Madaluxe Vault

Alle reviews

Madaluxe Vault

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Sinner
1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Van Dalen
1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Hipinderegen.nl
1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
To Be Dressed
13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Madaluxe Vault

Over kledingsmaak val niet te twisten. Wat de ene persoon mooi vindt, vindt de andere foeilelijk. We winkelen daarom ook niet allemaal bij dezelfde winkel. Waar we wel allemaal recht op hebben tijdens het winkelen is kwaliteit en goede service. Maar hoe vind je tegenwoordig uit of een online shop goed of slecht gewaardeerd wordt? Dat kan heel makkelijk door van onze website gebruik te maken. Wij bieden je er namelijk de reviews die andere klanten over online winkels en de verkochte producten geschreven hebben. Dit is om het jou een stuk eenvoudiger te maken als je op zoek bent naar een betrouwbare webshop. Met de juiste informatie in de hand zul je die zonder moeite moeten kunnen vinden.

Over Madeluxe Vault
Madeluxe Vault is een Amerikaans concern dat opgericht is door Sandy Scholl en Adam Freede. Als moeder en zoon leiden zij dit modebedrijf dat in 2010 werd opgericht als distributeur in de Verenigde Staten van diverse Europese modehuizen. Sinds 2017 is het bedrijf ook zichtbaar aanwezig met eigen winkels die hetzelfde assortiment aanbieden. Aangezien de klantenservice van het bedrijf gevestigd is aan de Westkust van Amerika is het voor Europese klanten eenvoudiger om een e-mail te sturen als zij vragen hebben over producten of bestellingen. Op onze website kun je lezen hoe andere klanten door de klantenservice geholpen zijn, zij schrijven erover in de Madaluxe Vault reviews die je er kunt vinden. Als klant in Europa moet je bovendien rekening houden met extra leverkosten omdat de producten vanuit Amerika verstuurd worden.

De producten en diensten van Madaluxe Vault
Als klant kun je bij Madaluxe Vault terecht als je op zoek bent naar kleding en accessoires van luxe modemerken. Er wordt onder meer kleding te koop aangeboden van merken zoals Balenciaga, Burberry, Stella McCartney, Versace en Valentino. Verder heb je ruime keuze uit de diverse collecties accessoires waaronder brilmonturen, zonnebrillen, schouder- en handtassen of horloges en schoenen. De artikelen die je bij deze online shop bestelt kun je betalen met gewaarborgde methodes zoals PayPal en creditcard. Na ontvangst van een bestelling niet tevreden? Maak gebruik van de mogelijkheid om de producten binnen 30 dagen na inonvangstname ongebruikt terug te sturen.

Reviews en commentaren over Madaluxe Vault
Heb jij bij deze online shop weleens een bestelling gedaan? Dan nodigen we je van harte uit om net als andere klanten onze site te gebruiken om jouw review te publiceren. Het delen en lezen van reviews wordt namelijk steeds belangrijker voor consumenten. Als je ze zelf ook leest dan ben je bijna verplicht om anderen die van jouw te laten lezen. Neem dus een moment de tijd om een duidelijke en eerlijke beoordeling te schrijven over de gang van zaken bij Madaluxe Vault. Onderwerpen waarover je kunt schrijven zijn bijvoorbeeld de betrouwbaarheid van deze online shop, de kwaliteit van de producten die je uiteindelijk thuis bezorgd kreeg of de vriendelijkheid van de klantenservicemedewerker die jouw klacht in behandeling nam. Door de plus- en minpunten van Madaluxe Vault te benoemen maak je het voor nieuwe klanten een stuk makkelijker om een keuze te maken.