ErvaringenSite

  Ervaringen Mackage

  Ben je op zoek naar kleding en accessoires? Dan is de kans groot dat je niet weet bij welke online shop je de beste service en kwaliteit krijgt. Om daar achter te komen willen wij je graag behulpzaam zijn door je reviews te bieden die klanten op onze website achterlaten. Aan de hand van hun meningen en commentaren krijg jij een veel beter overzicht over wat de diverse webshops te bieden hebben. Je komt niet alleen meer te weten over kwaliteit en klantvriendelijkheid, ook vertellen klanten over hun ervaring met het terugsturen van producten en het melden van klachten. Door je al deze informatie geheel vrijblijvend aan te bieden hopen we dat je zorgeloos kunt shoppen. Je vindt namelijk zonder al te veel moeite de shops die als beste gewaardeerd worden als je even de tijd neemt om de reviews aandachtig te lezen.

  Over Mackage

  Eran Elfassy richtte Mackage in 1999 op nadat hij geïnspireerd was geraakt door zijn broer. Toen hij twee jaar later Elisa Dahan tegenkwam waren zij samen in staat om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Inmiddels kunnen klanten van over de gehele wereld bij Mackage terecht voor verschillende collecties kleding. Je kunt op meerdere manier contact opnemen met de klantenservice die in Amerika gevestigd is. Zo kun je gebruik maken van de livechat of je kunt een e-mail sturen als je vragen of klachten hebt. Mackage biedt je voor het betalen van producten een aantal veilige methodes zoals ApplePay, PayPal en creditcard. Bovendien heb je bij deze online shop 30 dagen de tijd om producten te retourneren als je er uiteindelijk toch niet tevreden mee bent.

  How to Make an Online Store - eCom Tutorial

  De producten van Mackage

  Mackage verkoopt in hun online shop kleding voor mannen, vrouwen en kinderen. Je kunt kiezen uit verschillende soorten jassen, regenkleding, hoodies, T-shirts en korte of lange broeken. Verder is er een selectie accessoires verkrijgbaar waaronder hoeden, sjalen, handschoenen en handtassen. Voor kinderen zijn er producten verkrijgbaar die onderverdeeld zijn in leeftijdsgroepen. Mackage maakt voor de productie van de verkochte producten gebruik van stoffen zoals wol en leder die in Canadese winteromstandigheden in het laboratorium getest worden.

  Reviews over Mackage

  Ben jij klant van Mackage? Dan zijn wij op zoek naar jou. Het enige dat we je vragen is om een review over deze online shop op onze website te plaatsen. Zo help je nieuwe klanten die deze webshop nog niet kennen. Je laat hen toch niet in de kou staan? Jij kunt hen namelijk heel eenvoudig over de gang van zaken bij Mackage informeren door er in jouw beoordeling uitgebreid op in te gaan. Beschrijf wat jij ervaren hebt met het bezorgen van jouw bestelling, hoe de kwaliteit van de bestelde producten is én vertel vooral meer als je klachten had of artikelen terug wilde sturen. Veel mensen weten niet hoe dit in zijn werk gaat en twijfelen daarom vaak om een product aan te schaffen bij een online winkel die ze niet kennen. Je geeft ons bovendien de kans om duidelijk te laten zien hoe alle klanten samen deze online shop waarderen.

  Mackage
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mackage

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Mackage een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Mackage. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mackage actief?

  Mackage is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mackage gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.