ErvaringenSite

  Ervaringen Love Scent

  Hoeveel waarde kun je hechten aan de beweringen die een online shop op hun eigen website vermeld? Zijn de aangeboden producten echt zo goed als beweerd wordt? Merk je inderdaad een positief verschil nadat je een product aanschaft en gebruikt? Om antwoord te krijgen op dit soort vragen raden wij je aan om de reviews op onze website te lezen. Deze reviews zijn geschreven door klanten die al ervaring hebben met artikelen die online shops te bieden hebben. Op die manier krijg je meer duidelijkheid over wat je te wachten staat als je een bepaald product wilt aanschaffen. Je hoeft namelijk niet langer te twijfelen aan de beweringen van de aanbieder omdat je dankzij andere consumenten precies weet wat een product je zal bieden.

  Over Love Scent

  Love Scent is een Amerikaans bedrijf dat gevestigd is in de staat Oregon en dat via haar online shop feromonenparfums en geuren verkoopt. Klanten uit landen zoals Nederland en België kunnen voor vragen over de verkochte artikelen per e-mail contact opnemen met de klantenservice van de site. De medewerkers daar zullen je vertellen dat je tot 60 dagen de tijd hebt om de aangeboden producten uit te proberen. Mocht je geen effect merken dan kun je het gedurende die periode zonder problemen terugsturen om je geld terug te krijgen. Op het moment dat je een bestelling plaatst heb je de keuze uit meerdere leveringsmogelijkheden. Je kunt elke bestelling die je doet eenvoudig en veilig afrekenen met methodes zoals PayPal en creditcard.

  TOP 10 PLACES TO SHOP ONLINE | FALL 2020 WARDROBE ESSENTIALS

  De producten van Love Scent

  Deze online shop verkoopt dus parfums en geuren die gemaakt zijn met feromonen. Volgens de site kunnen feromonen helpen bij het verhogen van je zelfvertrouwen en helpt het om op een natuurlijke manier partners van het andere geslacht aan te trekken. De diverse producten zijn zowel geschikt voor dames als voor heren. Via het keuzemenu kun je de verschillende artikelen bekijken of je kiest een product uit de meest populaire producten die op de homepagina aangeboden worden. Arion Beauty en Dorall Collection zijn enkele van de merken die je bij Love Scent kunt bestellen. Elk aangeboden artikel beschikt over een eigen productpagina met uitgebreide informatie en het bestellen wordt je zo eenvoudig mogelijk gemaakt.

  Reviews over Love Scent

  Omdat deze site zo uitdrukkelijk vermeld dat feromonen je op een positieve manier zullen beïnvloeden zijn de meningen en ervaringen van klanten in dit geval extra belangrijk. Daarom geven wij elke klant van Love Scent de mogelijkheid om hun ervaring met ons en andere consumenten te delen. Dit kun je heel eenvoudig doen door een beoordeling over deze online shop en de verkochte producten op onze website te publiceren. Alleen op die manier maak je het voor andere consumenten mogelijk om erachter te komen of de artikelen die deze webshop verkoopt echt doen wat er beweerd wordt. Aan de hand van jouw review zullen nieuwe klanten inzicht krijgen in de effecten van de producten en de service die Love Scent haar klanten te bieden heeft.

  Love Scent
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Love Scent

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Love Scent een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Love Scent. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Love Scent actief?

  Love Scent is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Love Scent gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.