ErvaringenSite

  Ervaringen Matrabike

  Waarom zou u een fiets kopen bij Matrabike? Bekijk nu de ervaringen van anderen die een fiets hebben gekocht bij Matrabike. Een fiets is voor veel mensen een grote aankoop en zeker wanneer u fietsen via het internet gaat kopen, wilt u graag weten of het bedrijf betrouwbaar is en of de producten en service in orde zijn. Als u online een fiets koopt, kunt u de fiets immers niet eerst even uitproberen en moet u kunnen vertrouwen op de service en het advies van het bedrijf. Daarom zijn de ervaringen van andere klanten zeer waardevol om te lezen, voordat u uw fiets bestelt.

  Over Matrabike

  Matrabike is een bedrijf dat fietsen verkoopt, zowel online via een webshop als vanuit negen fysieke winkels in België en Nederland. Het bedrijf begon ooit klein, maar is inmiddels uitgegroeid tot een fietsenwinkel die jaarlijks ruim twintigduizend fietsen verkoopt, waarmee het binnen de Benelux één van de grootste fietsenwinkels is geworden. Dit betekent dat er groot kan worden ingekocht, wat ook weer voordeel oplevert voor de klant. Matrabike bestaat al ruim 25 jaar en levert fietsen tegen scherpe prijzen. De verkoop van voordelige fietsen via internet is gestart in 2001, waardoor Matrabike ook op dat gebied inmiddels kan bogen op jarenlange ervaring.


  Herman van Veen - Fiets

  Diensten

  Bent u op zoek naar een goedkope fiets van goede kwaliteit? De dienstverlening van Matrabike houdt niet op na het leveren van een goede fiets tegen een scherp tarief. Wanneer u online een fiets bestelt, dan wordt deze gratis verzonden. U heeft uw fiets bovendien snel in huis, want Matrabike heeft vele duizenden fietsen op voorraad klaar staan. Uw betaling kunt u doen in de beveiligde betaalomgeving, zoals via iDEAL. Op alle producten zit een zichttermijn, dat wil zeggen dat u uw fiets binnen veertien dagen nog kunt omruilen, als deze toch niet aan uw verwachtingen voldoet.

  Wat voor fiets kiest u

  Een fiets koopt u niet zomaar. Wanneer u een nieuwe fiets zoekt, heeft u waarschijnlijk een aantal wensen of eisen waaraan de fiets moet voldoen. Matrabike heeft een breed scala aan soorten en maten fietsen te koop, waardoor er altijd wel een fiets te vinden is die aan uw wensen voldoet. Een kleine greep uit het zeer diverse assortiment:
  • Elektrische fietsen, zowel dames- als herenfietsen, maar ook elektrische vouwfietsen of mountainbikes zijn leverbaar
  Hybride fietsen, die door de combinatie van tourfiets, mountainbike en stadfiets echte allrounders zijn
  • Stadsfietsen, met een aanbod van honderden verschillende modellen heeft u volop keus

  Ook voor de kleintjes

  In het ruime aanbod van fietsen vindt u bij Matrabike ook kinderfietsen in diverse maten en modellen. Daarnaast is er een scala aan fietsaccessoires te verkrijgen. Denkt u bijvoorbeeld aan een fietsstoeltje, zadels, fietssloten, banden, helmen of fietsverlichting. Naast alle mooie producten, biedt Matrabike ook goede service na levering van uw fiets. Zo kunt u voor reparaties met uw fiets bij één van de winkels van Matrabike terecht, die de fiets dan naar de centrale werkplaats zullen versturen. Ook kunt u altijd in de winkels terecht om een fiets uit te proberen of om advies te vragen voor de aankoop van uw fiets.

  Klachten

  Het kan altijd gebeuren dat er onverhoopt iets niet naar wens verloopt of dat u klachten heeft over het product dat u heeft ontvangen. U kunt in dat geval contact opnemen met de klantenservice van Matrabike. Ook kunt u via het contactformulier op de website, of middels een brief, een officiële klacht indienen en u ontvangt dan binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie. Uw ervaring is ook belangrijk voor andere consumenten. Aan de hand van de reviews van eerdere klanten, kunnen anderen een goed geïnformeerde beslissing nemen over een eventuele aankoop. Heeft u weleens een aankoop gedaan bij Matrabike? Laat dan hier uw beoordeling achter.

  Lees hoe klanten van Matrabike de online fietswinkel beoordelen? Koop je hier een goedkope fiets? Hoe snel verzenden ze? Hoe kun je retourneren?

  Matrabike
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Matrabike

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Matrabike een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Matrabike. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Matrabike actief?

  Matrabike is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Matrabike gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.