Loqed

Alle reviews

Loqed

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Loungeset.be
1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Lampentotaal
2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Dekoria
1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

Loqed

Bent u nou ook altijd uw sleutels kwijt? U bent niet de enige! Daarom is in 2016 het bedrijf Loqed opgericht. Het bedrijf is opgericht door de twee Nederlanders Jeroen van Oorschot en Pierre van den Oord. Zij vnden dat bestaande oplossingen door de traditionele slotenindustrie geen oplossing boden, omdat die nog steeds een metalen back-up sleutel hebben. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips over Loqed lezen of uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over Loqed achterlaten door middel van een review. Daarnaast kunt u ook op andere soortgelijke bedrijven zoeken. 

Over Loqed
De naam Loqed zegt het eigenlijk al, het komt van het engelse woord "Locked" wat "gesloten" betekent. Het sluiten en openen van deuren is waar het bedrijf om draait. Maar niet op de traditionale manier, bij Loqed gaat alles op een nieuwe en innovatieve manier. Dit omdat de twee oprichter Jeroen en Pierre ooit vonden dat de traditionele slotenindustrie geen oplossing boden voor de wensen van de nieuwe generatie. Nadat in juli van het jaar 2017 een eerste demo versie van het eerste product van Loqed was ontwikkeld, haalde het bedrijf een mooie investering op. De investering zorgde dan ook voor de ontwikkeling van het Loqed Touch Smart Lock dat nu op de markt verkrijgbaar is. Hun slogan is "Loqed. The next generation smart lock". Wat slaat op de aansluiting die het bedrijf vindt met de wensen van de nieuwe generatie. 

Producten en Diensten van Loqed
Loqed ontwikkelde de eerste echte sleutelloze smart lock voor Europese deuren. Dit betekent voor u dus geen gedoe met kwijtrakende sleutels, met het Loqed Touch Smart Lock opent u uw deur namelijk simpel, snel en veilig met maar een korte aanraking. Ook heeft Loqed een app waardoor u ook toegang kunt geven aan vrienden, postbodes of de schoonmakers zelfs als u zelf niet in de buurt van uw huis bent. De app werkt via een bluetooth verbinding, om dit te doen moet u dus wel uw bluetooth inschakelen en ingeschakeld houden. 

Loqed belooft dus om toegang tot uw huis te verbeteren. Het bedrijf vindt dat de manier waarop we toegang krijgen tot ons huis verouderd is. Huidige sloten zijn namelijk niet meegegroeid met onze wensen: alleen mensen buiten houden is tegenwoordig niet meer genoeg. Met het Loqed Touch Smart Lock breekt er voor iedereen een nieuwe fase aan. Vanaf nu draait het dan ook om de juiste mensen toegang geven tot uw leven, waar u ook bent. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Loqed
Heeft u nou ook een mening of ervaring? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Loqed op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Loqed vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Loqed of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Loqed achter.