ErvaringenSite

  Ervaringen Madeleine

  Ben je toe aan een nieuwe outfit en wil je graag winkelen van thuis uit? Dat kan bij madeleine! Madeleine biedt vrouwenkledij aan in haar webshop maar ook via een catalogus. Wat echte klanten vinden van het aanbod, de service en de levertijd van Madeleine lees je hier, op ErvaringenSite.

  Over Madeleine


  Madeleine is een postorderbedrijf die al 35 jaar actief is in damesmode. Ze biedt mode aan in lijn met de nieuwste trends en van hoge kwaliteit. Je kan kledij uit hun catalogi bestellen in België, Frankrijk, Zwitserland, Nederland, Oostenrijk, Griekenland en Groot-Brittannië. Het bedrijf werd opgericht in 1977 met drie medewerkers die de eerste collectie samenstelden. Sinds 2001 heeft Madeleine een webshop. In 2006 werd Madeleine verkrijgbaar in België en sinds 2011 heeft het bedrijf een vernieuwde webshop die in 2016 opnieuw eden make-over kreeg.


  een collectie van Madeleine

  Diensten van Madeleine

  Madeleine biedt haar collecties exclusief aan via de webshop en haar catalogus. Je vindt er onder andere avondmode, strandkledij, blazers, bloezes, vrijetijdskledij, mantels, jurken, nachtmode, lingerie, jumpsuits, truien en nog veel meer. Ze bieden ook een heel assortiment schoenen en accessoires aan. Je vindt er onder andere ballerina's, boots, mocassins, pumps, sneakers, laarzen en meer. Onder accessoires vind je riemen, mutsen en hoeden, handschoenen, sjaals, sierraden, zonnebrillen en tassen. Op de site vind je ook een grote categorie met inspiratie, hier kan je ideeën opdoen voor een nieuw ensemble. Madeleine heeft ook altijd een deel met sales online staan dus als je houdt van de kledij van Madeleine en je wil een koopje scoren moet je hier zijn!

  Klachten of vragen over Madeleine

  Heb je vragen of een klacht over Madeleine? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via een online contactformulier, via de telefoon of via e-mail.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Madeleine? Heb je hier laatst een bestelling geplaatst en ben je tevreden van de kwaliteit en de service? Laat het weten in de reviews! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Madeleine . Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Madeleine? Lees dan zeker enkele van de betrouwbare reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Madeleine
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Madeleine

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Madeleine een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Madeleine. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Madeleine actief?

  Madeleine is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Madeleine gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.