ErvaringenSite

  Ervaringen Lord of Socks

  Niets is vervelender dan een paar sokken uit de kast pakken en erachter te komen dat ze meerdere gaten bevatten. Helemaal als u ergens heen moet waar u uw schoenen uit moet doen en dit het laatste schonen paar is. Wanneer u uw sokkenla weer wilt aanvullen om dit in de toekomst te voorkomen zou Lord of Socks een optie kunnen zijn om sokken bij te kopen. Ze produceren en leveren sokken van een hoogwaardige kwaliteit, aldus dit claimen ze zelf. Maar hoe kunt u van achter uw computer dit nu inschatten en erachter komen of dit waar is of niet. Hier op Ervaringensite.be leest u meningen van anderen die u hierbij bij zou kunnen helpen. Ervaringen die ze hebben opgedaan terwijl ze in contact waren met het bedrijf en haar producten kunnen u inzichten geven in de verwachtingen die u kunt hebben van Lord of Socks. Hier op onze site leest u zowel positieve als eventueel negatieve reviews en geven u op deze manier een betrouwbaar beeld.

  Over Lord of Socks

  Het bedrijf Lord of Socks is in 2013 opgericht in Berlijn en levert sokken. Ze combineert kennis uit Italië met betrekking tot productie, met Engelse style en de multiculturele achtergrond van de stad Berlijn. Het bedrijf heeft zich als missie gesteld om de klant centraal te zetten en duurzaam te ondernemen. Ze willen kwalitatief een hoogwaardig product leveren op een zo makkelijk mogelijke manier. Dit alles op een innovatieve manier en de gevestigde orde soms in twijfel te trekken. Het bedrijf geeft op haar website de mogelijkheid om producten ook herhaaldelijk te laten leveren. Je geeft dan aan welk en hoeveel paar sokken je per zo veel maanden bezorgt wil hebben.

  MYSTERY ONLINE CLOTHES SHOPPING CHALLENGE w/The Norris Nuts

  Producten en Dienst Lord of Socks

  Lord of Socks verkoopt diverse sokken van een hoogwaardige kwaliteit. Duurzaamheidstaat hoog bij het bedrijf op de agenda en dit vertaalt zich ook in de gekozen materialen. Sokken die ze aanbieden zijn bedoeld om relatief lang mee te gaan. Het aanbod van Lord of Socks heeft men onderverdeeld op de website in; Heren, Dames, Sport en Modern. Op de website kun je de diverse sokken sorteren op merk, maat en kleur. De hardlopende varianten hebben ze in een oog opslag onder elkaar gezet op de website zodat u als klant wellicht kostbare zoektijd bespaard kunt blijven. Als het gaat om diversiteit van de verschillende modellen sokken dan is die erg groot. Van zakelijke zwarte sokken tot hippe kleurrijke kniekousen. Van dameskous tot witte sportsok. De kans is groot dat ze het model wat u zoekt in de collectie hebben zitten. Bestelde producten worden dezelfde dag nog verstuurd en mocht u niet tevreden zijn kunt u de producten zonder uitleg binnen 14 dagen retourneren.

  Mening, beoordeling, review, ervaringen en klachten Lord of Socks

  Draagt u sokken van Lord of Socks? Of heeft u misschien wel meerdere paren in de kast liggen? Dan horen we van Ervaringensite.be graag uw ervaringen hiermee? Zou u dan zo vriendelijk willen zijn om een review hier op onze site achter te laten met daarin u mening over Lord of Socks. We en de bezoekers van onze site lezen graag uw bevindingen en misschien wel eventuele klachten over dit bedrijf. Hiermee geeft u inzicht in eventuele verwachtingen die men kan hebben wanneer men zaken gaat doen met dit bedrijf. Zowel positieve als negatieve feedback is zeer interessant voor mensen die op het punt staan om een bestelling te plaatsten bij Lord of Socks, dus op voorhand dank voor uw genomen tijd.

  Lord of Socks
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Lord of Socks

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Lord of Socks een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Lord of Socks. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Lord of Socks actief?

  Lord of Socks is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lord of Socks gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.