M.J. Bale

Alle reviews

M.J. Bale

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
To Be Dressed
13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Christine Le Duc merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Christine Le Duc
9 reviews

Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is...

Manfield merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Manfield
4 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Manfield? U kunt online kleding en schoenen kopen bij Manfield.  Manfield richt zich hierbij voora...

Sarenza merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Sarenza
7 reviews

Benieuwd naar ervaringen van andere klanten van Sarenza? Lees dan gauw verder. Sarenza is een webshop waar je online schoenen kan kopen. Met een u...

M.J. Bale

Zoek jij herenkleding online voor een belangrijk evenement of voor dagelijks gebruik? Er zijn enorm veel online shops die mode en kleding voor heren te bieden hebben. Een aantal daarvan zijn binnen onze landsgrenzen gevestigd terwijl anderen zich aan de andere kant van de wereld bevinden. Maar waar het uiteindelijk om gaat is betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en kwaliteit. Daarom raden we je aan om reviews van klanten te lezen voordat je herenkleding online aanschaft. In deze reviews beschrijven zij hun ervaringen en commentaren met de diverse online shops en hun producten. We maken je het graag eenvoudig en daarom vind je deze reviews overzichtelijk gerangschikt op onze website. Zo kun je naar aanleiding van alle recensies makkelijk te weten komen welke webshops het meest betrouwbaar zijn.

Over M.J.Bale
M.J.Bale is een Australische online modewinkel die kleding voor heren verkoopt. Het bedrijf is door Matt Jensen in 2009 opgericht en het maakt voor de meeste producten die er verkocht worden gebruik van wol uit eigen land. Als professionele webshop beschikt deze site over een uitgebreid helpcentrum waar je de meest gestelde vragen beantwoord kunt krijgen. Daar wordt onder meer antwoord gegeven op de vraag welke betaalmethodes de site accepteert. Mocht je toch nog vragen hebben die niet in deze rubriek vermeld staan dan kun je de klantenservice van M.J. Bale contacteren. Door het grote tijdsverschil met Europa is het raadzaam een e-mail te sturen. Natuurlijk kun je ook onze website raadplegen als je reviews van klanten over M.J. Bale wilt lezen.

De producten en diensten  van M.J. Bale
Deze online shop biedt mannen een ruim assortiment aan kleding en accessoires. Zo verkoopt M.J. Bale onder meer complete pakken voor heren, maar ook zijn er losse colberts en broeken te bestellen. Daarnaast biedt deze shop diverse shirts, polo's, jeans en zwemkleding. Het aanbod aan accessoires bestaat uit dassen, strandhanddoeken, sokken en schoenen. Ook is er een rubriek met kleding voor trouwerijen en er zijn Engelstalige blogs te lezen die gerelateerd zijn aan de producten die er aangeboden worden. Aangezien de producten die je hier bestelt vanuit Australië verstuurd worden moet je rekening houden met een levertermijn van ongeveer 10 werkdagen. De verzendkosten worden berekend aan de hand van de afmetingen van je bestelling, de kosten betaal je tijdens het afrekenen van de producten die je bestelt.

Reviews en commentaren over M.J. Bale
Er wordt door consumenten tegenwoordig veel waarde gehecht aan reviews die klanten delen. Dat is ook logisch want zij zijn tenslotte degene die exact kunnen vertellen hoe een website of online shop met zijn klanten omgaat. Daarom kun jij als klant van M.J. Bale ook jouw review met anderen delen door die op onze website te plaatsen. De voor- en nadelen die jij in jouw beoordeling beschrijft geven nieuwe klanten een beter inzicht over de betrouwbaarheid van deze Australische online herenmodewinkel. Doordat wij alle ervaringen, klachten en commentaren van klanten bij elkaar kunnen laten zien ontstaat er een duidelijk overzicht over de manier hoe klanten M.J. Bale en de aangeboden producten ervaren.