Mackage

Alle reviews

Mackage

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Sinner

1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Van Dalen

1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Hipinderegen.nl

1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

To Be Dressed

13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Mackage

Ben je op zoek naar kleding en accessoires? Dan is de kans groot dat je niet weet bij welke online shop je de beste service en kwaliteit krijgt. Om daar achter te komen willen wij je graag behulpzaam zijn door je reviews te bieden die klanten op onze website achterlaten. Aan de hand van hun meningen en commentaren krijg jij een veel beter overzicht over wat de diverse webshops te bieden hebben. Je komt niet alleen meer te weten over kwaliteit en klantvriendelijkheid, ook vertellen klanten over hun ervaring met het terugsturen van producten en het melden van klachten. Door je al deze informatie geheel vrijblijvend aan te bieden hopen we dat je zorgeloos kunt shoppen. Je vindt namelijk zonder al te veel moeite de shops die als beste gewaardeerd worden als je even de tijd neemt om de reviews aandachtig te lezen.

Over Mackage
Eran Elfassy richtte Mackage in 1999 op nadat hij geïnspireerd was geraakt door zijn broer. Toen hij twee jaar later Elisa Dahan tegenkwam waren zij samen in staat om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Inmiddels kunnen klanten van over de gehele wereld bij Mackage terecht voor verschillende collecties kleding. Je kunt op meerdere manier contact opnemen met de klantenservice die in Amerika gevestigd is. Zo kun je gebruik maken van de livechat of je kunt een e-mail sturen als je vragen of klachten hebt. Mackage biedt je voor het betalen van producten een aantal veilige methodes zoals ApplePay, PayPal en creditcard. Bovendien heb je bij deze online shop 30 dagen de tijd om producten te retourneren als je er uiteindelijk toch niet tevreden mee bent.

De producten van Mackage
Mackage verkoopt in hun online shop kleding voor mannen, vrouwen en kinderen. Je kunt kiezen uit verschillende soorten jassen, regenkleding, hoodies, T-shirts en korte of lange broeken. Verder is er een selectie accessoires verkrijgbaar waaronder hoeden, sjalen, handschoenen en handtassen. Voor kinderen zijn er producten verkrijgbaar die onderverdeeld zijn in leeftijdsgroepen. Mackage maakt voor de productie van de verkochte producten gebruik van stoffen zoals wol en leder die in Canadese winteromstandigheden in het laboratorium getest worden.

Reviews over Mackage
Ben jij klant van Mackage? Dan zijn wij op zoek naar jou. Het enige dat we je vragen is om een review over deze online shop op onze website te plaatsen. Zo help je nieuwe klanten die deze webshop nog niet kennen. Je laat hen toch niet in de kou staan? Jij kunt hen namelijk heel eenvoudig over de gang van zaken bij Mackage informeren door er in jouw beoordeling uitgebreid op in te gaan. Beschrijf wat jij ervaren hebt met het bezorgen van jouw bestelling, hoe de kwaliteit van de bestelde producten is én vertel vooral meer als je klachten had of artikelen terug wilde sturen. Veel mensen weten niet hoe dit in zijn werk gaat en twijfelen daarom vaak om een product aan te schaffen bij een online winkel die ze niet kennen. Je geeft ons bovendien de kans om duidelijk te laten zien hoe alle klanten samen deze online shop waarderen.