ErvaringenSite

  Ervaringen Maxi Toys

  Bij Maxi Toys vind je heel wat speelgoeden andere benodigdheden om kinderen te entertainen. Maar wat vinden klanten van Maxi Toys? Vinden ze er het speelgoed waar ze naar opzoek zijn? Kan je online bestellen en wat is de levertijd? Hoe goed is de service? Kom het te weten in de reviews op ErvaringenSite!

  Over Maxi Toys

  Maxi Toys is een Belgisch speelgoedbedrijf dat werd opgericht in 1989. Haar maatschappelijke zetel bevindt zich in Waterloo. Het bedrijf is actief in België, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Marokko en Turkije. In België bevinden de winkels van Maxi Toys zich in Brussel en Wallonië. Sinds 1997 maakt Maxi Toys onderdeel uit van de Blokker Groep. Op de website van Maxi Toys vind je het grote aanbod terug. Je vindt er verschillende categorieën als: Sport en spel, Leren en ontdekken, Elektronisch, Figuren en speelwerelden, Spellen, Muziek, Creatief speelgoed, buitenspeelgoed, poppen en nog veel meer.


  Een van de producten van Maxi Toys

  Diensten van Maxi Toys

  Maxi Toys biedt gratis levering aan bij een bestelling vanaf 59 euro en als klantgeniet je van 45 dagen bedenktijd. Je kan ook altijd de producten online reserveren, dan staan ze 2 uur later klaar in de winkel om afgehaald te worden. Je kan online veilig betalen met PayPal, Visa, Mastercard, American Express, Maestro en Sofort Banking.

  Klachten of vragen voor Maxi Toys

  Heb je vragen of een klacht over Maxi Toys? De klantendienst helpt je graag verder! De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9 uur tot 17 uur en op vrijdag van 9 uur tot 17u30. Je kan ze ook bereiken door een online invulformulier in te vullen op de website van maxi Toys, daarna nemen ze zo snel mogelijk contact met je op.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Maxi Toys? Heb je net je bestelling ontvangen of ben je je bestelling in de winkel gaan afhalen? laat weten hoe dit is verlopen! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod van Maxi Toys en hoe vlot de bestelling en levering verliepen. Schrijf een review op ErvaringenSite! Zo geef je potentiële klanten van maxi Toys een goed beeld van het aanbod en de service die ze mogen verwachten.

  Denk je eraan om een aankoop te doen bij Maxi Toys? Lees dan zeker enkele van onze betrouwbare reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Maxi Toys
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  3
  17% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  3
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  2.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Rusher elektrische politie motor 1 voor 49.98€ en een verkeerstapijt voor 9,98€

  Ik tracht nu reeds 4 dagen een simpel antwoord te krijgen aangaande de betaalde aankoop die ik gedaan heb via jullie webshop.

  -1/ Geen vermelding via mail of ander medium dat de aankoop gedaan is en wanneer die geleverd zal worden.Dit gebeurd nochtans bij elke webwinkel die naam waardig!

  -2/ Ik heb via de Bart Smit winkel in Schoten getracht dit op te lossen doch de uiterst behulpzame dame kon mij spijtig genoeg ook niet helpen.

  -3/ Ik begrijp totaal niet dat jullie als grote speler op de speelgoedmarkt er niet in slagen mij nog maar inlichtingen te geven over een simpele aankoop.

  -4/ Ik heb via de bestelling gekozen om de producten af te leveren op een afhaal punt in Brasschaat door Bpost. Daar heb ik ook nog geen melding van gekregen dat de aankoop in onderweg is laat steen in behandeling.

  -5/ Jullie service is allesbehalve en Maxi Toys is bijna niet te bereiken ook moeilijk via de klantendienst.

  -6/ Als jullie willen blijven meespelen op de speelgoedmarkt zal er wel dringend iets moeten veranderen anders gaat geen kat nog kopen via jullie webshop.


  Door: Diederik Van Windekens28-11-2019
  Pieter20-12-2019

  Beste Diederik, ik heb een week geleden ook een bestelling (maar vooral betaling) gedaan via de webshop van MaxiToys, en heb precies exact hetzelfde probleem als jou. Mag ik hopen dat jouw porbleem in tussen verholpen is en jij reeds over de goederen beschikt? Zoja, hoelang heeft het uiteindelijk geduurd? Alvast bedankt, Pieter

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Auto op afstandbediening

  Beste mensen

  Er breekt een stuk af na drie weken en heb geen bon meer,maar met bancontact betaalt dus te achterhalen.
  Volgens de zuchtende en puffende manager kan dat dus niet,zeer onwaarschijnlijk, en anders zeer onprofessioneel, waaronder zij ook valt.
  Ik ben ieder geval geen klant meer. Mijn tip is geen artikelen bij maxi toys meer kopen

  Door: Johri24-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Ps4 wireless headset 2.0

