ErvaringenSite

  Ervaringen Meridian

  Ben je dol op geluidssystemen en online op zoek naar versterkers, luidsprekers voor thuis, streamers of gelijkaardige producten? Dan zou het aanbod van Meridian misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met het aanbod van deze onderneming? Dan zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring met Meridian te schrijven. De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten van dit bedrijf. En omdat alle reviews op deze pagina hoe dan ook gepubliceerd worden, maakt het echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was.

  Over Meridian

  Meridian Audio is een Britse fabrikant van hoogwaardige, hifi-audio- en videocomponenten en -systemen, opgericht in 1997 door Bob Stuart en Allen Boothroyd onder de naam Boothroyd-Stuart. In 1985 bracht deze onderneming een CD-speler uit onder de merknaam Meridian. Het creëerde ook het verliesloze compressieformaat Meridian Lossless Packing en de Master Quality Authenticated (MQA) audiocodec. Meridian heeft zijn hoofdkantoor in Huntingdon, Cambridgeshire en dit bedrijf beweert een van de eersten geweest te zijn die actieve luidsprekers voor de thuismarkt introduceerde. Tegenwoordig zijn de twee grootste markten van het bedrijf de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Opvallend is dat Meridian tot 2007 zonder marketingafdeling opereerde; hobbyisten hadden sowieso een voorkeur voor het bedrijf dat gerund werd door ingenieurs. In plaats van producten op de markt te brengen, concentreerde deze onderneming zich op het aanbrengen van technische verbeteringen aan die producten.

  Swords of Legends Online Devstream 21.04. - Shop Content & Pricing & Battlepass Feature

  Producten en diensten van Meridian

  Op de website van Meridian kun je bovenaan kiezen tussen een aantal verschillende categorieën, zoals Products, Find a Dealer, In-Car Audio en Partnerships. Sommige van deze categorieën zijn verder opgedeeld, waardoor het eenvoudiger zou moeten zijn om door het aanbod van Meridian te navigeren. Als je ongeveer weet waarnaar je op zoek bent, kun je rechts bovenaan in het zoekvenster een algemene of meer specifieke term invoeren. Volgens de informatie op de site van dit bedrijf kun je rekenen op unieke producten die de manier waarop mensen geluid ervaren, opnieuw hebben gedefinieerd. Meridian zegt de conventie altijd uitgedaagd te hebben en al meer dan 40 jaar grenzen te verleggen, normen te doorbreken en producten te leveren die de geluidsector vorm hebben gegeven. Voor vragen of opmerkingen aan het team van dit bedrijf kun je het online formulier invullen en versturen.

  Complimenten, klachten en tips voor Meridian

  Heb je ooit al één of meerdere items van deze onderneming gekocht? Grijp dan de kans om online een informatieve review te schrijven over jouw persoonlijke ervaring met Meridian. Zo kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten of je tevreden bent met de door dit bedrijf geleverde kwaliteit, hoe jij de bestel- en betaalprocedure hebt ervaren en of de klantenservice makkelijk bereikbaar is bij vragen. Wij kijken in ieder geval bijzonder uit naar jouw uniek verslag! Tot slot klik je gewoon even hier als je graag wilt weten wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven. Wij wensen je alvast veel leesplezier toe!

  Meridian
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Meridian

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Meridian een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Meridian. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Meridian actief?

  Meridian is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Electronica, Multimedia & Bladen, Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Meridian gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.