ErvaringenSite

  Ervaringen Marks and Spencer

  Marks and Spencer: Ervaringen

  Marks and Spencer, het grootse warenhuis uit Groot-Brittannië, is druk bezig de Belgische markt te bestormen. Moeten we daar blij mee zijn? Of moeten we dit met knikkende knietjes tegemoet zien? Hoe denkt België over Marks and Spencer? Zwichten we voor hun typically English products, kunnen we nu al niet meer zonder de overdadigheid aan soorten thee met koekjes, meatpies, kant-en-klare fish & chips-gerechten en paraplu’s? Of kan dat alles België gestolen worden? Hoe is de service? Ontleent Marks and Spencer die aan de welbekende keurige gentleman met bolhoed of lijkt de service meer op die Engelse toeristen die je te pas en te onpas aantreft op bierfietsen? Lees hier of België deze grote speler in de winkelstraten en online moet gaan verwelkomen of liever gauw weer het kanaal over ziet steken!

  NEW IN M&S | COME SHOPPING WITH ME | AUTUMN / WINTER | FALL TRY ON HAUL MARKS & SPENCER

  Over Marks and Spencer

  Marks and Spencer heeft een lange geschiedenis, gevuld met tal van leuke anekdotes. Het bedrijf gaat terug tot 1884, toen een zekere Michael Marks zijn eerste stalletje opende op de Penny Bazaar. Inmiddels is Marks and Spencer uitgegroeid tot een van de grootste winkelketens van het Verenigd Koninkrijk en telt meer dan 1330 winkels wereldwijd, waarvan 852 binnen de UK. In Amsterdam Centrum is die groei goed zichtbaar. Na een tijdje in een kleine winkel aan de Kalverstraat gehuisvest te zijn geweest, tegenover de V&D, verhuizen ze naar een enorm pand aan het Rokin, naast een even zo groot pand van het luxe warenhuis Haussmann (waar eerst het gruwelijk lelijke Fortisgebouw stond). Marks and Spencer krijgt zelfs een eigen metro-ingang aan de Noord-Zuidlijn…

  Diensten van Marks and Spencer

  Het merk kenmerkt zich door een hoge kwaliteit van de producten, een herkenbaar huismerk in voedingsmiddelen, kledinglijnen en overige producten. Of je nu in een Marks and Spencerfiliaal bent binnen of buiten Groot-Brittannië, je proeft hoe dan ook de typisch Britse sfeer: overal zie je de Engelse vlag, er zijn allerhande Engelse souvenirs te vinden, van Engelse bussen en telefooncellen tot theeblikken en plaatjes van The Big Ben. Maar daarnaast kun je ook in de winkel terecht voor hoogwaardige voedingsmiddelen, als in een luxe supermarkt. En natuurlijk voor de uitgebreide modeafdeling, waar je volledige outfits kunt aanschaffen. Broeken, rokjes, jurkjes, truien, shirts, schoenen, tassen, accessoires, et cetera. Het grootste aandeel blijft echter de voedselafdeling: 57% van het aanbod. Maar de winkel gaat mee met de tijd en laat klanten op allerlei manieren shoppen, niet meer alleen in een fysieke winkel of op een computer in de webshop, maar ook op mobiele telefoons, tablets en Shop Your Way-punten in de winkels. Online zijn er maar liefst meer dan zeven miljoen geregistreerde users aangemeld bij Marks and Spencer.

  Klachten over Marks and Spencer

  Niet tevreden over een aankoop bij Marks and Spencer? Ze zijn op allerlei manieren te bereiken. Online vind je een uitgebreid ‘FAQ Center’, dat niet voor niets zo heet: hier vind je lijsten met allerlei voorbeelden van mogelijke vragen, georganiseerd per categorie. Het kan bijna niet anders, of ook jouw vraag of probleem staat ertussen.

  Heb jij ervaringen met Marks and Spencer? Laat ze hier achter en bepaal mee hoe België denkt over dit Engelse warenhuis!

  Ervaringen en reveiws van klanten van Marks & spencer over het kopen van online kleden. Bekijk wat België vindt van de service en bestellingen.

  Marks and Spencer
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

  8.8
  89% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9.8
  Service
  rating
  9.2
  Prijs
  rating
  7.4
  Leveren
  rating
  9.2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  leuke winkel en online veel leuke aanbiedingen

  Een hele leuke winkel met mooie kwalitatieve tijdloze mode
  En ook nog fijne producten in de " supermarkt " , zonder al te veel toevoegingen en dat soort dingen.

