die krachtiger dan plantenextracten.

  Je kunt hier producten kopen om specifieke problemen aan te pakken. Zo zijn er bijvoorbeeld producten voor mensen met een droge huid, een vette huid, een verouderde huid, een huid met couperose, of een huid met acne.

  Daarnaast hebben ze veel producten in het assortiment om je op te maken. Denk hierbij aan primers, concealers, eyeliner, oogschaduw, lipstick en lipgloss.

  Ervaringen, klachten en tips over LOOkX
  We zijn heel benieuwd naar jouw ervaring met dit merk. Was het bijvoorbeeld eenvoudig om de producten online te bestellen, was het duidelijk welk product welke bestanddelen heeft, en ben je tevreden over de nazorg? We zijn er heel benieuwd naar. Je zou anderen een groot plezier doen met het achterlaten van jouw review.

  Modicare Mai Kaise Kholen Apni Free Online Shop ll How To Open Your Free Online Shop In Modicare

  LOOkX
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over LOOkX

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is LOOkX een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over LOOkX. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is LOOkX actief?

  LOOkX is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van LOOkX gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.