ErvaringenSite

  Ervaringen Mamalicious

  Als nieuwe moeder komt er een hoop op je af. Je wilt dus zo goed mogelijk zijn voorbereid op alles wat gaat komen zodra je baby er eenmaal is. En ook daarna zul je wel eens wat nieuwe spullen nodig hebben. Dat begint al met de juiste zwangerschapskleding en dat is wat Mamalicious je wil aanbieden. Maar wat zal de kwaliteit van die positiekleding zijn? Zullen die jurken er niet teveel de nadruk op leggen dat je zwanger bent? Zal die voedingskleding wel door de Mamalicious bezorgservice worden bezorgd voor de baby er is? En zal de klantenservice van Mamalicious wel naar je luisteren als die lingerie toch niet zo goed past? Alleen moeders die al kleding bij Mamalicious vandaan hebben kunnen hierover wat vertellen. Lees hun reviews om te zien of zij met deze kleding goed de zwangerschap zijn doorgekomen. Hun cijfers, meningen, beoordelingen en ervaringen kunnen je laten zien of Mamalicious iets voor jou zou kunnen zijn.

  Over Mamalicious

  Mamalicious is een kledingwinkel voor zwangere vrouwen en kersverse mamma’s. Er is volgens hen kleding voor iedere gelegenheid en iedere stijl. Ze willen je namelijk aansporen om chic te blijven ook als de vorm van je lichaam wat veranderd. Het maakt voor hen niet uit of je naar je werk gaat, een sportschool bezoekt, uitgaat of relaxed thuis bent. Ze hebben in hun winkel verschillende soorten positiekleding, want iedereen vond nou eenmaal iets aders prettig. Er zijn dus jurken maar ook jeans, rokken en broeken. Maar ook truien, en vesten passen niet altijd even goed meer als je buik dikker wordt. Verder hebben ze nog jassen en blazers voor als het kouder wordt. En er is zelfs een selectie sportkleding en zwemkleding voor zwangere vrouwen. Als de baby er eenmaal is dan wil je kleding weermee je makkelijk kunt voeden. Hiervoor is speciale post-pregnancy kleding aan het assortiment toegevoegd.


  Een collectie van Mamalicious.

  Diensten van Mamalicious

  Je kunt de kleding van Mamalicious gewoon online bestellen.Kies de positiekleding die je wilt en plaats in bestelling. Ze snappen dat je het misschien niet ziet zitten om met je zwangere buik helemaal naar de winkel te komen en daar allemaal kleding aan te passen. Daarom heeft Mamalicious ook een bezorgservice om de voedingdkleding naar je toe te brengen. Jij hoeft dan alleen maar te wachten tot het wordt bezorgd. Ook is er een Mamalicious klantenservice die je kan helpen als er iets mis is met je nieuwe jeans of jurk.

  klachten, Complimenten en Tips voor Mamalicious

  Heb jij als nieuwe moeder wel eens positiekleding van Mamalicious aangehad? Zo ja, dan horen wij het liefst alles over jouw ervaring met dit kledingmerk. Hoe gemakkelijk is die kleding van Mamalicious aan te trekken als je met een dikke buik zit? Past de kleding je gedurende je hele zwangerschap of moest je alsnog wijdere kleding kopen? En hoe ging de klantenservice van Mamalicious ermee om toen je een vraag voor ze had? Laat jouw eigen MamalicioUS-Reviews achter en vertel ons wat jouw mening over dit kledingmerk voor zwangere vrouwen is.

  Mamalicious
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mamalicious

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Mamalicious een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Mamalicious. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mamalicious actief?

  Mamalicious is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mamalicious gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.