ErvaringenSite

  Ervaringen Mepra Store

  Bent u op zoek naar kwaliteitsbestek voor een speciale aangelegenheid. Merpra Store verkoopt het allemaal, zoals voor een familie etentje of gewoon voor een dagje waar u uzelf extra in het zonnetje wilt zetten. Wilt u, voordat u uw bestek bestelt bij Mepra, meer weten over de ervaringen van andere klanten, dan bent u bij ErvaringenSite op het juiste adres. Hier vindt u reviews van klanten, die het allemaal bij Mepra hebben geprobeerd.

  Over Mepra Store
  Mepra Store is in 1901 op gericht door de familie Prandelli in Italië. Na de 2de wereld oorlog was het bedrijf toe aan vernieuwing en gaven de drie zonen van de oprichter het de naam Merpra, die tot vandaag nog wordt gebruikt. Mepra staat voor Metallurgica Prandelli. Het fabriek bleef zich verder ontwikkelen om meer metaalsoorten te kunnen verwerken. In 1985 werd er polycarbonaat, glas, hout en porselein door het familiebedrijf verwerkt en in 2015 lanceerde Mepra haar eigen online store voor klanten. Dit hielt in dat de producten niet alleen in betere kookspeciaalzaken te verkrijgen waren, maar nu dus ook online. Mepra Store heeft dus al meer dan 100 jaar ervaring. Deze ervaring gaat niet onopvallend. Het bedrijf heeft meerdere awards gewonnen zoals Reddot Design Award voor haar kookware-collectie in 2018, een Design Plus Award in 2008, een Good Design Award in 1998 en in hetzelfde jaar de award Golden Compass. In 1991 hebben ze weer eens een design plus award gewonnen.

  Producten en diensten van Mepra Store
  Mepra store brengt pannen aan de man, waaronder kookpannen, pasta pannen, stoom pannen, wok pannen, braadpannen en kookpannen, pannensets, bestek en outdoor producten in hun online shop. Alle producten zijn kwaliteit producten. Omdat het bedrijf al meer dan 100 jaar ervaring heeft in metaalbewerking, biedt het producten aan met traditie, cultuur, kwaliteit en een Italiaanse stijl tegen een scherpe prijs. Naast de webshop heeft Mepra Store 25 winkels in Nederland, waar u altijd welkom bent voor advies. In de tijd van nu is bewust bezig zijn erg van belang. Ook Mepra Store denkt aan het milieu door duurzame producten te produceren.

  Complimenten, klachten en tips van Mepra Store
  Tevreden klanten is voor Mepra Store van belang. Mocht u nog vragen hebben of zijn er onduidelijkheden over de producten en diensten van Mepra Store, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. De website vermeldt op meerdere plaatsen het telefoonnummer en andere contactgegevens van het bedrijf, zodat u makkelijk uw vragen kwijt kunt. Het bedrijf zegt altijd te proberen om uw vragen zo duidelijk en snel mogelijk te beantwoorden. U kunt eveneens bellen of mailen naar het mail adres info@mepra-store.nl. Bestellingen bij Mepra worden gratis geleverd.

  Heeft u eens een aankoop bij Mepra Store gedaan? Vertel de toekomstige klanten wat u van het bedrijf en van de producten vond. Hoe staat het met de kwaliteit van de pannen? Gaan ze lang mee? Heeft u lang van ze kunnen genieten? Deel uw ervaring met anderen en laat uw mening achter hier op ErvaringenSite. Mocht u nog geen bestek en pannen bij Merpra Store hebben gekocht en wenst u meer te weten? Lees dan hier de reviews van andere klanten.

  online shop with me

  Mepra Store
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mepra Store

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Mepra Store een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Mepra Store. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mepra Store actief?

  Mepra Store is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mepra Store gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.