ErvaringenSite

  Ervaringen MacSales

  Is je Mac niet meer wat hij geweest is, maar heb je geen budget om een nieuwe te kopen? Soms vergeten we dat het upgraden van een Mac veel idealer kan zijn dan het kopen van de nieuwste uitgave. Er zijn echter verschillende dingen die we moeten prioriteren bij de aankoop, vooral om de budgetwaarde niet hoger te laten zijn dan wat er in de portemonnee zit. Je hebt niet steeds een nieuw apparaat nodig als je met een kleine upgrade ook de computer van je dromen kunt bouwen. Vergeet niet om de beoordelingen te bekijken, bij het kiezen en afwegen welke onderdelen het beste zijn. Met aanbevelingen van anderen wordt het vergelijken veel makkelijker.

  Over MacSales

  Dit is een Amerikaans computer hardware bedrijf en online winkel voor upgrades en accessoires uitsluitend voor Mac computers. Het bedrijf is opgericht in Woodstock, Illinois, VS in 1988 door Larry O'Connor. Al meer dan 30 jaar bieden ze hardware en upgrades van Other World Computing (OWC), NewerTech en anderen, evenals uitgebreide gratis bronnen zodat je jouw technologie verder kunt ontwikkelen. Sinds 1988 is de MacSales-familie uitgegroeid tot drie vestigingen in Illinois, Texas en Nevada.

  Upgrading Your Apple Mac is Easy with MacSales.com

  Producten van MacSales

  Op de website vind je verschillende soorten upgrades en accessoires voor je Apple computer. Alles wat je maar aan je laptop kunt verbeteren, vind je er. Zo hebben ze SSD-schijven, batterijen, drives en meer. Als je nog steeds verward bent over welke upgrade apparaat je moet kopen, kun je de categorie van “my upgrades” kiezen. Hier geef je de specificaties van je oud apparaat in en wat je wil verbeteren. Er verschijnen tal van aanbevelingen op maat om uit te kiezen. Elk product dat er is, is voorzien van foto's en diverse informatie over het product en wat het kan doen. Naast producten voor upgrades hebben ze ook diverse ondersteunende accessoires. En je hebt op de website ook een speciale “garage sale” categorie waar producten met grote kortingen te vinden zijn.

  Diensten van MacSales

  Een dienst die je niet vaak tegen komt op een webshop is de podcast. Hier bespreken ze verschillende producten met hun gebruik en specificaties. Deze kun je natuurlijk via Apple Podcast beluisteren. Deze info vind je ook op de sociale media kanalen van MacSales. Betalen doe je via een selectie aan digitale accounts en creditcards. Ze hebben ook een interessante aanbieding over gratis verzending waarover je meer info vindt op hun website en sociale media. Nadat je een product hebt gekocht, kun je de leveringsstatus rechtstreeks op hun website volgen. MacSales biedt ook een garantie op bepaalde producten, enkel niet degene gemarkeerd als niet terugbetaalbaar.

  Complimenten, Klachten en Tips over MacSales

  De klantenservice van MacSales is onderverdeeld in probleemcategorieën. Je hoeft alleen maar uit te zoeken met welke obstakels je te maken hebt en verschillende opties om contact met hen op te nemen zullen beschikbaar zijn. Zo kun je kiezen voor live chat, een telefoonnummer dat je kunt bellen of het contactformulier, waarna ze met je contact zullen opnemen. Als een product dat je koopt problemen heeft, kun je een retour aanvragen op de website. En als je klaar bent met het kopen van een artikel of een oplossing hebt gekregen voor de problemen die je ondervindt, kun je een productreview schrijven. Geef je ervaring een aantal sterren tussen 1-5 om andere potentiële kopers te helpen.

  MacSales
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over MacSales

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is MacSales een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over MacSales. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is MacSales actief?

  MacSales is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MacSales gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.