ErvaringenSite

  Ervaringen MA-Trading

  Waarom is online shoppen zo populair? Niet alleen omdat het tijd en energie bespaart, maar ook omdat het nu een erg gemakkelijke optie is. Waar je ook bent, je kunt op het internet surfen en je bestellingen worden rechtstreeks aan je deur geleverd. Ook al kunnen we de toestand van de goederen of diensten die we zoeken niet met onze eigen ogen zien, toch zijn er veel manieren om ons hierbij te helpen. Uit reviews kunnen we de ervaringen en andere gezichtspunten te weten komen die worden gedeeld. Om deze reden is het heel belangrijk om de tijd te nemen deze te controleren voor je een beslissing neemt.

  Over MA-Trading

  Wanneer we online winkelen, zullen we op zoek gaan naar felbegeerde artikelen in tal van online winkels, zowel op platforms als marktplaatsen. Het wordt echter nog steeds als onpraktisch beschouwd om veel verschillende “filialen” te bezoeken. Daarom zijn er nu veel shops met meerdere merken in een samenwerkingsverband. MA-Trading is er zo een. De winkel is opgericht in 1999 en heeft als visie: "De markt verrijken met frisse ideeën en de feedback van klanten integreren in het productieproces". Hun missie is om online winkelen aan te bieden in een leuke en gemakkelijke omgeving. Dit met een grote verscheidenheid aan nieuwe en innovatieve producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding."

  Online Shop Up: Vestiaire Collective | Fashion Haul | Trinny

  Producten van MA-Trading

  MA-Trading claimt een toekomstgericht bedrijf te zijn, dat meerdere merken presenteert. Ze blijven hun productaanbod optimaliseren en uitbreiden. Na verloop van tijd heeft het bedrijf, naast de samenwerking met haar partners, ook een eigen merk gecreëerd. In de shop zijn er verschillende productcategorieën aanwezig. Baby & kind, hier vind je meubels en speelgoed voor kinderen. Huis & tuin voor een verscheidenheid aan artikelen voor binnen en buiten. Sport & vrije tijd voor plezier en fitness. Huisdierbenodigdheden, kortweg alles wat je huisdier nodig heeft. Kantoor, waar je bureauspullen en dergelijke vindt. DIY is de categorie voor vakmannen en mensen met creatieve hobby’s. Elektronica biedt een breed scala aan technische hulpmiddelen en innovaties.

  Diensten van MA-Trading

  MA-Trading heeft vijf betaalmethodes, zowel credit als debet. Ze leveren met behulp van vijf verschillende transportbedrijven die je zelf kunt kiezen. De levertijd is slechts 5-7 werkdagen. Elke pakketlevering is verzekerd tot een waarde van € 500. Je hoeft je geen zorgen te maken, de zending wordt ook automatisch verzekerd tegen verlies en schade bij alle beschikbare transportdienstverleners. Tijdens het winkelen bij MA-Trading heb je ook het recht om te retourneren binnen 30 dagen zonder reden. Alleen door het bestaande formulier in te vullen, kun je de artikelen die je niet wilt hebben onmiddellijk terugsturen naar MA-Trading.

  Complimenten, Klachten, en Tips over MA-Trading

  Op de website van MA-Trading vind je een verzoek om bijstand waarmee je rechtstreeks in contact komt met de klantendienst. Er zijn echter ook andere methoden beschikbaar, zoals telefoon, waarmee je op weekdagen contact kunt opnemen, en ook e-mail, waar je altijd terecht kunt. Als je op zoek bent naar diverse artikelen uit het dagelijks leven, kun je MA-Trading overwegen. Vergeet echter niet naar de beoordelingen van je begeerde artikelen te kijken. Deel zelf zeker ook je ervaringen over je winkelervaring met een recensie!

  MA-Trading
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over MA-Trading

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is MA-Trading een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over MA-Trading. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is MA-Trading actief?

  MA-Trading is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby, Wonen, Sport & Outdoor, Kantoor, hobby & feest, Dierenwinkels, Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MA-Trading gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.