ErvaringenSite

  Ervaringen Maxi Toys

  Bij Maxi Toys vind je heel wat speelgoed en andere benodigdheden om kinderen te entertainen. Maar wat vinden klanten van Maxi Toys? Vinden ze er het speelgoed waar ze naar opzoek zijn? Kan je online bestellen en wat is de levertijd? Hoe goed is de service? Kom het te weten in de reviews op ErvaringenSite.be! 

  Over Maxi Toys
  Maxi Toys is een Belgisch speelgoedbedrijf dat werd opgericht in 1989. Haar maatschappelijke zetel bevindt zich in Waterloo. Het bedrijf is actief in België, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Marokko en Turkije. In België bevinden de winkels van Maxi Toys zich in Brussel en Wallonië. Sinds 1997 maakt Maxi Toys onderdeel uit van de Blokker Groep. Op de website van Maxi Toys vind je het grote aanbod terug. Je vindt er verschillende categorieën als: Sport en spel, Leren en ontdekken, Elektronisch, Figuren en speelwerelden, Spellen, Muziek, Creatief speelgoed, buitenspeelgoed, poppen en nog veel meer. 


  Een van de producten van Maxi Toys

  Diensten van Maxi Toys
  Maxi Toys biedt gratis levering aan bij een bestelling vanaf 59 euro en als klantgeniet je van 45 dagen bedenktijd. Je kan ook altijd de producten online reserveren, dan staan ze 2 uur later klaar in de winkel om afgehaald te worden. Je kan online veilig betalen met PayPal, Visa, Mastercard, American Express, Maestro en Sofort Banking.  

  Klachten of vragen voor Maxi Toys 
  Heb je vragen of een klacht over Maxi Toys? De klantendienst helpt je graag verder! De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9 uur tot 17 uur en op vrijdag van 9 uur tot 17u30. Je kan ze ook bereiken door een online invulformulier in te vullen op de website van maxi Toys, daarna nemen ze zo snel mogelijk contact met je op.  

  Schrijf je eigen review! 

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Maxi Toys? Heb je net je bestelling ontvangen of ben je je bestelling in de winkel gaan afhalen? laat weten hoe dit is verlopen! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod van Maxi Toys en hoe vlot de bestelling en levering verliepen. Schrijf een review op ErvaringenSite! Zo geef je potentiële klanten van maxi Toys een goed beeld van het aanbod en de service die ze mogen verwachten. 

  Denk je eraan om een aankoop te doen bij Maxi Toys? Lees dan zeker enkele van onze betrouwbare reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Maxi Toys
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Maxi Toys

  Uw beoordeling