ErvaringenSite

  Ervaringen Loqed

  Bent u nou ook altijd uw sleutels kwijt? U bent niet de enige! Daarom is in 2016 het bedrijf Loqed opgericht. Het bedrijf is opgericht door de twee Nederlanders Jeroen van Oorschot en Pierre van den Oord. Zij vnden dat bestaande oplossingen door de traditionele slotenindustrie geen oplossing boden, omdat die nog steeds een metalen back-up sleutel hebben. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips over Loqed lezen of uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over Loqed achterlaten door middel van een review. Daarnaast kunt u ook op andere soortgelijke bedrijven zoeken.

  Over Loqed

  De naam Loqed zegt het eigenlijk al, het komt van het engelse woord "Locked" wat "gesloten" betekent. Het sluiten en openen van deuren is waar het bedrijf om draait. Maar niet op de traditionale manier, bij Loqed gaat alles op een nieuwe en innovatieve manier. Dit omdat de twee oprichter Jeroen en Pierre ooit vonden dat de traditionele slotenindustrie geen oplossing boden voor de wensen van de nieuwe generatie. Nadat in juli van het jaar 2017 een eerste demo versie van het eerste product van Loqed was ontwikkeld, haalde het bedrijf een mooie investering op. De investering zorgde dan ook voor de ontwikkeling van het Loqed Touch Smart Lock dat nu op de markt verkrijgbaar is. Hun slogan is "Loqed. The next generation smart lock". Wat slaat op de aansluiting die het bedrijf vindt met de wensen van de nieuwe generatie.

  ONLINE SHOP AUFBAUEN - Die 5 wichtigsten Fragen zum Geld verdienen mit einem Onlineshop

  Producten en Diensten van Loqed

  Loqed ontwikkelde de eerste echte sleutelloze smart lock voor Europese deuren. Dit betekent voor u dus geen gedoe met kwijtrakende sleutels, met het Loqed Touch Smart Lock opent u uw deur namelijk simpel, snel en veilig met maar een korte aanraking. Ook heeft Loqed een app waardoor u ook toegang kunt geven aan vrienden, postbodes of de schoonmakers zelfs als u zelf niet in de buurt van uw huis bent. De app werkt via een bluetooth verbinding, om dit te doen moet u dus wel uw bluetooth inschakelen en ingeschakeld houden.

  Loqed belooft dus om toegang tot uw huis te verbeteren. Het bedrijf vindt dat de manier waarop we toegang krijgen tot ons huis verouderd is. Huidige sloten zijn namelijk niet meegegroeid met onze wensen: alleen mensen buiten houden is tegenwoordig niet meer genoeg. Met het Loqed Touch Smart Lock breekt er voor iedereen een nieuwe fase aan. Vanaf nu draait het dan ook om de juiste mensen toegang geven tot uw leven, waar u ook bent.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Loqed

  Heeft u nou ook een mening of ervaring? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Loqed op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Loqed vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Loqed of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Loqed achter.

  Loqed
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Loqed

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Loqed een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Loqed. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Loqed actief?

  Loqed is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Loqed gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.