  Tip: online vaak veel leuke aanbiedingen

  Ik ben fan van deze winkel!!

  Door: Tessa05-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Boerkini / Burkini ook in België?!

  Dag allemaal

  ik hoorde dat de Boerkini / Burkini bij de Marks en Spencer te koop zou zijn
  Maar is dat ook in België?!

  Daar ben ik wel benieuwd naar.

  Groet
  M.v,D.

  Door: M.v,D.22-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  goed personeel, producten en aanbiedingen

  Keurig en vriendelijk personeel

  Mooie producten

  Soms wat prijzig, maar altijd met goede aanbiedingen

  Ik kom er graag

  Door: AnneloreVrieskoop21-06-2016
  bert petersen28-05-2016

  ik ben net zo belazert door dit kut bedrijf. if kreeg een eind afrekening van 370 euro omdat ik het met ongeveer 6 maanden opgezegd heb. maar mijn opstapboete van nuon die ik zou ontvangen van energiedirect , heb ik nooit gekregen van hun.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  hoge kwaliteit, gratis levering

  Fijne winkel, kwalitatieve spullen. levering ging tot nu toe telkens voorspoedig,

  ik haal het telkens gratis (!) op in een winkel, dat scheelt kosten en ik hoef niet thuis te wachten (heb slechte ervaringen met PostNL)

  Door: Gregory09-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Engelandfreaks. en geen verzendkosten!

  Voor de Engelandfreaks is dit echt een walhalla haha maar ik vind het soms wel heel nationatlistisch ofzo.
  Maar het eten is wel vaak goed en met weinig toevoegingen (ik let daar op)! En als er SALE is, dan scheelt dat best.

  oh, en wat ik dus heel handig vind is dat je niet per se verzendkosten hoeft te betalen maar het ook naar een winkel kan laten brengen en dan kun je het daar ophalen, dus dat doe ik altijd!

  Door: Sofia 19-01-2016
  lesman09-04-2016

  Bij mij is precies hetzelfde aan de hand, ook plotsklaps twee klantnummers en kloppen de af te schrijven bedragen niet alsook lopen de termijnen langs elkaar en schrijft NLE zomaar twee nota's/termijnen tegelijkertijd af. Wat een gerotzooi en geknoei van de bovenste plank. Daarom zijn alle BNN- 'ers weg bij NLE en is ook de Vereniging Eigen Huis niet meer in zee gegaan met NLE. Zie ook alle aangemelde klachten over NLE bij de Consumentenbond. Wellicht ook een aanrader voor RADAR en KASSA, daar NLE aan oplichterspraktijken doet.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Heerlijke gekke sapjes met spruitjes enzo!!

  Vijgenbosbessenwortelappelsap! Ze hebben zúlke lekkere sapjes bij de Marks & Spencer. ook die Mojito en die Pina Colada zijn supergoed. En allemaal van die rare combinaties met asperges en spruitjes enzo. Dus ik kom er graag,al is het alleen al voor die gekke vruchtensapjes!!

  Door: Erica van de Wetering09-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Angus steak niet goed meer

  Leuke winkel maar wij hadden hier vlees gekocht, van die lekkere (maar dure!) angus steaks. Toen we thuiskwamen, bleek dat de verpakking licht beschadigd was, en dus durfde ik dat vlees niet meer te eten, want dat is dan misschien niet goed meer en ik wil niet ziek worden natuurlijk. Terug naar de winkel vond ik ook weer zo wat, dus beetje balen. Maar ja, misschien had ik zelf beter moeten opletten. Toch ook wel slordig. Maar ja, foutje kan gebeuren, dus tja.

  Door: Jolanda18-11-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Mooie schoenen maar te duur

  Prachtige schoenen gezien bij Marks en Spencer, met blauw suede en een stevige hak.
  Maar ik kan dat echt niet betalen, heel jammer. Anders zou ik ze meteen hebben gekocht, want ik vind het ook een leuke winkel.

  Door: Tammie16-11-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7.5
  rating

  Veel aanbiedingen

  Ik vind Marks and Spencer een hele leuke winkel
  Wel best duur, maar ze hebben altijd veel aanbiedingen.
  Dan is het 3 voor 5 ofzo en dat scheelt heel veel.
  Dus dan koop ik van alles!

  Door: Antje13-11-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Marks and Spencer

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Marks and Spencer een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 9 ervaringen geplaatst over Marks and Spencer. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.8 gekregen, waarbij 89% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Marks and Spencer actief?

  Marks and Spencer is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Marks and Spencer gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.