ErvaringenSite

  Ervaringen Luvett

  Wanneer mensen verhuizen en in een ander bestaand huis trekken dan is vaak het eerste wat ze doen een nieuwe wc-bril op de wc-potten zetten. Maar waar moet je dan heen? En al weet je een adres waar ze wc-brillen verkopen, hoe kom je er achter of ze ook degene hebben die je zoekt? Vaak is internet een goede start plek voor je zoektocht. Maar heb je dan een webwinkel gevonden zoals Luvett, hoe weet je of ze daadwerkelijk te vertrouwen zijn? En hoe is het met de kwaliteit van de wc-brillen van Luvett gesteld? Hier op Ervaringensite.be bent u aan het juiste adres om antwoord op dit soort vragen te krijgen. Hier leest u reviews met daarin meningen en ervaringen van mensen die deze opgedaan hebben en dit met u delen. Door deze informatie hier te lezen bent u voor dat u daadwerkelijk een bestelling plaatst bij Luvett in staat om een helder beeld te krijgen wat u van hen kan verwachten.

  Over Luvett

  Luvett biedt sinds 2019 via haar webwinkel wc-brillen van een zoals ze zelf zeggen hoge kwaliteit aan. Door enkel en alleen via internet aan te bieden en geen gebruik te maken van verschillende tussenverkoop of magazijn kunnen ze dit tegen een eerlijke prijs. Daarnaast is men van mening dat de producten alleen onder eerlijke conditie geproduceerd mogen worden. Het aanbieden van een hoge kwaliteit wc-brillen tegen een eerlijk prijs, noemen ze zelf Fair Premium. Alle brillen die men via Luvett aanbiedt zijn in Duitsland ontworpen en geproduceerd in Europ volgens strikte eisen aan kwaliteit en ethiek. Wanneer men besluit om een wc-bril bij Luvett te bestellen wordt deze gratis thuisbezorgd wanneer het totaalbedrag van de order boven de 20 euro is.

  Producten en Diensten Luvett

  De producten van Luvett zijn onder te verdelen in wel of niet afneembare wc-brillen, de vorm van de bril, de kleur, of het wel of geen Softclose heeft en hoe het gemonteerd dient te worden. Doormiddel van de zogehete WC-bril vinder, kunt u de verschillende wensen aangeven en geven ze u de juiste opties. Daarnaast hebben ze ook nog speciale wc-brillen, bijvoorbeeld waar een extra kinderzit in verwerkt is of die extra verhoogt zijn gericht op senioren. Naast het complete aanbod hebben ze een totale pagina gewijd aan verkoop van items met korting. Hier staan diverse artikelen die om diverse redenen in de uitverkoop staan. Dit kan zijn omdat het model uit de roulatie gaat, of dat er juist extra voor ingekocht is en men hem zo tijdelijk goedkoper kan aanbieden.

  Bevindingen, ervaring, review, beoordeling en klachten Luvett

  Heeft u ooit in het verleden een wc-bril van Luvett besteld? Heeft u misschien uw hele huis voorzien van producten van Luvett? Heeft u er misschien in het verleden een wc-bril van Luvett geprobeerd, maar was u er niet tevreden over? In alle gevallen dat u bekend bent met Luvett of haar producten dan horen we graag van u. We willen u vragen een review hier op onze site achter te laten en daarin uw bevindingen met ons te delen. Uw ervaringen kunnen andere mensen in staat stellen om een beeld te scheppen van het bedrijf en geven betrouwbaar weer wat ook zij kunnen verwachten van Luvett.

  Luvett
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Luvett

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Luvett een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Luvett. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Luvett actief?

  Luvett is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Luvett gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.