ErvaringenSite

  Ervaringen Mazoutaanbod.be

  Nog op zoek naar een leverancier voor je mazout? Kijk eens op Mazoutaanbod! Wat klanten vinden van Mazoutaanbod en hun service lees je hier op ErvaringenSite. Heb je zelf ervaring met Mazoutaanbod? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina!

  Over Mazoutaanbod

  Mazoutaanbod is een leverancier van mazout. Ze leveren mazout aan bodemprijzen in heel België. Je kan mazout online bestellen, 7 dagen op 7 en 24 uur op 24. Je kan er voor kiezen om je bestelling te betalen bij levering, dit kan je doen via bancontact of cash of vooraf via bankoverschrijving.


  Een mazoutketel heb jij toch ook wel in huis?

  Diensten van Maoutaanbod

  Bij Mazoutaanbod kan je online stookolie bestellen via een bestelformulier, dan ontvang je meteen een bevestiging per mail. Standaard wordt de levering uitgevoerd binnen de 13 werkdagen. Het kan natuurlijk altijd voorvallen dat je zonder mazout zit, dan kan je een spoedbestelling plaatsen. Bij een spoedbestelling wordt het mazout binnen de 48 uur geleverd op weekdagen, voor meer informatie hierover bekijk je best de website. De prijs van mazout kan plots stijgen, indien je een bestelling geplaatst hebt voor de prijsstijging dan hoef je niet extra te betalen. De prijs die je dus ziet op de website tijdens het plaatsen van je bestelling is de prijs die je betaalt. Als je vooraf betaalt voor je bestelling dan hoef je niet thuis te zijn voor de levering ervan, als je beslist om contant te betalen of via bancontact dan moet je wel thuis zijn tijdens de levering. Gespreide betalingen zij n niet mogelijk bij Mazoutaanbod.

  Klachten of vragen over Mazoutaanbod

  Heb je vragen of een klacht over Mazoutaanbod? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon (bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9 uur tot 16 uur) of via e-mail. Op de website vind je ook een FAQ waar je alle veelgestelde vragen vindt, misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Mazoutaanbod? Hebben ze je goed en tijdig geholpen? Laat het weten in de reviews! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de service van Mazoutaanbod. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Mazoutaanbod? Lees dan enkele van de betrouwbare reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Mazoutaanbod.be
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  8
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  1200 liter

  besteld, netjes gebeld i. v. m leverdatum, en geleverd no problem.
  alleen jammer dat ondertussen de prijs weer gezakt was.. maar goed dat is dan het risico denk ik.

  Door: Eric27-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  1000

  Ok.14 werkdagen wachten is geen probleem.Op de laatste werkdag van die 14 was ik nog steeds niet opgebeld voor exacte tijd van levering.Geen probleem ook, kan overal een fout optreden.Dus heb ik zelf een mail verstuurd naar Mazouaanbod met de vraag IVM leveringmoment. Ik heb een antwoord gekregen dat mijn bestelde mazout op maandag 14 oktober in namiddag word bezorgd.En op vriendelijke manier met toewensen van mooi weekend. Toch. Drie uur later belde er iemand van Mazoutaanbod.Toen ik enkele minuten later terug heb gebeld , was een ZEER onvriendelijke medewerkster aan de lijn die direct begon met mij te beschuldigen en verwijten dat ik op haar telefoon niet antwoorde en ze gaat een andere afspraak met mij maken voor een andere dag. Ik probeerde op te merken dat mijn levering is al via e-mail geregeld , ik meldde aan haar de naam van de persoon met wie ik al afspraak had.De Boze Medewerkster zei er op dat die andere Goede medewerkster niet bemachtigd was om er afspraken met mij te maken. Ondertussen zei zij ook dat zij twee dagen na elkaar mij probeerden op te bellen wat niet waar is. Vandaag de dag zie je heel gemakkelijk wie en wanneer je belt. Verder moest ik vijf minuten aan de lijn blijven en , toen zij terug was , hoorde ik dat mijn bestelling inderdaad op de ervoor , met De Goede , afgesproken moment toch word geleverd. Op zichzelf is al het verhaal niet echt tragisch. Op een moment na.De toon van de medewerker van Mazoutanbood. Zoiets moet De klant zeker niet horen.

  Door: Vitaliy Shevchenko11-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  Schrijf zelf een review over Mazoutaanbod.be

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Mazoutaanbod.be een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Mazoutaanbod.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mazoutaanbod.be actief?

  Mazoutaanbod.be is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Huis, Tuin & Kamers, Overige diensten, Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mazoutaanbod.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.