ErvaringenSite

  Ervaringen Mazoutaanbod.be

  Nog op zoek naar een leverancier voor je mazout? Kijk eens op Mazoutaanbod! Wat klanten vinden van Mazoutaanbod en hun service lees je hier op ErvaringenSite. Heb je zelf ervaring met Mazoutaanbod? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina!

  Over Mazoutaanbod

  Mazoutaanbod is een leverancier van mazout. Ze leveren mazout aan bodemprijzen in heel België. Je kan mazout online bestellen, 7 dagen op 7 en 24 uur op 24. Je kan er voor kiezen om je bestelling te betalen bij levering, dit kan je doen via bancontact of cash of vooraf via bankoverschrijving.


  Een mazoutketel heb jij toch ook wel in huis?

  Diensten van Maoutaanbod

  Bij Mazoutaanbod kan je online stookolie bestellen via een bestelformulier, dan ontvang je meteen een bevestiging per mail. Standaard wordt de levering uitgevoerd binnen de 13 werkdagen. Het kan natuurlijk altijd voorvallen dat je zonder mazout zit, dan kan je een spoedbestelling plaatsen. Bij een spoedbestelling wordt het mazout binnen de 48 uur geleverd op weekdagen, voor meer informatie hierover bekijk je best de website. De prijs van mazout kan plots stijgen, indien je een bestelling geplaatst hebt voor de prijsstijging dan hoef je niet extra te betalen. De prijs die je dus ziet op de website tijdens het plaatsen van je bestelling is de prijs die je betaalt. Als je vooraf betaalt voor je bestelling dan hoef je niet thuis te zijn voor de levering ervan, als je beslist om contant te betalen of via bancontact dan moet je wel thuis zijn tijdens de levering. Gespreide betalingen zij n niet mogelijk bij Mazoutaanbod.

  Klachten of vragen over Mazoutaanbod

  Heb je vragen of een klacht over Mazoutaanbod? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon (bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9 uur tot 16 uur) of via e-mail. Op de website vind je ook een FAQ waar je alle veelgestelde vragen vindt, misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Mazoutaanbod? Hebben ze je goed en tijdig geholpen? Laat het weten in de reviews! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de service van Mazoutaanbod. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Mazoutaanbod? Lees dan enkele van de betrouwbare reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Mazoutaanbod.be
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mazoutaanbod.be

  Uw beoordeling