ErvaringenSite

  Ervaringen Luchtreiniger Therapy Air

  Wist u dat de lucht binnen in huis tachtig procent meer vervuild is dan de buitenlucht? Althans dit wordt beweerd door de American Lung Association. Onze huizen vullen zich met nare luchtjes en stofjes die we beter niet hebben kunnen rondvliegen. Het bedrijf Luchtreiniger Therapy Air claimt daar een oplossing voor te hebben. Ze bieden op de Belgische markt de luchtreiniger van Zepter die volgens hen de beste luchtreiniger van Zwitserse kwaliteit is. Dit is nogal een uitspraak en voor u als consument lastig te controleren. Wij van ErvaringenSite helpen u daarbij. Hier op onze site leest u reviews van mensen die bekend zijn met het bedrijf en geven u hier hun ongefilterde mening. Ze delen met u hun ervaringen en mochten er klachten zijn over Luchtreiniger Therapy Air ook dan zult u die hier lezen.

  Over Luchtreiniger Therapy Air

  Het bedrijf Luchtreiniger Therapy Air is een Belgisch bedrijf en is opgericht met als doel om de gelijknamige luchtreiniger van het Zwitsers bedrijf Zepter op de Belgische markt te brengen. Zepter produceert, verkoopt en distribueert duurzame consumptiegoederen. Dit doen ze via directe verkoop of via aangewezen partners. In de laatste categorie valt het bedrijf Luchtreiniger Therapy Air. Ze hebben een website opgericht met als doel de verkoop van de Therapy Air. Wanneer u de website opent, biedt men direct de mogelijkheid voor een offerte aanvraag. Wanneer u uw gegevens ingevuld hebt, wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Het bedrijf helpt u met het berekenen hoeveel luchtreinigers u nodig heeft voor de verschillende ruimtes die u zou willen reinigen.

  Daraz Online Shopping Bangladesh | How to buy Product On Daraz | A to Z | NIPUN SAHA

  Producten en diensten Luchtreiniger Therapy Air

  De Luchtreiniger Therapy Air helpt de lucht in ruimtes te zuiveren en zou de volgende problemen voor u oplossen; huisstofmijt, rookluchten, allergieën, astma, neus-, keel- & oogirritaties en algemene luchtvervuiling. De luchtreiniger is geschikt voor ruimtes tot 130 vierkante meter en is zowel voor particulier als professioneel gebruik in te zetten. De Therapy Air werkt met 5 unieke filters die ieder een eigen functie heeft. Zo is er een zogeheten Hepa filter, dat vooral rookluchten en bacillen uit de lucht haalt. Er is een elektrostatische filter, een anti-bacterie filter en een anti-allergie filter. Het vijfde filter is een koolstoffilter dat als het ware een deodorant filter is en onaangename geuren uit de lucht haalt. Naast het filteren van de lucht, stoot het apparaat ook negatieve ionen uit, die weer het zuurstofgehalte ten gunste komt. Het apparaat kan na aangesloten te zijn op het stroomnet ingesteld worden naar uw voorkeur. Zo zit er een kinderstand op, een stillere slaapstand, maar ook een verschillende standen van zuiveren.

  Ervaringen, mening, review Luchtreiniger Therapy Air

  Bent u bekend met het bedrijf Luchtreiniger Therapy Air dan horen wij hier op ErvaringenSite graag van u. We willen u dan ook vragen om hier een review van het bedrijf achter te laten en daarin uw mening en ervaringen weer te geven. Uw informatie die u met ons deelt is erg interessant voor iedereen die op het punt staat om een Therapy Air luchtreiniger aan te schaffen.

  Luchtreiniger Therapy Air
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Luchtreiniger Therapy Air

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Luchtreiniger Therapy Air een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Luchtreiniger Therapy Air. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Luchtreiniger Therapy Air actief?

  Luchtreiniger Therapy Air is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Luchtreiniger Therapy Air gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.