  Als verjaardag cadeau kreeg ik vorig jaar van mijn vrienden een nieuwe headset van Sony voor mijn ps4.
  deze werd in de Bart Smit in het Waasland shoppingcenter gekocht op 20/02/2018. Eergisteren (26/06/2019) wil ik de headset opzetten en ik merk dat er 1 oorschelp iets losser hangt dan de andere, resultaat kunststof behuizing is aan het scharnierpunt gebroken. Na wat opzoekwerk is dit een gekend probleem bij de 2.0 headset en Sony kent dit probleem en geeft hier garantie op. In tussentijd is de Bart Smit Maxitoys geworden, het aanbod in de winkels is hierdoor drastisch verandert. Ik bel met de maxitoys in het Waasland Shoppingcenter en hier verteld men mij dat ik maar 6 maand garantie heb?! ik probeer aan telefoon uit te leggen dat de wettelijke garantie 2 jaar is. ik zeg tegen de verkoopster dat ik zelf Sony zal contacteren omdat haar verhaal niet klopt. Na telefonisch contact bevestigd Sony mij dat zij als fabrikant 1 jaar garantie moeten geven aan de winkel en dat de winkel het 2de jaar garantie wettelijk voor zich moet nemen. Gewapenden met deze info ga ik naar het shoppingcenter in de hoop dit opgelost te krijgen. de verkoopster verteld me dat haar hoofdbureau zegt dat ik maar 1 jaar garantie is op de headset en ze niks kan doen. Ik zeg haar dat dit niet waar is en dat er een wettelijke garantie is van 2 jaar ik toon haar op de website van FOD-economie dat de wettelijke garantie voor nieuwe producten 2 jaar bedraagt. Hierop antwoord mevr. dat Maxitoys zelf beslist hoe lang ze garantie geven op hun producten! Ik vraag het telefoonnummer van haar verantwoordelijke, deze heeft ze niet enkel een e-mailadres... Ik ben eens benieuwd wat Testaankoop hiervan denkt!

  Door: Mannuel28-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Ps4 fifa 19

  Wij hebben gisteren een fifa 19 gekocht voor mijn zoon en het spel doe het niet we bellen en ze zeggen dat we mogen langs komen en vandaag breng mijn zoon het spel terug en krijgt het zelfde cd terug en ze zeggen dat ze het vervangen hebben dat het totaal niet waar is bij wijnegem shoping center en het is mv kelly die zo onbeschoft os tegen ons nooit meer maxi toys

  Door: Yildiz01-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Kampenhout

  Geen vraag, maar klacht.
  Koop Joy con aan voor nintendo switch en beide joy con's werken niet perfect. Breng deze terug na iets meer dan 30 dgn en krijg te maken met een onvriendelijke Kelly. Daar er 100dgn omruilrecht op het kassaticket staat is dit volgend haar 30dgn, en omdat er geen stock in de winkel is, het ook niet kan besteld worden houdt zij beide joycon's in de winkel om het probleem te achterhalen. 2wkn later belt ze om te zeggen dat er 1 effectief niet werkt en ze dit zal opsturen, het andere mocht ik komen ophalen zodat er toch nog gegamed kon worden... met 1 joy con kan je niet gamen (beperkte kennis van haar product). Nadat ik vraag of er nwe stock is krijg ik als antwoord dat dit niet het geval is want er hiervan geen artikels meer binnenkomen ??? Speciaal bestellen duurt 3wkn volgens Kelly, terwijl ik het op de site online kan bestellen en binnen de 2 uur geleverd in een winkel naar keuze (anders 2à3dgn onderweg). Ik vind het schandalig en heb dit ook zo gemeld, als antwoord kreeg ik (op een kleuterjuf toon) dat ik beter zou zwijgen en blij mocht zijn dat zij vriendelijk bleef. Ik blijf van menig dat Bart Smit/Maxi Toys zijn garantiebepalingen niet nakomt. Was steeds goede en trouwe klant, nooit enig probleem gehad in de winkel in Kampenhout, behalve nu. Klant is koning, klantentevredenheid, klantvriendelijkheid en beetje begrip is mevr Kelly blijkbaar vreemd. Zelfs zo erg dat ik werd aangesproken door mensen die het beaamden dat ze inderdaad heel erg grof was

  Door: Ann04-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Toiletbezoek niet mogelijk

  Vandaag is mijn vrouw met mijn oudste zoontje (5j) in de Maxi Toys in Hasselt geweest. Het arme jongetje moest dringend plassen maar er werd geweigerd om een toiletbezoek toe te staan. Hij heeft echt geprobeerd op te houden maar aan de kassa heeft hij in zijn broek geplast.

  U bent idd niet verplicht een toilet te voorzien voor uw klanten in een winkel. De toegang tot het toilet altijd en voor iedereen weigeren is misschien wel een brug te ver...
  Proficiat hiervoor, als het van mij afhangt zal er volgende keer niet meer bij de firma maxi toys gekocht worden.

  Hoogachtend

  Door: Levi Lemmens26-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Maxi Toys

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Maxi Toys een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over Maxi Toys. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3 gekregen, waarbij 17% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Maxi Toys actief?

  Maxi Toys is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Maxi Toys gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.